• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri mini gelinlik

hevesini kırmak istemem ama bence mini gelinlik pekte hoş değil. yani gelinliğin gelinlik diye özel bişey olması sadece o gune ozel bır defa gıyılmesı ama mını gelınlıkler oyle bıseykı beyaz fırfırlı bır elbıse gıbı. hem gelıne bak kuğu gibi olmuş derler kısa gıysen bu lafada hıc uymaz :)

iyi ama arkadaşlar sadece kına gecesinde giyicekmiş.. düğününde zaten klasik bir gelinlik giyicek.. bence madem bu kadar çok seviyor hevesini kına gecesinde alsın hiç değilse..
açık söylemek gerekirse düğünümde bende kısa bir gelinlik giymek istemem, uzun kabarık bir gelingi tercih ederim ama kısa gelinliklerde çoook hoş, kına gecesinde giyilcek olması güzel bir fikir.. şimdiden mutluluklar :16:

anladığım kadarıyla hepten kısa bir model istiyorsun ama ben buna bayıldımmmm!!! :52:
$gelinlik-2009-modelleri-04.jpg

Bence hepsi çok güzeller.. Sadelikten yanayım sade olanları daha çok beğendim. Güzel fikir aslında benim hiç aklıma gelmemişti. Ablamlar kına gecelerinde bindallı giymişlerdi bilirsiniz kırmızı geleneksel şalvar ve üstündeki kaftanla. Ben hiç yakıştıramıyorum ve giymek de istemiyorum. Bu gelinlikler aklıma yatı gibi.. Sana dönersek adı üzerinde hayalin. Kimsenin dediğine bakma bence hayalini gerçekleştir senin düğünün nasılsa ;)

kızlar ben uzun gelinliik giydim düğünümde ama böyle gelinlikler yeni moda olmadı özellikle 50 li yıllarda da diz üstü olmasada diz altında gelinlikler giyiliyormuş eğer karakterinize uygunsa neden olmasın :8:

kızlar ben uzun gelinliik giydim düğünümde ama böyle gelinlikler yeni moda olmadı özellikle 50 li yıllarda da diz üstü olmasada diz altında gelinlikler giyiliyormuş eğer karakterinize uygunsa neden olmasın :8:

Doğru diyorsunuz. Misal, Audrey Hepburn'ün pek tatlı gelinliği:
audrey-mel-2.jpg

benimde hayalimdeki gelinlik..önü kısa arkası yere kadar uzun hatta daha kabarık istiyorum. bide tabi bu gelinlik için bacak boyu lazım platformlu topuk ve sonrası için az topuklu yedek ayakkabı ama böyle bir gelinliği nerden bulcam yada diktircem hiçbi fikrim yok ekimde olcak düğünüm

Neden bu kadar olumsuz yorum yapılmış anlamış değilim. Karşınızda bunu giymek isteyen bir insan var ve neden şevkini kırıyosunuz anlamadım. Sizlerin gelinliklerine aynı yorumlar yapılsa verilcek laf çoktur eminim. Hayır yani konu başlığı gayet belli beğenmiyorsanız neden girmeye tenezül ediyosunuz ki?:26:

herkesın zevklerı farklıdır .mekan da uygun olduktan sonra neden gıyılmesın .
kır dugunun de bence cok guzel olur
ben dekendı topıgım de 82.sayfam da mını gelınlıkle paylastım .
fıkır edınmek ıstersen "mıadan gelınlıkler" topıgıne bakınmanı tavsıye ederım:34:

Back