• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Duru'm doğdu,herkes mutlu oldu.........

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
:nazar:Arkadaşlar merhaba,kızım Duru doğdu ...biliyorsunuz 20 ağustos ta sezeryanım vardı...uykusuz,heyecan dolu gçen gecenin sabahında duşumu aldım aç ve susuz bir halde hastaneye gittik...İnsa kendini kurbanlık koyun gibi hissediyormuş valla :) yatış işlemlerimi yaptırdık,nst ye bağlandım,sancılarımda başlamış biraz zaten..sonda takıldı..çok korktum ama inanın hiç korkulacak birşey değilmiş...anlamıyorsun bile...kan aldılar falan odamda saatimi bekledim ailemle...üzerimde pembe hastane önlüğü altımda sonda :)) hastabakıcı geldi,yatırdı arabaya...herkes beni öpmeye çalışıyor dua ediyor...çok heyecan dolu ,yoğun duygu dolu dakikalar...ameliyathane kapısına kadar ablam ve eşimde geldi...hazırlık öncesş içerde ir süre bekledim..doktorlar hemşirelr oratlıkta koşuşturyor,hazırlanıyor..nasıl heyecanladım nasıl stres yaptım anlatamam...kaç Ayetel kürsi okudum bilmiyorum..ameliyathaneye aldılar...serum taktılar bir koluma..bir koluma tansiyon aleti...anestezi uzman geldi oturttu ben eğildim sırtımda iğne yeri aradı maşallah belim kalınlaşmış bulamadı önce...iğne vururken acırsa,yerimden sıçrarsam,iğne yanlış yere btarsa düşünceleri delirtti beni...yan yatırdılar yeri buldu iğneyi yaptı...azıcık birşeymiş meğer..sinek ısırmas gibi...spinal olacaklar sakın korkmasın iğneden....yatırdılar...bacaklarım uyuşmaya başladı..karnıma birşeyler sürdüler...hiç hissetmiyordum artık..önümü kapatılar...yanımda 3-4 kişi vardı...önde de öyle...bir ara tansiyonum düşütü en başta...mide bulantısı,nefes alamama..bayılıyordum sanki...çok korktum...geçmeyecek ben orada nefessiz kalacağım sandım...oksijen taktılar ağzıma seruma da iğneler...o da hemen geçti...korkmayın sakın hemen geçiyor o duygu da...bana biraz acı hissedebilirsin karnına bastıracağız dedi doktorum...ama ben çok hafif br dokunuş hissettim sadece...kafa göründü demezler mi..meğer beni çoktn kesmişler bile...sonra bebeğimin sesi geldi...nasıl güzl birduygu anlatamam...rahatlıyorsun,huzur doluyorsun o sesle...hemen yanımda ısı kaynağı vardı yatırdılar ..beim görebileceği şekild ağzını falan temizlediler...gözlerim ameliyathanede bile dolu doluydu...Maşallah canım kızım diye diye seyrttin onu..Allah hekese bu mutluluğu nasip etsin...ameliyat bitti..odama alındım..herkes hüngür hüngür bekliyor...beeğimi de benden önce geirmişler...nasıl güzel birşey anlatamam...:nazar::nazar:

Son düzenleme:
ameliyatı ayrıntılı anlatmaya çalıştım çünkü epidural, spinal, genel kafasına takılanlar vardı...sezeryan olacaklara ben spinali tavsiye ediyorum...hem hiçbirşey hisetmiyorsun...hem bebeğin doğunca sesini duyuyo onu görüyorsun..hem de ayılma gibi bir derdin yok...hemen odana ayık geliyorsun...hayat aynen devam hiçkesilmeden.....

Son düzenleme:
kızım biraz küçük doğdu arkadaşlar..zaten anlatmıştım doğum öncesi...plasenta gitmiş ...göbek kordonubynundaydı...2900 gr doğdu...2.günü çocuk doktoruna götürdüler..2600 gr olmuş....4.günü yani dün götürdük 2680 gr olmuş yani almaya başlamış tekrar...ben dün tarıldım..5 kg gitmişti..bugün 1 kgdaha gitmiş...19 kg almıştım..bakalım nasıl gidecek....

kızımda sarılık çıktı...ABO uyuşmazlığı çıktı bizde...sarılığı artırırmış...sürekli emzirmeye çalışıyorum daha çabuk atarmış...dua edin çabuk geçsin...insanın içi gidiyormuş bebeği için..o ağlarken ben de ağlıyorum..kan aldılar ben delirdim...çok güzel ve çok değişik bir duygu anne olmak...annelerimizin kıymetini bilelim kızlar....

