• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milyon Dolarlar

essela

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
1.717
17
358
Beni bunları düşünmeye iten bugün okuduğum bi haber kızlar
bunu mu dert ettin diceksiniz ama geniş bi açıyla düşünmenizi öneririm

oyuncunun biri kendisine gelen reklam filmi teklifini ancak 2 Milyon Dolar karşılığında kabul edebilceğini söylüyor! inanabiliyor musunuz? eski paramızla ifade edecek olursak 3,6 Trilyon istemiş. yani çekimi ne kadar sürerse sürsün, yayını 60 saniyeyi bile geçmicek bi reklam filmi için 2 MİLYON DOLAR!
bu kişinin kim olduğu da hiç önemli değil bence ama merak edenler için söyliyim beren saat. yani bugün o olur yarın başkası...
önemli olan ne karşılığında bu kadar büyük bi para hakedilir
düşünüyorum gerçekten bir insan hangi emek karşılığında bu parayı kazanabilir? bence ancak insanlık için büyük bi buluş, ya da ne biliyim bilim dünyasını ayağa kaldıracak büyük bi adım belki kazandırabilir, haksız mıyım... Bi elektiriğin icadı ya da dünyada denenmemiş ama türkiyede çığır açan bi dr. buluşu, ne biliyim kansere çözüm mesela. valla bunları başarabilene helal hoş olsun!

ama bunları başına taceden, prim veren de biziz maalesef...

dünyada açlıktan ölen insanlar var, bırakın dünyayı ülkemizde çocuğunun karnını doyurabilmek için hergün sadece bulgur ya da makarna pişirebilen insanlar var hatta onu bulamayanlar var! evsizler var! Allahım düşününce ne adaletsiz bi dünya diyesi geliyor insanın...
ve bi tarafta da markasının reklamı için bi oyuncuya 50 60 saniye karşılığında 3buçuk trilyon kazandıranlar var...

Bu çok derin bir konu, neresinden çeksen elinde kalıyor.

Haksızlık evet ama, şu forumda "BEREN SAAT de KİM?" diyen biri çıkmadıkça daha ne milyon dolarlar kazanır o beren saatler...

bunlara sebep olanlar malesef biziz !
dünya da ne fakirler var bir ekmeğe muhtaç. onlar para beğenmiyor !

Beni bunları düşünmeye iten bugün okuduğum bi haber kızlar
bunu mu dert ettin diceksiniz ama geniş bi açıyla düşünmenizi öneririm

oyuncunun biri kendisine gelen reklam filmi teklifini ancak 2 Milyon Dolar karşılığında kabul edebilceğini söylüyor! inanabiliyor musunuz? eski paramızla ifade edecek olursak 3,6 Trilyon istemiş. yani çekimi ne kadar sürerse sürsün, yayını 60 saniyeyi bile geçmicek bi reklam filmi için 2 MİLYON DOLAR!
bu kişinin kim olduğu da hiç önemli değil bence ama merak edenler için söyliyim beren saat. yani bugün o olur yarın başkası...
önemli olan ne karşılığında bu kadar büyük bi para hakedilir
düşünüyorum gerçekten bir insan hangi emek karşılığında bu parayı kazanabilir? bence ancak insanlık için büyük bi buluş, ya da ne biliyim bilim dünyasını ayağa kaldıracak büyük bi adım belki kazandırabilir, haksız mıyım... Bi elektiriğin icadı ya da dünyada denenmemiş ama türkiyede çığır açan bi dr. buluşu, ne biliyim kansere çözüm mesela. valla bunları başarabilene helal hoş olsun!

ama bunları başına taceden, prim veren de biziz maalesef...

dünyada açlıktan ölen insanlar var, bırakın dünyayı ülkemizde çocuğunun karnını doyurabilmek için hergün sadece bulgur ya da makarna pişirebilen insanlar var hatta onu bulamayanlar var! evsizler var! Allahım düşününce ne adaletsiz bi dünya diyesi geliyor insanın...
ve bi tarafta da markasının reklamı için bi oyuncuya 50 60 saniye karşılığında 3buçuk trilyon kazandıranlar var...

