Mimarlık istiyorum ama olurmu...

pure.love.

yine öpmek filan...<3
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
39
0
621
31
Arkadaşlar mf4puanım 439.015 sıralamam 45.000. üniversiteler kontenjan artıracak aldıkları öğrenci sıralamsı düşecek diyorlar acaba ben bi mimarlık fakültesine girebilirmiyim yardım edin üniversite önerin bana. trakya üniversitesi düşünüyordum fakat okuyanlar hiç iyi şeyler söylememişler.ne yapayım:18:

özel üniversitelerde tam burslu ve burs kesilmeyecek şekildeyse yazabilirim...

canım benim bildiğim sadece kıbrıs var diğerleri hep 20000 civarı ama sen yinede yaz yüzde 50 burslu düşünmüyosan biraz zor derim kıbrıs tam burslu 69000le alıyor ama orayı da pek tavsiye etmem mühendisliklere falan bak istersen :)

edirne_trakya üniversitesi geçen sene 41.700le aldı. özellerden de tam burslu tutma ihtimali olanlar var ama kalacak yer istanbulda problem.çok kararsızım herkes bi sene daha çalış sen kesin yükseltirsin diyorlar.ama ben güvenemiyorum kendime sorun orda:26:

edirne_trakya üniversitesi geçen sene 41.700 le aldı. 41.700 puan ne demek kusura bakmayın ben kardeşim için soruyorumda şu puanları bir türlü anlamadım.

41.700 sıralama.Türkiyedeki sıralamasından bahsediyorum.
istenilen üniversitenin istediğiniz bölümü geçen sene ilk kaçtan almış ona bakmanız gerekiyor.puan önemli değil.sıralama önemli.

benimde 34 binlerde cnm sıralamam ve mimarlık istiyorum seneye konusunda bende düşünüyorum ama bidaha çekemem gibi geliyo ama Trakya iyi bi üniversite gibi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…