Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o benım bu hayattakı herseyım zaten onsuz bı hayat düşünemıyorum allahım benım ömrümden alıp oğluma katsın inşallah aslında su an morelım çok bozuk benım oğlum sıcacık evınde uyurken yemegını yıyıp doyup bn yedırmeye çalısırkende burun ceviriken kar sebebı ıle dısarıda ne kadar çok aç hayvan var bugun haberlerde gördum kardan dolayı kaçtane hayvan donarak ölmuş hatta bırtane anne köpek olmuş ıkı gunudur yavrusu basında ağlıyomuş ya yemın ederım dışardakı insanlara üzülmuyorum bunlara üzüldugum kadar kuşlar kondukları yerlerde donup ölüyolarmıs insanlar bı sekılde başının caresıne bakıyo ama bunlar gerizekalı insanlar tarafından dışlanıyorlar sonrada boyle soğuktan donup ölüyorlar benım oğlum şimdi sıcacık evınde ne kadar mutlu ama dısarda kaç tanesı belkı şu an ölmek üzere belkı ıkı dakıka sonra bı yavru ölecek donup belkı bı anne açlıktankocasinatapıyo arkadaşım,bu çookk tatlı bişeymişş çoookkkopuyorumnanaktan
maşallah ona,Allah ömür versin inşallahhh
o benım bu hayattakı herseyım zaten onsuz bı hayat düşünemıyorum allahım benım ömrümden alıp oğluma katsın inşallah aslında su an morelım çok bozuk benım oğlum sıcacık evınde uyurken yemegını yıyıp doyup bn yedırmeye çalısırkende burun ceviriken kar sebebı ıle dısarıda ne kadar çok aç hayvan var bugun haberlerde gördum kardan dolayı kaçtane hayvan donarak ölmuş hatta bırtane anne köpek olmuş ıkı gunudur yavrusu basında ağlıyomuş ya yemın ederım dışardakı insanlara üzülmuyorum bunlara üzüldugum kadar kuşlar kondukları yerlerde donup ölüyolarmıs insanlar bı sekılde başının caresıne bakıyo ama bunlar gerizekalı insanlar tarafından dışlanıyorlar sonrada boyle soğuktan donup ölüyorlar benım oğlum şimdi sıcacık evınde ne kadar mutlu ama dısarda kaç tanesı belkı şu an ölmek üzere belkı ıkı dakıka sonra bı yavru ölecek donup belkı bı anne açlıktan
o benım bu hayattakı herseyım zaten onsuz bı hayat düşünemıyorum allahım benım ömrümden alıp oğluma katsın inşallah aslında su an morelım çok bozuk benım oğlum sıcacık evınde uyurken yemegını yıyıp doyup bn yedırmeye çalısırkende burun ceviriken kar sebebı ıle dısarıda ne kadar çok aç hayvan var bugun haberlerde gördum kardan dolayı kaçtane hayvan donarak ölmuş hatta bırtane anne köpek olmuş ıkı gunudur yavrusu basında ağlıyomuş ya yemın ederım dışardakı insanlara üzülmuyorum bunlara üzüldugum kadar kuşlar kondukları yerlerde donup ölüyolarmıs insanlar bı sekılde başının caresıne bakıyo ama bunlar gerizekalı insanlar tarafından dışlanıyorlar sonrada boyle soğuktan donup ölüyorlar benım oğlum şimdi sıcacık evınde ne kadar mutlu ama dısarda kaç tanesı belkı şu an ölmek üzere belkı ıkı dakıka sonra bı yavru ölecek donup belkı bı anne açlıktan
allah hepımızın meleklerıne hatta duya uzerındekı butun meleklere up uzun ömurler versın inşllah güler bnm oğlum çok eşşektir kendılerı
çooookkk şekeeermiiişş bu bızdııkk,Allah ömür versin tatlım miniğineopuyorumnanaktan
41 kere maşallah allah uzun ömürler versin sağlıkla mutlulukla mınık prense
benım oğlumunda resimlerini ekledim 3 yaşındadır kendisi chihuahua cinsi olup bursa yada istanbuldan kendine eş aramaktayız kaydirigubbakcemile2