2024 hedeflerim için hazırım.
neredeyse son on yılım bomboş geçti. Bu yıl doğumgünümle beraber 30lu yaşlara adım attım. Bende kişisel olarak adım atmaya ve hep daha iyiye gitmeye ve mucizelerinde bana hayırla gelmesine niyet ediyorum. Aşağıda yazdığım şeyleri bir rutin olarak en hayırlı şekilde hayatıma dahil etmeye ve yapmaya niyet ediyorum.
neredeyse son on yılım bomboş geçti. Bu yıl doğumgünümle beraber 30lu yaşlara adım attım. Bende kişisel olarak adım atmaya ve hep daha iyiye gitmeye ve mucizelerinde bana hayırla gelmesine niyet ediyorum. Aşağıda yazdığım şeyleri bir rutin olarak en hayırlı şekilde hayatıma dahil etmeye ve yapmaya niyet ediyorum.
- Cilt bakımı: sabah ve akşam düzenli yapacağım.
- Yürüyüş: her gün 10 bin adım atacağım.
- Kahvaltı: her gün evde kahvaltı yapacağım.
- Kitap: 5 sayfa kitap okuyacağım.
- Eğitim: her gün 3 saat eğitimlerime katılacağım.
- Spor: haftaiçi bir gün, haftasonu 2 gün yarım saat spor yapacağım.
- Beslenme: karbonhidratı azaltacağım. Tatlı ayda bir kez yiyeceğim. Takviyelerimi kullanacağım. Günde 3 öğün besleneceğim. Dışarıdan yemeyeceğim.
- Meditasyon: her gün 15 dk meditasyon yapacağım.
- Dua: belirlediğim konu da her gün en az bir saat dua edeceğim. Gece yatmadan önce zikirlerimi yapacağım.
- Kişisel gelişim: kendime zarar verdiğini düşündüğüm şeyleri dönüştürmek için kendimi izleyeceğim. Bunlar için her gün çözüm arayacağım. Ve bu çözümlerimi uygulayacağım.
- Terapi: haftada bir saat terapiye ayıracağım.
- Uyku: 23.30 da uyuyacağım.