• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mineflo hakkında, bakar mısınız?

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
kızlar mutfağımın fayanskarı acaip kötu durumda bundan 15 sene önce yapıldığı için .. bende mineflo döşetmek istıorum oraya siz buna nasıl bakıosunuz kullanan varmı memnunmusunuz bunları merak edıorumm artıları eksileri nelerdir bi yazın ne olur ??

ayet kullanışlı ve rahat, ama arkadaşın dediği gibi ağır objeleri kaldırarak hareket ettirmen gerekir, sürerek itmeye kalkarsan yırtılıyor, yada iz yapıyor.... Özellikle kalite kalite olanlardan çok ince olmayanları seçersen daha yi olur... Ve açık renk granit görünümlü olanlar var mutfak için güzel bir seçim olur

bence hiç düşünme mineflo berbat bişey özellikle mutfağa hiç düşünme derim arkadaşım ,benim bir önceki evimde heryer laminant parkeydi ve çoook memnundum,istediğim herşeui sürüyerek çekebiliyordum ama şimdiki evimde mineflo döşeli ve koyduğun şey resmen yapışıyor ,koltuk bile çekemiyorum ..üstelik tozlarda üzerine yapışıyor heleki mutfakta yemek pişecek yağ mağ olacak sakın derim yaptırma pişman olursun..benden söylemesi ..

teşekkur ederim arkadaşlar yorumlarınız için aslında ben hiç deişemiorum eşyalarımın yerini çunku mutfağımın şekli dolayısıyla oşekilde gusel oluyo bitek .. yemek olarakta kızartmaları vb şeleri balkonumda kuçuk tupte yaparım die duşunmuştum ama bilmıorum ki nasıl etsem azcık piyasadan da araştırım barii ..
başka yorumu olan kullanan varsa önerileri beklıorum..

Canım, eğer ev sizinse tabii ki tekrardan yeni kalebodur döşet derim...
Ama kiracıysan, yada kısa vadede kalebodur döşetmek istemiyorsan mineflo ile işini gayet güzel görürsün... Mineflolar da kalite kaite, benim kuzen(erkek) bekar evinde yıllarca mieflo kullandı, hiç de sorun olmadı, vileda paspasla siliyorsun, pırıl pırıl ouyor... En düşük kalite ince muşamba gibi olan mineflo da var laminant gibi duranlar da....
Ama dediğim gibi kalebodur döşetmek istemiyorsan mineflo bir tercih, eğer kendi evinse ve ekonomik durumun müsaitse tabi ki kalebodur döşet, hatta granit bile kaplatabilirsin...
Mesele o yerlere ne kadar harccayabileceğinle alakalı....

daha geçen sene boya yaptım ve evime çok masraf ettim kalebodurun hem pisliğini hem fiyatını kaldıramam şuan mineflonunda ne kötu nede enii kalitelerinden deil orta halli kaliterlinden duşunuorum ama kalın bayağı bahsettiği mineflolarda ..

ben görüntüsünü sevmiyorum. hele iyi kalitede değilse muşamba üzerine bastığını hissediyorsun. hava sıcak ve ayakların terliyorsa yapış yapış oluyor bastığında . böcek sorunun varsa kenarlarını iyi kapatamazsan altında yuva olabiliyor. falan falan falan. ben derimki defolu fayans al. metrekaresi 5 ila 7 lira gibi. döşet gisin . hiçte pisliği olmaz .

ben çok memnunum koçtaştan almıştım mineflo yatak odasında çok eşya degiştiren biriyim yaniyerlerini ama daha çok şükür bişey olmadı kardeşimin odasına kalitelilerden aldık hiçbir farkı yok yapı marketlere bak birde kendiniz bile döşeye bilirsiniz bence ustaya gerek yok

bende memnununm,
muşamba gibi durmuyor ,ayaklarımda hiç terlemedi,kızartma seven biri olarak hiç yapış yapışta olmadı
3 sene olacak neredeyse ben çok memnunum
belki kalitedendir,

siliyorum tertemiz ,ama eşya sürüklersen üzerinde yırtılır o ayrı,beyaz eşyalarımın altını temizlerken sadece eşim eşyaları hafif geriye yatırıyor bende siliyorum

bide eşya çekmen gerekise ayaklarının altına sabunlu ıslak bez koy öyle sürükle yırtılmaz

bende tavsiye etmiyorum. ince olanlardan yaptırsan fayans aralarındaki derzler bi süre sonra çizgi çizgi belli olur. kalın olanlardan yaptırsan sandalye ayakları falan iz bırakıyor. en iyisi laminat parke döşetmek

canım kalitesine bakıyo birazda..
ama arkadaşların dediği gibi mutfakta kullanışlı değil..yapiş yapiş oluyo..
mesela tertemiz silip süpürüyosun..işin bitince yemek yaparken ayy bi bakıyosun heryer yapiş yapiş ..
henüz bir yırtılma olmadı fırını kaç defa çekip altını temizlemiştim ..ama
bence mutfakta en iyisi fayans..ha bide silerken vilada ile değil elimde bezle siliyorum günlük yoksa çok fena oluyor..

