Evet dikis izleri cok uzun,bu yuzden Eryilmazdan vazgecebilirim ama geriyede secenek kalmiyor cunku diger doktorlarin photoshop yapip yapmadigini bilemiyoruz.
bu konuda ismi geçen çoğu drla görüştüm hiç birine tmm evet bu diyemedim ama eleye eleye 2 kişide kaldım .Şimdi aklımda son bir kişi kaldı onunla da görüşeyim net kararımı vericem.
Bir kere asla istediğiniz şeyle kalmıyorlar .Ben mesela sadece alt yüzümün ve boynumun daha sıkı olmasını istiyorum sadece ama bana önerilenler
Şakak germe
Göz altından kesiyle orta yüz germe
Kesisiz orta yüz
Orta yüze yağ enjeksiyonu
Lip lift
Full yüz germe
Muayenede lokalle mini yüz germe gıdı lipo
Çene implantı vs vs vs
Bunların hiç birisine ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum .dayatılan bir güzellik algısı var.
Gözlerimin çekik kaşlarımın kalkık olmasını yüzümün davul gibi gergin olmasını istemiyorum .burnumun altında kesi istemiyorum dudak mesafemin 1.5 mm ya da 2 mm olmasının hiç bi önemi yok .Yüzümün yağ enjeksiyonuyla şişmesini de istemiyorum .Zaten dolgum var ve yaşlandıkça yüz zaten büyüyor neden daha şişsin .
Yani sonuç olarak sektör tamamen duygusal? sebeplerle herkesi birbirinin aynısı yapmak istiyor .
Size olup olmayacağı yakışıp yakışmayacağı umurlarında bile değil bu yüzden çoğunun hakkında korkunç şikayetler var .
En büyük korkum pişman olmak çünkü geri dönüşü olmayan bir ameliyat .diğer ameliyatlarıma daha kolay karar verdim buna bir türlü karar veremiyorum .hepimiz umarım en doğru kararları veririz .