• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minigime kavustummmm :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah suphanallah taktire şayan bir doğum hikayesi gerçekten tebrik ederim seni aralık bebeklerinin eb dik kafalısı olacak senin kız galiba ters doğmayı başardığı için allah analı babalı büyütsün canım sağlıklar diliyorum her ikinize.

orkidem tebrik ederim...
valla çok güzel anlatmısşın doğum hikayeni hayran kaldım...:dance:
bebeğinle sana mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür dilerim canım güle gle büyüt:nazar::nazar:

canım benim ya.hikayeni okuyunca tutamadım kendimi.seni çok iyi anlıyorum canım ya.aferin sana helal olsun ne diyim.bende 2saat ıkınmayla kavuştum yavruma.şükürler olsun atlattık,darıı diğer arkadaşlarımın başıma.

helal olsun bacım, anlattığına göre çok zor olmuş doğumun ama zoru başarmışsın.:nazar::nazar:

tebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün,onu size sizi ona bağışlasın.

kızlarım ve ben öptük ikinizide a.s.

allah razi olsun kizlarrr
okuyunca gozlerim dolduuu ama onca acilara ragmenn simdi olsaydi yine yapardim diyorummm
onun tadi baskaymis bunu anladimm

bitanem canım arkadaşım :asigim:tebrik ediyorumŞeniz
Allah bağışlasın
herşeyi burda paylaştık hamile kaldığını
doğurduğunu..
bakarsın büyüdüğünüde paylaşırız:Saruboceq:
canımsın miniğinin fotosunuda bekliyorumyerimseniben

maşallah sana orkideeee. biz normali nasıl yapıcaz derken sen makat gelişi doğurmuşsun helal sana

canim ya cok zor olmustur senin icin popodan dogmus bir de helal olsun sana.ama sonu iyi bitmis cok sukur.Allah anali babali büyütsün yavrunu.gözünaydin...

tebrık edıyorum,,allah analı babalı byutsun canım..
kızlar korkmayın..sancılar zorluyor ınsanı sadece doğum anında hıcbırsey yok...hıcbır acı duymuyorsunuz o an..alah yardım edıyor merak etmeyın..hepnıze hayırlı doğumlar..

helal olsun valla ne denir ki başka
allah analı babalı büyütsün canım benim:1hug:

esime kiziyorumm o bana destek veriyoo her soyledigi guzel sozler o anda beynimee
dunyanin en sacma sozleri gibi geldii konusmaa
diye bagirmisimmm sonra uzuldum tabiii

ehehehehhehe ay allahım yaaa şimdi güldüm bu sözlerinize ama ben ne yapıcam bakalım

allahım analı babalı büyütsün............

esime kiziyorumm o bana destek veriyoo her soyledigi guzel sozler o anda beynimee
dunyanin en sacma sozleri gibi geldii konusmaa
diye bagirmisimmm sonra uzuldum tabiii

ehehehehhehe ay allahım yaaa şimdi güldüm bu sözlerinize ama ben ne yapıcam bakalım

allahım analı babalı büyütsün............

oyle vallahi canim yaa
tamammmi bitanemm
soyle yapcaksin tammi canimin ici
bide dil bilmiyom ya bana tammammi diyip durduu
o anda sinir beynime sicradii konusmaaa diye bagirdimmmkaydirigubbakcemile3

canım tebrik ederim zorlu bir doğumdan sonra meleğine kavuşmuşsun.allah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin

orkıdem tebrık ederım canım.a.s.
ALLAH analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.

allah anali babali büyütsün...
saglikli ,sihatli,mutlu günler hep onunla olsun ins..
darisida bizim basimizaa

orkidemmmm canım benim ya dogurdun ha vay be zaman nasılda gecmisss darısı rosemimin balımın benim basımızaaa cok sevindim evladına rabbim uzun ömürler versin canımmm ama seni tebrik ederim aferim kısss sana ufacıksın ama kocaman seyler yapmıssınnn valla süperrrsinnnnn

canım gözünaydın
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
darısı tüm isteyenlerin başına

Back