• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik eller

Kızlar başlık olmamış:D.Minik eller,manikürlü tırnaklar olmalıydı(Bebeklerin tırnaklarını hep manikürlü tırnaklara benzetirim):emir_bebek::1:

inş canım amin neden oluyomus peki bilgin varmı :43::43::43::43:

ya bende kan pıhtılaşması var ya ondan dediler ilk 2 sini 1 aydır coraspin içiyordum hamile kalınca hergün iğne olman gerekiyor dediler iğneye de başladım ama yine olmadı bilmiyorum Rabbim nasip etmedi işte oofff offff bi bebişim olsun istiyorum artık.......sen neler yaptın nasılsın toparlandın mı iyice?????

H.b da kalıcı değilim:).Geçiyordum uğradım.Allah hepinize hayırlısıyla bol bebişler versin:24:

ya bende kan pıhtılaşması var ya ondan dediler ilk 2 sini 1 aydır coraspin içiyordum hamile kalınca hergün iğne olman gerekiyor dediler iğneye de başladım ama yine olmadı bilmiyorum Rabbim nasip etmedi işte oofff offff bi bebişim olsun istiyorum artık.......sen neler yaptın nasılsın toparlandın mı iyice?????

Uzulme canim olcak ins bizimde bebislerimiz ben toparlandim canim sakin uzulme diycem ama biliyorumki uzulcen ama icine atma sakin :(((

Uzulme canim olcak ins bizimde bebislerimiz ben toparlandim canim sakin uzulme diycem ama biliyorumki uzulcen ama icine atma sakin :(((

inşallah canım olacak tabi burdan haberleri vericez bigün içime atmıyorum zaten artık sizi de buldum paylaşırım sizlerle.....

Ben ikram edeyim size

$1.jpg $2.jpg

Back