• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milyon Dolarlar

rengina, bazen insanlar sadece anlamak istediği gibi anlıyor ve yorumluyor maalesef...

evet nasıl anlıyorlarsa öyle yorum yapıyorlar
ben elma yazmışım o armut diyor ya hu
deli olmamak elde değil..

Kimsenin kazancı kimseyi ilgilendirmemeli.Sadece ünlüler için geçerli değil bu.Milletçe başkalarının kazancını,aldığı eşyayı,evin fiyatını eleştirmeyi çok seviyoruz.Çalıp çırpamadığı sürece kimsenin kazancı kimseyi ilgilendirmez.Kolay olan iş yoktur,her şeyin bir bedeli vardır.Böyle insanlara sinir oluyorum.Ellerine üç kuruş fazla geçince eleştirdikleri şeylerin aynısını yapıyorlar.İstikrar yok insanlarda...

konu beren saat, kıvanç tatlıtuğ vb vb değil. buradaki mevzu bu alemde ne kadar çok paranın döndüğü, ayı geçirmek için uğraşıp didinenlerin haksızlığa uğradığı.

yok garantisi yokmuş, yok aç kalırmış, kardeşim o trilyonlarla otel, ev vs alsa ölene kadar sülalesine yeter. güldürmeyin Allah aşkına.

özel sektörde çalışan kimsenin garantisi yok diye bu kadar hayıflanıyor muyuz acaba merak ettim.

ben de bu dünya düzeninde nefret ediyorum. aklım almıyor bazen. bari yardım etseler vergileri kadar, iki açı doyururlar ama işte hak eden kazansa bu kadar aç zaten olmazdı.

ben öğretmenim ve onlardan bin kat daha fazlasını hak ettiğimi düşünüyorum. bu nedenle benim de aklım almıyor bu uçuk paraları. çalışmaksa çoğu insan belli bir mevkiye gelmek için çalışıyor. mantık buysa herkes trilyonlara oynasın. yok öyle bir mantık. sinirlendim valla haksızlık konu olunca=)

biz de içimizi rahatlatıyoruz işte helal yoldan vs diye:) haksızlık. her türlü.

Son düzenleme:
Profesörler aç geziyo bunların aldığı paralara bak hayır kimki bunlar ya gerçekten anlamıyorum çoğunun oyunculuğu sıfır hadi oyuncuları geçtim abidik yarışmaların jürileri bölüm başı normal insanın bi senede aldığını alıyo yok valla boşuna okuyorum ben ya topçu olcan ya popçu bu devirde

Kimsenin kazancı kimseyi ilgilendirmemeli.Sadece ünlüler için geçerli değil bu.Milletçe başkalarının kazancını,aldığı eşyayı,evin fiyatını eleştirmeyi çok seviyoruz.Çalıp çırpamadığı sürece kimsenin kazancı kimseyi ilgilendirmez.Kolay olan iş yoktur,her şeyin bir bedeli vardır.Böyle insanlara sinir oluyorum.Ellerine üç kuruş fazla geçince eleştirdikleri şeylerin aynısını yapıyorlar.İstikrar yok insanlarda...

benim gibi insanlara mı sinir oluyorsunuz, anlayamadım

kesinlikle yazdığın her kelimeye sonuna kadar katılıyorum,bende aynen senin gibi düşünüyorum.bence burada böyle büyük paralar verenler,teklif edenler en büyük suçlu.sadece beren saatlere mi,şu otellerde,yılbaşlarında vs...program yapıp milyarlar götürenlerede gıcığım,neyin karşılığı bu kadar büyük paralar,tamam kazansın ama öyle uç rakamlar değil.ayrıca düşündümde bu milyon dolarlar veripte ünlülerin reklam yüzü olduğu ürünleride hiç almadım ben,yada alıyorsam zaten alasım olduğu için alıyorum,orada otobüs durağında otobüs bekleyen halktan birinide koysalar zaten alıcam o ürünü,yada almıycam.ne diye o kadar para verirler anlamam.

bu ülkede fakülte bitirirsen zerre değerin olmaz neye yararki kadro istersin köpek gbi kovarlar seni ama söz konusu olunca tv de saatlerce öpüşen sevişen insanlar olunca " ama onların garantisi yok" çok merak ediyorum garantisi yok diye üzülenlerin maaşlarını, güvencelerini güvence ssk mdır bu ülkede nasıl bi bakış açısı kadın o trilyonlara 100 daire alsa soyu sopu ölene kadar yaşar yemin ederim
ama yok bizim ülkemizde ekrana çıkıcan önüne gelenle öpüşücen sonra yüzünü kullanıyo markasını kullanıyo çok lazım ya hani
bu ülkede 750 tl çalışan insanlar var ve bende dahil onun için bile deli gibi iş arayanlar var
750 tl onların bir pantalonu be
neymiş beren gibi giyinmek 4 binmiş
yazık denir ne denir ki

Dini açidan bakinca opusme vs sevisme sahnelerinde oynamak zina'ya girer ve kazancida kesinlikle helal olmaz
ayrica ahirette haram paranin degil aldigimiz her nefesin bile hesabi sorulucaktir ki helal haram nasil para kazandigin o parayi israf ederek mi hayirli isleremi nerde kullandigin vs sorulucaktir neyse dunyada aç insanlar var haksizlik vs diyoruzda arkadaslar burasi zaten imtihan dunyasi herkes ayni seviyede olsaydi imtihanin anlami kalirmiydi zekat sadaka niçin var imtihan için hepsi kimide zenginligiyle imtihan ediliyor çok para kazanan unluler gibi =) Beren , kivanç , kenan imirzalioglu vbleri marka hepsi firmalarin peslerinden kosmasi normal ve paralarida normal amerikada 40dklik dizi için bizimkilerden kat be kat daha çok kazanan oyuncular var tr'de az bile odeniyor ona bakilirsa =)

neyse kisir dongu dunya boyle malesef unluler firmalara kazandirir halkta urunleri alarak firmalara kazandirir bu boyle devam eder gider o_o

Son düzenleme:
Back