• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minigime kavustummmm :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi tanem cok sevindim tell nonu kabettim o yüzden aramayamadim cok sevindim ikinizde sagliklisiniz ya valla bu yetti özelime atarsin tel nonu ve bide adresini yolla rabbim anali babali büyütmek nasip eder ins. canim rabbim nazarlardan korusun öpüldünüz ikinizde

masallah saaglicakla aldin ya kucagina rabbim diger hamisleri de kurtarsin bir solukta insallah. ne güzel kokardir simdi annesi benim yerimede kokla.

canım iyi dayanmışsın ya tebrik ederim seni.ama bütün sancılara değmiştir bebişini kucağına ladığında.Allah analı babalı büyütüsün canım.hayırlı bi evlat olsun.büyüüyünce ben seni ne zorluklarda doğurdum de anlat anlasın değerini meleğimiz.sevgilerle....

canım iyi dayanmışsın ya tebrik ederim seni.ama bütün sancılara değmiştir bebişini kucağına ladığında.Allah analı babalı büyütüsün canım.hayırlı bi evlat olsun.büyüüyünce ben seni ne zorluklarda doğurdum de anlat anlasın değerini meleğimiz.sevgilerle....

ahh canim yaa degmezmii suan binlerce kez sukrediyorum
aynisi olsa yine yapardim diyorum hic pisman degilimm
sorma canimm
ama biz kadinlar anne olmadikcaa annelerimizin degerini bilemeyizz
sahsenn annelik ne buyuk bir nimetmis bunu anladim bensenağlama

Back