Mimarlık

Ufkun ve görüşlerinin her daim geniş olması lazım.. Sürekli kendini geliştirmen, yeniliklere açık olmalısın.. Çalışacağın yer önemli.. Kazancı çok da değil az da değil.. Mesela orta halli bir firmada çalışırsan, proje başına 2000 ile 3000 tl kazancın olur.. Büyük firmalar , tanınmış olman da kazancını oldukça etkiler.. Ufak bir tüyo, bir tanıdığım yakında yapacağı proje için 200.000 dolar alacak.. Tabi o çok tanınmış bir mimar.. Bu aşamaya gelmek oldukça zor.. İyice pişmelisin..

Sözlüm de mimar olmak istiyor. Oradan da biliyorum. Bununla ilgili programları özellikle 3d max falan mesela yalayıp yutmuş olman lazım.. Boş zamanında sürekli kendi kendine pc den çalışmalar yaparsan ileriye dönük kazancın olur..

mimarlık okuyorum çok masraflı ve yoğun bir bölüm.daha ilk sınıftan çok yorulduk,geceleri insanlar uyurken bizler maketlerle çizimlerle uğraştık bazı arkadaşlarımız çizimleri ve maketleri eksiksiz yaptıkları halde bazı derslerden kaldılar.baya uğraşmayı gerektiren bi bölüm sevmeden yapılamayacak bi meslek bence birazda yeteneğinin olması hayal dünyanın geniş olması ve el becerinin iyi olması gerekli

üniversite iç mimarlık okuyorum son 1 yılım kaldı suan staj yapıyorum .şunu söyleyebilirim bölüm zor ,iş hayatı ondan dahada zor ama bir okadarda zevkli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…