• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minigime kavustummmm :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
=...........................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
tebrik ederim canim allah anali babali büyütsün yavrunu bende 36+4 darisida bize insallah bebisini öperimmmmmmmmm

insallahh canimm
inann korkmaa bebegin cikmasii tamamen dogmasii
hepsii 15_20 dk surduu
beni suni sancii cektirdii dusun bak
ters olmasina ragmenn cikmasii hicte zor degildii
rabbim kolaylik versin insallaah

herkes öyle diyor valla korku degil ama böyle ogünü beklemk beni strese soktu resmen.devamli acaba nasil olcak kolami zormu derken kafam baya doluyor.bugünlerde artik karnimin alti agriyor kasiklarim falan yürümekte bile zorlaniyorum dogum agrilari nasil olur düsünmeden edemiyorum.ama dedgin gibi yavruma kavustuktan sonra eminim hersey gececek.ogünleri görümde baska ne isterimki bu hayttan.

orkidem süpersin bacıım yawwwwww
tebrik ederim seni tatlım allah uzun ömürler versin
valla ben doğuramazdım kalırdı orda kesin korkuma zaten sezeryana yattım yaaaa:)))

Orkidemm asyamm canım benimm .Tebrik ediyorum senni maşallahh ..Gözünüz aydınn ..Rabbim saglıcakla,analı -babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh...:sm_cool:a.s.hihoyyyt

CANIMM
tebrik ederim tekrar. maşallah sana da kızına da..

Tebrikler!Zoru başarmış ve sağsalim atlatmışsın.
Sana da bebeğine de maşallah:nazar::nazar:
Allah analı babalı büyüsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

fascimmmmmmmm kiz ben dogum heyecanii falan derkenn sendee pirtlatmissinn
valla snein adinada ccoookkkkk sevindimm rabbbim bebelerimizii saglikla buyutsunnn insallahhhh

balimmmmmm canim benimm rabbim sanada nasip etsin bu duyguyuu herkese dua ettimmmm

elviracimm ben bile saskinimmm duanin buyuk rolu varr
sik sik ayetel kursii felak ve nas surelerini okudumm
birde su ayetii"summe sebili yessera"
inanin cok faydasini gordumm herkese tavsiye ederimm

canım Allah analı babaı byütsün..
o poposundan ısır bizim yerimize onu..

canım benim tebrik ederim :1hug:
bebişini analı babalı büyüt :Saruboceq:

cok tebrik ederim orkidem bundan sonrasında allah bi omur saglık sıhhat versin bebegine sana ve ailene

orkidem yaaa maşallah sana..
sağ salim aldın dünya güzelini kucağına.
hadi güle güle büyüt inş yavrunu..

canim benim ya nasilda zorlu gecmis dogum ama sonucta minik kizini aldin kucagina allah anali babali buyutmeyi nasip etsin isallah darisi isallah basimiza fotosunu merakla bekliyoruz melegimizin cok optum ikinizide:1hug:a.s.:nazar:

maşallah helal olsun sana
güle güle büyüt bebişini

canım orkidem çok tebrik ederim seni ve popodan doğduğu için bebeğini
allah analı babalı büyütsün inşallah

helal olsun vallaha ben herhalde yapamazdım ne mutlu sana neyse allah analı babalı buyutsun yavrun ömürlü olsun..

canım zor bir doğum yaşamışsın ama çok şükür yavruna sağ salim kavuştun ayrıca çok tebrik ediyorum seni yavrunla büyük bir iş başarmışsınız

tebrikler canım ALLAH analalı babalı etsin.inş ALLAH bir ömür boyu mutlu etsin ailenizi

Back