küsme benle valla bak üzülürüm ağlarımmmmmmmmmmmmm
mügemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsme benle valla bak üzülürüm ağlarımmmmmmmmmmmmm
mügemmmmmmmmmmm seni seviyom dön bana gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
saol canımcım nasılsın
kızzzzzzzzzz ananm nasılsınnnnnnnn öppcem valla çok özledim
mügemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım sen nasılsın...yoktun ne zamandır sen yokken hamile olduğumu öğrendim ama maalesef düştü.....
caannnnn ben de özledim seni valla nerelerdesin sen bakimm??????
aaaa cok uzuldum canım ya yenimi oldu dusuk rabbim bidaha düşük yasatmasın inş
yeni canım ya ayın 10 nunda düşüğüm başladı bitti şimdi bu 3 oldu rabbim bidaha yaşatmaz inşallah kimseye....
yeni canım ya ayın 10 nunda düşüğüm başladı bitti şimdi bu 3 oldu rabbim bidaha yaşatmaz inşallah kimseye....
inş canım amin neden oluyomus peki bilgin varmı
Canim benim basin sag olsun sebep neymis kuzum benim kiyamam yaw
ya bende kan pıhtılaşması var ya ondan dediler ilk 2 sini 1 aydır coraspin içiyordum hamile kalınca hergün iğne olman gerekiyor dediler iğneye de başladım ama yine olmadı bilmiyorum Rabbim nasip etmedi işte oofff offff bi bebişim olsun istiyorum artık.......sen neler yaptın nasılsın toparlandın mı iyice?????
Uzulme canim olcak ins bizimde bebislerimiz ben toparlandim canim sakin uzulme diycem ama biliyorumki uzulcen ama icine atma sakin ((
inşallah canım olacak tabi burdan haberleri vericez bigün içime atmıyorum zaten artık sizi de buldum paylaşırım sizlerle.....