cok dogru söylemıssınız aynen katılıyorum...ama bunun suclusuda bızız aptal gıbı televızyona bagımlı yasayan asalak bır toplum olduk...bu ve bunun gıbı bırcok oyunucunun dizi diye yayınlanan ahlakdısı türk aile yapısıyla ılgısı olmayan seylerı buyuk bır merakla izliyoruz takıp edıyoruz olmadı gunlerce tartısıyoruz..eee mılyonlarca asalagın ekrana kıtlendıgı tiplerde bunu sonuna kadar kullanıyor işte dogal olarak...cocoguyla esıyle evıyle akrabasıyla alakası olmaz ama sorsan o kısılerı cokk cok ıyı tanırlar ...allah akıl fıkır versın ınsanlarımıza ..!!!

cok dogru söylemıssınız aynen katılıyorum...ama bunun suclusuda bızız aptal gıbı televızyona bagımlı yasayan asalak bır toplum olduk...bu ve bunun gıbı bırcok oyunucunun dizi diye yayınlanan ahlakdısı türk aile yapısıyla ılgısı olmayan seylerı buyuk bır merakla izliyoruz takıp edıyoruz olmadı gunlerce tartısıyoruz..eee mılyonlarca asalagın ekrana kıtlendıgı tiplerde bunu sonuna kadar kullanıyor işte dogal olarak...cocoguyla esıyle evıyle akrabasıyla alakası olmaz ama sorsan o kısılerı cokk cok ıyı tanırlar ...allah akıl fıkır versın ınsanlarımıza ..!!!

ayynen öyle. açıkçası ben kendi adıma kısmen boykot ediyorum
bekarken çok takip ediyordum dizileri evlenince eşim hiç hoşlanmıyordu dizilerden azalttım mecburen sonra bir bir bittikçe yeni dizilere başlamama da fırsat vermiyordu çaktırmadan, ilk bölümlerin yayınlancağı gün ne yapıp eder fi film takar ya da yarışma açar başka yerlere dikkat çekerek engel olurdu o ilk bölümlerin izlenmesine
valla iyi ki de öyle yapmış, saatlerce o gerçekten de türk aile yapısıyla hiç ilgisi olmayan dizileri izliceğimize daha doğrusu hipnoz olacağımıza evime eşime ayırıyorum zamanı.
he hiç mi izlemiyon diceksiniz, onun izlemeyi sevdiği komedi 2 dizimiz var sadece. onun dışında bol bol sinema ve gerçekten sadece hayvanlardan ibaret olmayan mükemmel belgeseller.
konuyu biraz dağıttım...

çok sevilen bir oyuncu olabilir, çok beğenilen ya da çok başarılı
ama bunlar yeterli gerekçeler midir bunca haksız kazanca?

O firma berene 2 milyon dolar veriyor, firmaya geri dönüşü çok daha yüksek oluyor. İsterseniz atom parçalayın eğer şirkete para kazandırmıyorsa bir anlamı olmaz, malesef dünya böyle ona göre oynayın oyununuzu.

benim gözüm korkar o kadar paradan. afedersiniz ama nerde çokluk orda b*kluk demiş atalarımız. Ben öğrenci halimle elime 100 lira geçse elim ayağıma dolaşıyor,ama Allah'ım milletimizin gözünü doyursun. Dediklerinize de katılıyorum,bu ünlüleri bu kadar havalara ulaştıran biziz.

O firma berene 2 milyon dolar veriyor, firmaya geri dönüşü çok daha yüksek oluyor. İsterseniz atom parçalayın eğer şirkete para kazandırmıyorsa bir anlamı olmaz, malesef dünya böyle ona göre oynayın oyununuzu.

tabiki geri dönüşü daha yüksek oluyor yoksa zaten bu teklifler yapılamaz
ama çok çok büyük haksızlık var
o kadar abartılı tekliflere alıştırmaları da firmaların suçu
firma o yatırımı herhangi bi iş için yatırım olarak kullanip pekala ünlü bi isimle reklam da çekebilir

aslında bu haksızlığa müdahale etmek bireysel olarak hepimizin elinde... ama maalesef o kadar duyarlı bi millet değiliz

tabiki geri dönüşü daha yüksek oluyor yoksa zaten bu teklifler yapılamaz
ama çok çok büyük haksızlık var
o kadar abartılı tekliflere alıştırmaları da firmaların suçu
firma o yatırımı herhangi bi iş için yatırım olarak kullanip pekala ünlü bi isimle reklam da çekebilir

aslında bu haksızlığa müdahale etmek bireysel olarak hepimizin elinde... ama maalesef o kadar duyarlı bi millet değiliz

