Doğuma Hazırlık Miniğinin ismine karar veren hamişler.. ‍♀️

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba bende ikiz bekliyorum en son cinsiyetlerine ikisi de erkek dendi biz birine Ömer birine de Metehan düşündük ayrıntılı usg de cinsiyet farklı olmazsa tabii. Sağlıkla gelsin bütün bebekler inşallah

Merhaba bende ikiz bekliyorum en son cinsiyetlerine ikisi de erkek dendi biz birine Ömer birine de Metehan düşündük ayrıntılı usg de cinsiyet farklı olmazsa tabii. Sağlıkla gelsin bütün bebekler inşallah

Oglum olsaydı Mete koymak istiyordum ben de.. Ömer de çok güzel eskimeyecek isimlerden ve Ömer'ler genel olarak çok yumuşak huylu oluyor :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. :)

Oglum olsaydı Mete koymak istiyordum ben de.. Ömer de çok güzel eskimeyecek isimlerden ve Ömer'ler genel olarak çok yumuşak huylu oluyor :) Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.. :)
Çok teşekkürler amin inşallah:) hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi

Umay ismi de güzel ve uygara uyumlu

İsmi hazır ama cinsiyetini öğrenmeye daha çok var :) 4hafta 5 günlük henüz

Bizde çınar ali düşünüyoruz
Ama başa Ali’mi yoksa Çınar’mı gelmeli bilemedik. Sizce hangisi kulağa daha hoş geliyor Çınarali’mi AliÇınar’mı?

Bende oğlum olursa Muhammed Yusuf istiyordum ama eşim Muhammed Ali istiyor ve ısrar ediyor diye öyle olucak nasipse.
Kız olursa da ben seçicem dedim, anne kız yada baba oğul aynı ismi çok seviyorum o yüzden kendi ismin Erva kızım olursa Eslem Erva koymayı düşünüyorum ama aklımda birkaç isim daha var

Hafsa
Zeynep *ailede var eltimin ismi o yüzden kararsızım
Elif *buda ablamın adı kararsızım
Rümeysa
Sevde

Zehra Alya olacak inşAllah Eğer erkek olsaydı Muhammed Yusuf olacaktı. Herkese hayırlı doğumlar inşAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…