canım çok geçmiş olsun a.s. allah analı babalı büyütsün.en kısa zamanda sarılıgı da atlatır kızın umarım.kızın ve ailenle mutlu uzun bir ömür dilerim.

canimm cokk gecmis olsunnn anne olmakk yaa bende istiyorumm artikkk allahimm bu anlattigin guzell duygulari bana ve isteyen herkese nasip eder:CüvCüv:allahimmm bebegini saglikli huzurlu anali babali buyutmeye nasip etsin canimmm

hihoyyytayy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bizede göstersin Yarabbim okurken çok duygulandıma.s. ne güzel minik kuzunla mutluluklar:nazar::nazar::n: hemen atlatır sarılığını merak etme

Derya cım Ne güzel bir mutluluk... Ne güzel anlatmışsın...
Allah Duru ya sağlıklı mutlu tüm sevdikleriyle beraber uzun yıllar nasip etsin inşallahh :nazar:
Allah analı babalı büyütsün inşallahh

Canım sarılık da çabucak geçecektir... Sen bol bol emzirmeye devam et... Tabi sende kendine çok iyi bak... Duru nun sana çok ihtiyacı olacak annesi yerimseniben

Deryacım ağlattın beni sabah sabah...Ne güzel yazmışsın çok duygulandım, daha geçengün içindeydi bizimle yazışırken karnında duruyordu, ne zaman olacak diye fikir yürütüyorduk, şimdi yanında...Allahım bana ve tüm hamilelere,ve tüm bebek isteyenlere nasip et bu güzel duyguyu..

Maşallah yavru kuşuna...

Deryacım okurken gözlerimm dolu dolu okudum çok güzel yazmışsınn inşllah sarılıgını çabucak atlatır annesi. Allah'ım analı babalı saglıklı uzun ömürler versin güzel annem. darısı artık bizlerin başına.

canım rabbim sana bağışlasın o küçük meleğği.
mutlu huzurlu bir ömür geçirin inş bebeğin ve eşinle.
darısı bekleyenlerin başına inş. a.s.

Canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün canım sağlığıyla sıhhatıyla büyür inşallah :nazar::nazar::nazar:sezeryanı ayrıntılı anlatmıssın ne güzel ben bu konuda endişeliydim ve korkuyordum sayende bende spinal anestezi olarak sezeryan yapmaya karar verdim sanırım :1rolleyes: 6 gün sonra bende kızımı alacağım kucağıma inşallahh :teytey::teytey:

deryacim gözyaslari icinde ,yuregim kipir kipir okudum yazdiklarini ..gozun aydin canim ..cok sukur ikinizde iyisiniz ,hersey yolunda gitmis ..haftalardir bugun olmasin haftaya olsun stresinin sonucu mutlu son ...allahim butun hamilelere ,bizede boyle keyifli dogum hikayeleri yazmayi nasip etsin ...mis kokuyordur duru simdi ..annesi teyzeleri yerinede kokla o melegi .. allahim hayirlisiyla darisi bizim basimiza ..sabir tukenmek uzere ,son gunlerin bir gunu bile bir ay gibi geciyor ..allah bagislasin bebegini ,anali babali saglikla buyusun duru ..

Deryacım inan çok sevindim minik durunun sağlıklıca dünyaya gelmesine ne harika bi duygudur kimbilir inşallah Allah ım analı babalı büyütsün,sana minik kızın ve eşinle bi ömür boyu mutluluklar dilerim,bolbol emzir kızını kısa sürede hiçbişeyi kalmayacaktır eminim,kızına iyi bak:))

sağlıkla büyüt:1hug: ne güzel anlatmşsın hihoyyytallah bağışlasın çok duygulandım ayyyy pek kolay anlatmışsın doğurasım geldi vallaa.....kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile:nazar:

Okurken yüreğim titredi,gözlerim doldu.Allah nazardan saklasın.Doğumun rahat olmuş.Bebeğinin sarılığı da en kısa zamanda geçer,sağlıkla,anne babasıyla huzurlu büyür inşallah.:Saruboceq:

deryacımm ağlattın beni canımm
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin iyişallahh canımm
ayrıntılı anlatman süper olmuş bende epidural olucam ve en çok sondadan korkuyorum,birde normaldede düşük tansiyonluyum,tansiyonum iyice düşerse neyaparlar diye düşünüyordum,:)
canımm benim güzel duruna allahım uzun sağlıklı ömürler versin iyişallahhhh

Back