Arkadaşım çok zaman geçmiş ama hala yaptırmadıysan ben sana fayans yaptırma derim çünkü ıslak zemin kaygan oluyor.Graniti bilmiyorum.Şimdi yeni çıkan serfloor un serlaminantı var.Harika bir şey.Mutfak ve banyolara bile döşenebiliyor.Laminant parkeler gibi kutuların içinde parça parça oluyor.Alıp yapıştırıyorsun. Çizilmiyor yırtılmıyor.Üstelik hasbel kader bir yerine bir şey olursa sadece o parçasını değiştiriyorsun.

Bizim evde de var minefloo ki bizim yerler ne derle bilmem tahta deyim en iyisi

Öyle yanii ama gene de kardeşimin sünnetinde annem istedi yaptık

Kanepe altlarına doğru ilerledikçe yırtıkların olduğu bariz bellii

Bazen yırtılmamasına dikkat bile yetmiyor..

Valla beni gıcık eden tek sorunu yıtılması yoksa temizliği pek zor değil bencezemuszemus

benım evimdede var ama arkadaşın değidi gibi ne kadar dikkat etsende yırtılıyor en kötü yanı çabuk yırtılması

yaklaşık 4 yıldan beri kullanıyorum. temizliği çok kolay fakat çok dikkat isteyen bir malzeme aynı parke gibi çiziliyo üzerine sert ve sivri bir malzeme düştümü yırtılıyor.Mutfakta kullanması kolay olur fakat tencere tava düştümü yada birşşey kırıldımı üzerinde kesilip yırtılıyo bilgine hemşehrimmmm

Bizim evde de var minefloo ki bizim yerler ne derle bilmem tahta deyim en iyisi

Öyle yanii ama gene de kardeşimin sünnetinde annem istedi yaptık

Kanepe altlarına doğru ilerledikçe yırtıkların olduğu bariz bellii

Bazen yırtılmamasına dikkat bile yetmiyor..

Valla beni gıcık eden tek sorunu yıtılması yoksa temizliği pek zor değil bencezemuszemus

Canım ben mineflo demedimki. Mineflo bende kullandım temizliği kolay oluyor ama dediğin gibi yırtılma riski var. Bu serfloor un yeni çıkardığı serlaminant kayınpederim yaptırdı.çok hoş oldu. Laminant parkeler gibi uzun uzun çıkıyor kutudan mineflonun bilmem kaç kat sıkıştırılmış hali.Üstelik ıslakken kaymıyor.Bende çocuk olduğu için önemsiyorum bu kayganlık mevzusunu.Ve yırtılmıyor üzerine istediğin kadar ağırlık koy kaldırdığında iz oluşmuyor mineflo gibi. Serfloorun sitesine grip bi bakın isterseniz. Yaptırmanız gerekirse tavsiye ederim. Ben serlaminant yaptıracağım üstelik bir çok renk seçeneği vaar. Herkese kolay gele

canım hiç düşünme hem yırtılıyor..hemde temizlikten sonra bulanık bulanık duruyor..ışıl ışıl parlamıyor..

ben 2.5 sene once aldım hala pırıl pırıl tek sıkıntısı sıkıntıda deıl aslında yırtılması ama parkede çiziliyor bunda sadece bır seyı oynatma derdı var onuda bıraz prıl işi cözer canlar hem suda falanda zarar gormuyor vede seste yapmıyor ben istanbul unkapanından almısmıstım aldıgım yerın kartına hala saklıyorum KURAN HALICILIK İBRAHİM BEY VAR MUTHIS ILGİLENİYOR SEMPATİK BİRİ VEDE GÜVENİLECEK BİRİ NOSU 212 526 56 04 şiddetle öneriyorum:18::18::52::52::36::36::54::54::54:

konuyu ziplatmış olucam ama kızlar bende yaptırıcam evime ev sahibi ile anlaştık

hangisini alsam bilemedim şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X