Bebek İkinci El Mima Xari Bebek arabası arıyoruz!...

Selamlar Jane Trider bebek arabası ve Matrix Light puset anakucagı oto koltuğu travel sistem bebek arabasını satıyorum ilgilenenler özelden ulasabilir

jokerde 4.499 tl +1000 tl hediye yani şöyle düşünülebilir. 3.500tl + alınabilecek diğer şeyler

Renginden dolay8 mı yoksa 6 aya kadar kullanılabiliyor ondan dolayı mı elden ckardnz . daha iyi bi marka varsa soyleyebilir misinz

Bizim aracimiza sigmiyordu ondan sattik mima xari 4 5 yasina kadar kullaniliyor. Biz mamas papas urbo2 aldik .. gayet kullanisli cok memnun kaldim..

merhabalar.kızım 14 aylık suan 8 aylıkken erken yurudugu ıcın mima bebek arabamızı malesef 6-7 ay kullandık.daha cok evde gezdırmek ıcın kullandık dıyebılırım.cok severek aldıgımız bebek arabasını ıkıncı cocuk dusunmedıgımız ıcın satmak ıstıyorum.ilgilerinizseniz yardımcı olabılırım..siyah butun ekıpmanları mevcut iki adet pembe iç pedi bulunmaktadır.(ikincisini hediye edıyorum).iki adet çanta asma aparatınıda içinde hedıye veriyorum.

Merhaba ben mima xari beyaz renk bebek arabası arıyorum satmak isteyenler 05422835033 numarama detaylı foto ve fiyat atabilir mi? Duygu

Mima xari bebek arabası arıyorum. Satmak isteyen varsa ulaşabilir mi özelden? Belki tanidiklarinizda falan vardır onları da yönlendirebilirsiniz:) Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…