- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
-
- Konu Sahibi Birgaripinsan
O zaman ben 70 tane okuyayım. Sayı önemli çünkü.10 tane daha okudum ama bitti sanırım. Şifa olsun miniğe
Rabbim sizden razı olsun ....inşallah güzel haberler alırızHepinizden Allah razı olsun. Allah kabul etsin. İnşallah en hayırlı haberler alınır
Allah razı olsun hepinizden. Biz de adağımızı adadık, inşallah korktuğumuza uğramayacağızAllah hepinizden razı olsun sayımız bitti
Salat-ı Tefriciye 4444 okundu tamamlandı..
Yinede dualarımıza devam edelim inşallah
Güzel haberler alalım
RABBİM kalıcı şifalar versin
tom_ellis arkadaşımız bizlere güzel haberler versin hepimizin yüzü gülsün inşallah
Okuyan arkadaşlar sizlerinde gönlünde ne varsa mevlam tez vakitte versin
Tekrar Allah razı olsun
⚘⚘
Inşallah Rabbim korusun kollasın yanınız da olsunAllah razı olsun hepinizden. Biz de adağımızı adadık, inşallah korktuğumuza uğramayacağız
Amin inşallahInşallah Rabbim korusun kollasın yanınız da olsun
Yavruya şifalar versin 99 Esma hürmetine
❤❤
Merhaba sayı toplandı mı acabaMerhabalar. Bilenler bilir Arkadaşımıztom_ellis in 8 aylık kızının belli olmayan bi sağlık sorunu var. Bir buçuk ay sonra sonuçları çıkacak. Hayırlı temiz sonuçlar almak için 4444 salatı tefriciye okuyalım diyorum. Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur kimin duası kabul olur belli olmaz. Okuyabilenler sayı yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Bitti canım sayı tamamlandıMerhaba sayı toplandı mı acaba
Salatı tefriciye sayımız bitti cok şükür. isterseniz Sayısız Ya Şafi okuyabilirsinizBende 100 tane okurum
200 tane de ben alayım Rabbim şifalar versin inşallah saglicakla kucağına alırsın inşallahMerhabalar. Bilenler bilir Arkadaşımıztom_ellis in 8 aylık kızının belli olmayan bi sağlık sorunu var. Bir buçuk ay sonra sonuçları çıkacak. Hayırlı temiz sonuçlar almak için 4444 salatı tefriciye okuyalım diyorum. Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur kimin duası kabul olur belli olmaz. Okuyabilenler sayı yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
10 tane alıyorum Allah şifalar versin inşallahMerhabalar. Bilenler bilir Arkadaşımıztom_ellis in 8 aylık kızının belli olmayan bi sağlık sorunu var. Bir buçuk ay sonra sonuçları çıkacak. Hayırlı temiz sonuçlar almak için 4444 salatı tefriciye okuyalım diyorum. Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur kimin duası kabul olur belli olmaz. Okuyabilenler sayı yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Ben sadece salavat çekilecek sanmıştım hemen çekerim diye düşündüm baktım salati Tefriciye o kadar vaktim yok ama 10 tane cekerim200 tane de ben alayım Rabbim şifalar versin inşallah saglicakla kucağına alırsın inşallah