Minik Bi bebek için dua eder misiniz♥️

Allah hepinizden razı olsun sayımız bitti
Salat-ı Tefriciye 4444 okundu tamamlandı..

Yinede dualarımıza devam edelim inşallah
Güzel haberler alalım
RABBİM kalıcı şifalar versin
tom_ellis tom_ellis arkadaşımız bizlere güzel haberler versin hepimizin yüzü gülsün inşallah 😊😇🤲🤲🤲

Okuyan arkadaşlar sizlerinde gönlünde ne varsa mevlam tez vakitte versin

Tekrar Allah razı olsun

🤲😊😇🌹🌹⚘⚘🌷🌷

Allah hepinizden razı olsun sayımız bitti
Salat-ı Tefriciye 4444 okundu tamamlandı..

Yinede dualarımıza devam edelim inşallah
Güzel haberler alalım
RABBİM kalıcı şifalar versin
tom_ellis tom_ellis arkadaşımız bizlere güzel haberler versin hepimizin yüzü gülsün inşallah 😊😇🤲🤲🤲

Okuyan arkadaşlar sizlerinde gönlünde ne varsa mevlam tez vakitte versin

Tekrar Allah razı olsun

🤲😊😇🌹🌹⚘⚘🌷🌷
Allah razı olsun hepinizden. Biz de adağımızı adadık, inşallah korktuğumuza uğramayacağız

Merhabalar. Bilenler bilir Arkadaşımız tom_ellis tom_ellis in 8 aylık kızının belli olmayan bi sağlık sorunu var. Bir buçuk ay sonra sonuçları çıkacak. Hayırlı temiz sonuçlar almak için 4444 salatı tefriciye okuyalım diyorum. Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur kimin duası kabul olur belli olmaz. Okuyabilenler sayı yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler. ♥️
Merhaba sayı toplandı mı acaba

Merhabalar. Bilenler bilir Arkadaşımız tom_ellis tom_ellis in 8 aylık kızının belli olmayan bi sağlık sorunu var. Bir buçuk ay sonra sonuçları çıkacak. Hayırlı temiz sonuçlar almak için 4444 salatı tefriciye okuyalım diyorum. Ne kadar çok kişi okursa o kadar iyi olur kimin duası kabul olur belli olmaz. Okuyabilenler sayı yazarsa çok sevinirim. Teşekkürler. ♥️
200 tane de ben alayım Rabbim şifalar versin inşallah saglicakla kucağına alırsın inşallah

10 tane alıyorum Allah şifalar versin inşallah

X