- 4 Nisan 2013
- 23
- 4
-
- Konu Sahibi Soulmates1982
tesekyur ederim.az kaldi ona para gonderiyordum.son anda goruntulu konusmak istedim yada sosial medya hesap.yada kapida odeme.necla0 isimli kullanıcıya sakın para göndermeyin sürekli başka hesaplar açarak insanları dolandırıyor dikkatli olun kapıda ödeme anlasması yapmadan ürün elinize gelmeden para yollamayın
tesekyur ederim.az kaldi ona para gonderiyordum.son anda goruntulu konusmak istedim yada sosial medya hesap.yada kapida odeme.necla0 isimli kullanıcıya sakın para göndermeyin sürekli başka hesaplar açarak insanları dolandırıyor dikkatli olun kapıda ödeme anlasması yapmadan ürün elinize gelmeden para yollamayın
Ürünü sattınız mı?Merhaba
Mima bebek arabasi ariyorum.
Sıfırı 4 bin sitesinde..Hanımlar 2. Eli şuanda 2750 den aşağıya veren yok sıfırı zaten 2700 gidip alın derim
Canim mesaj attim bana donebilirsen cok sevinicemBen jokerin kampanyası var şu anda 2700 e aldım daha 2 gün önce
evet orda zaten hep kampaniyalar var.denedim..belki kulanilmisi daha uyug die.ama fiyatlar uciyor)Kizlar birsen arkadasimizdan sonra joker magazasini aradim.29 subata kadar hopi kampanyasi varmis 2.700 gibi bi fiyata denk geliyomus faydalanmak isterseniz bilginiz olsun firsati kacirmayin