- 28 Mart 2016
- 28
- 22
- 34
- Konu Sahibi Soulmates1982
Mima marka kobi model Bebek aracımı satıyorum
Konu başlığı bu efendim. Stokkemi de koydum
Konu başlığı bu efendim. Stokkemi de koydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mima bebek arabasını sattinizmi acaba satmadiysaniz dönermisiniz banaMerhaba ben satıyorum özel mesajlardan bilgilendiriyorum sizi
Ben de var yepyeni duruyor. Anakucağınıda vereceğim. Portbebesi zaten içinde. Koltuk kısmına oturulmadı bile. Anakucağını kullandım ama inanılmaz memnun kaldım... İnglesina geldi onu kullanacağız ondan satıyorum. İlgilenenlere resim atabilirim. Anakucağı dahil 3000 TL'ye bırakacağım. 5900TL'ye geldi herşeyiyle bize.Mima bebek arabasını sattinizmi acaba satmadiysaniz dönermisiniz bana
Merhaba arabayla ilgileniyorum detaylar icin nasil gorusebiliriz?Eki Görüntüle 1840629
Ben de var yepyeni duruyor. Anakucağınıda vereceğim. Portbebesi zaten içinde. Koltuk kısmına oturulmadı bile. Anakucağını kullandım ama inanılmaz memnun kaldım... İnglesina geldi onu kullanacağız ondan satıyorum. İlgilenenlere resim atabilirim. Anakucağı dahil 3000 TL'ye bırakacağım. 5900TL'ye geldi herşeyiyle bize.
Merhaba, özelden msj atacağım size...Merhaba arabayla ilgileniyorum detaylar icin nasil gorusebiliriz?
Bende var ama 5bin liraya aldığım şeyi 3.500 dedim be safe anakucağı ile ama 3bine kadar yardımcı olurum Daha kızım yaşına BİM'e girmedi yazlıkta duruyor diye satıyorum
merhaba,merhaba kızlar ben ve ablam bu arabalardan kullandık ablamınki gri benimki taba rengidir benimki sıfır sayılır arabamız olduğu için kullanmak nasip olmadı bebegim arabada hiç durmadı ablamdan özenip aldım oda 1,5 yılkullandı ufak tefek çizikleri varikisinide satıcaz ama kesinlikle yüzyüze alışveriş tercihimizdir malum ortalık dolandırıcı dolu isteyene resim atarım irtibat için taba rengi sıfırsayılır bir çizik dahi yok 2500 tl gri olan güneşlikte ve iskelette ufak tefek çizikler var bütçesi uygun olsun diyenler için 1900tl olur
Bende bakabilir miyim acaba lütfenBende var ama 5bin liraya aldığım şeyi 3.500 dedim be safe anakucağı ile ama 3bine kadar yardımcı olurum Daha kızım yaşına BİM'e girmedi yazlıkta duruyor diye satıyorum
Ben satmak istiyorum set halinde beyaz 2500 tlElinde Mima Xari Bebek arabası olup satmak isteyen mesaj atabilir.
Ben satiyorum hersey set halinde 2500 tlArkadaşlar ben ciddi alıcıyı mima maxi araba arıyorum lütfen satan varsa bana mesaj atabilirmi
Fotoğraflarını görebileceğim bi yer var mı ? birde şehir neresiBen satiyorum hersey set halinde 2500 tl
sıfırını 2700e nerde görmüştünüz ?Hanımlar 2. Eli şuanda 2750 den aşağıya veren yok sıfırı zaten 2700 gidip alın derim