T tubiis Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 192 0 8 Mart 2010 Konu Sahibi tubiis #41 kubrabarbaros_canbey .!.: benım oğlumunda resimlerini ekledim 3 yaşındadır kendisi chihuahua cinsi olup bursa yada istanbuldan kendine eş aramaktayız kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... Çok sevimli bi oglunuz var yerm ben onu :) Allah uzun saglıklı ömürler versin...
kubrabarbaros_canbey .!.: benım oğlumunda resimlerini ekledim 3 yaşındadır kendisi chihuahua cinsi olup bursa yada istanbuldan kendine eş aramaktayız kaydirigubbakcemile2 Genişletmek için tıkla... Çok sevimli bi oglunuz var yerm ben onu :) Allah uzun saglıklı ömürler versin...
kubrabarbaros_canbey Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2010 230 1 8 Mart 2010 Konu Sahibi tubiis #42 tubiis .!.: Çok sevimli bi oglunuz var yerm ben onu :) Allah uzun saglıklı ömürler versin... Genişletmek için tıkla... teşşekkürler :) amin inşallah allah hastalık falan vermesin
tubiis .!.: Çok sevimli bi oglunuz var yerm ben onu :) Allah uzun saglıklı ömürler versin... Genişletmek için tıkla... teşşekkürler :) amin inşallah allah hastalık falan vermesin