• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri mini gelinlik

tnmasya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
120
106
103
arkadaşlar seneye haziran temmuz gibi düğünüm olacak.biri bursada kına gecesi istanbulda düğün kısmet olursa.bursadaki kına gecesinde abiye yerine mini gelinlik giymek istiyorum gelinlik gökçe aytaçın gelinliği gibi biraz renk olsun istiyorum.ortaokuldan beri hayallerimde mini gelinlik vardı sürekli mini gelinlik beyaz çizme filan çizerdim eskiden defterlerime ama anneme ve ailelere haklı olarak abest geldiği için bu durum bende bari kına gecemde böyle bişey giyeyim izin verin dedim hevesimi alayım diye düşündüm.ama mini gelinlik modelleri pek bulamıyorum.biğraz çılgın tarzda olsun istiyorum.arkadaşlar gelinlik araştırmaları yaparken gözünüze takılan mini gelinlikleri paylaşırmısınız.
$14785.jpg
$14789.jpg
bunun gibi mesela...:76:

ıyı fıkırmış mını gelınlık :34:
artk her gelın kına gecesınde ya abıye gıyıo ya da nışanlığını gıyıo

seçenek fazla yok ama sıkı bı araştrmayla bulunur mutlaka :75: böyle mını gelınlık daha bı farklı olur :61:

evet bende böylece hayallerimi gerçekleştirmiş olacağım.o gelinliği giydiğimde kendimi bulacağım.kına geces,nde annem öteki gelinliğide bi giy yarım saat bi saat bursadakilerde görsün diyor(illa gösteriş yapcak ya :P) ama ben giymek istemiyorum.aksilik ya biri basar eteğine yırtlır filan istanbuldaki düğüne hemen bozulacak kafayı yerim herhalde o zman.bilmiyorum ne yapsam.çünkü nişanlığıma daha ilk dakkada bastılar şifon yırtıldı onu düşündüm ama

merhaba, ben 1992 yilinda ocak ayinda evlendim. benim de hep hayalim de mini gelinlik vardi ,Ankara da bayagi unlu bir terzi vardi ona gidip beraber cizimi yapip , dikmisti. babam biraz soylenmisti hic oyle gelinlik olurmu diye , tabii annem" istedigi gibi diktirsin "dedigi icin sonra karismadi.cok icime sinen ve hayallerimdeki gibi bir gelinlik olmustu. eger iyi bir terziye gidersen onun da yardimiylaistedigin gibi bir gelinlik ortaya cikarirsiniz. simdiden tebrikler.

Bence neden olmasın. Yani bunlara gelinlik olarak değil ama gelin için çok hoş kutlama elbiseleri olarak bakıyorum ben. Birkaç model buldum:

short-wedding-dresses.jpg

2010121023131130890.jpg

Littlewoods_Short_Corset_Bridal_Dress.jpg

wd10576-short-bubble-hem-wedding-dress-summer-wedding-dress.jpg

377651_1.jpg

101358-wedding-short-dresses-2.jpg

short-wedding-dresses.jpg

2402cd86-20.jpg

short-wedding-dress4.jpg

short.jpg

Elegant-short-wedding-dress-369x500.jpg

short-white-wedding-dress-03.jpg

2011-Sexy-Mini-Short-Wedding-Dresses-from-Pronovias-1.jpg

a_mini-tail_fashion_and_bridal_gowns.jpg

al yazmalım dizisini izlemiyorum ama sadece düğününe denk geldi gördüm ve çok beğendim Özge özpirinççi nin gelinliği gerçekten çok güzeldi ben googleden yzdım bulamadım istersen biraz araştır o modele bayıldım daha yeni olduğu için pek deşifre olmamış gelinlik bulduklarımı yayınlıyorum ama etek boyu yok resimlerde ...
Nilgün Belgün ün kızının ayakkabılarıda gelinliğide çok çirkin geldi bana :26:
$Asiye-İlyas-Düğün-4-400x225.jpg $Asiye-İlyas-Düğün-3-400x225.jpg

şimdi aramaya üşendim ama gökçe bahadırın gelinliği de miniydi sanki nikahta giydiği..

Back