Minik bir özel soru

Ben internette biraz sörf yaptım bu konuda. Demir tadına ve tuzlu tada benzeten çok olmuş takma :d ama bu işi seven erkekler bal falan diyo işte dhhdd mesela benim eşim şimdi arada bir yapiyor. Ama şöyle iştahlı çok seve seve yapsa kendimi daha rahat bırakırdım tadı şöyle mi böyle mi istemiyo mudur falan diye dusunmekten keyifte alamiyorum 😂
Bende seveceğini sanmıştım ama umduğum gibi olmadı😄 benimki istekli değil zaten genel olarak normal belki de böyle tepki vermesi istekli olsa aynen dediğiniz gibi bal gelirdi heralde😀

Benden şöyle bir ekleme yapmak isterim , erkek menisi zevk suyu ile kadının anatomik sıvıları aynı değil . Benim partnerim bana kadar olan yaşına kadar bir kaç kes denesede oral seks hayatındaki hiç bir kadına malesef yapamamış 🥸 benimle birlikte kendini aştı , şuan dediğin tabirle o kadar iştahlı ki inanılmaz hoş 😸 bende en baştan beri oral yapmayı çok severim 100 sevişmenin 1 oralsızdır o da o kadar düşkündür 👌

neden bu kadar anlattım , doğru zaman çok önemli ben hiç talep etmedi ağzını yokladım yapamadığını anladığımda aslla ısrar etmedim 🤷🏻‍♀️ Biraz zaman verebilirsiniz tatlı tatlı işleyerek , ekstra hijyene dikkat ederek hemen öncesi iyice temizlenerek .
Ya süpersin :)) benim eşimde aslında seviyo gibi davranıyo ama her seferinde tercih etmediği için ben benim için yapıyo gibi düşünüyorum. 🤔

Bide bazen benim aşırı hoşuma gidiyo çok iyi yapıyor bazen çok bi şey anlamıyorum :KK70:
Ben hiç bir zaman bir şey anlamdım😁 Kısacası bizim cinsel sorunlarımız var terapi alıcaz tek tek özele inmeye gerek yok bizim cinsel hayatımız her yönüyle dehşet👻

Hoşunuza gitmesine sevindim bazen de olsa en azından oluyor🤪

Merhaba kızlar, ilişkilerde oral seks ne sıklıkla oluyor? Her seferinde oluyo mu? Siz mi istediğinizde talep ediyorsunuz? Yani nasıl başlıyor. Sanırım ben denemek istiyorum. Yani onun yapmasını istiyorum. Eşim hiç bu konuda adım atmadı. (5 aylık evli)
Benim elimde yapmıyor hiç yaa cevapları takibe alayım. D

Herkesin midesi kaldirmaz oral seksi bazi insan sever ve hep yapar bazisi da kirkta bir seksende iki
Miden kaldırmıyorsa o kişi yeterince doğru kişi değildir senin için bence. Insan sevdiğinden tiksinmez.yeterince sevgi ve çekim varsa. Adamı içine sokasın geliyor valla.her tarafını yalayabilirim.

X