Ben sizde ağır bir çekememezlik sezdim nedense. Beren saat o parayı 30 saniye için almıyor, imajını firmaya satıyor, o imajı da sizin sayenizde oluşuyor zaten, kendiniz itiraf etmişiniz dizi hastasıydım diye, beren hanımın oynadığı dizi o reytingleri almasa firmalar reklam yüzü ol diye 2 milyon dolar teklif etmezdi. Ki 2 milyon dolar çok çok büyük rakam değil, david beckham gillete reklamından 30 milyon dolar aldı yanlış hatırlamıyorsam, o adamın futbol kariyeri sayesinde o parayı kazandı, beren saat de başarılı oyunculuk kariyeri sayesinde.

ülkede açlık sınırını belirlemişler.
sanırım 2 bin civarı maaş alanlar aç kategorisine giriyor
ve bu kategoriye bile giremeyen aileler varken biri çıkıyor trilyonlar kazanıyor.
hem de hiç emeksiz

sorsanız ekonomimizin kötü olduğunu söylerler.
inanın ki o ünlülerin kazandığı parayla kimbilir kac şehrin ekonomisi düzelir..

1 2 dk konuşuyor ve para cepte..
sebep ne? o ünlü...
o parayı almaktan da korkmuyorlar mı acaba?
nasıl hesabı verilecek o kadar paranın, benim aklım almıyor....

ülkede açlık sınırını belirlemişler.
sanırım 2 bin civarı maaş alanlar aç kategorisine giriyor
ve bu kategoriye bile giremeyen aileler varken biri çıkıyor trilyonlar kazanıyor.
hem de hiç emeksiz

sorsanız ekonomimizin kötü olduğunu söylerler.
inanın ki o ünlülerin kazandığı parayla kimbilir kac şehrin ekonomisi düzelir..

1 2 dk konuşuyor ve para cepte..
sebep ne? o ünlü...
o parayı almaktan da korkmuyorlar mı acaba?
nasıl hesabı verilecek o kadar paranın, benim aklım almıyor....

Niye almaktan korksun ki?

Vergisini veriyorsa sorun yok, beren saat sizin gibi orta sınıflar sayesinde ünlü oluyor, sonra niye bu kız bu kadar para kazanıyor diye hayıflanıyorsunuz. Serbest piyasadan kazanıyor, kimseden çalıp çırpmıyor.

Ben sizde ağır bir çekememezlik sezdim nedense. Beren saat o parayı 30 saniye için almıyor, imajını firmaya satıyor, o imajı da sizin sayenizde oluşuyor zaten, kendiniz itiraf etmişiniz dizi hastasıydım diye, beren hanımın oynadığı dizi o reytingleri almasa firmalar reklam yüzü ol diye 2 milyon dolar teklif etmezdi. Ki 2 milyon dolar çok çok büyük rakam değil, david beckham gillete reklamından 30 milyon dolar aldı yanlış hatırlamıyorsam, o adamın futbol kariyeri sayesinde o parayı kazandı, beren saat de başarılı oyunculuk kariyeri sayesinde.

:)
inanın gülümsettiniz beni
ilk yazımda da demiştim isimler hiç önemli değil, bugün o var yarın başkası
mesele dünyada ya da türkiyede, bir yanda nasıl kolay para kazanılabilrken bi yerlerde gerçekten açlık sorunu evsizlik sorunu
uçurum bi fark var
bu benim dikkat çekmek istediğim
dizi hastasıydım demedim, ben de çok dizi izlerdim dedim.
neyse karşılıklı tartışmaya girmek değil amacım.

Niye almaktan korksun ki?

Vergisini veriyorsa sorun yok, beren saat sizin gibi orta sınıflar sayesinde ünlü oluyor, sonra niye bu kız bu kadar para kazanıyor diye hayıflanıyorsunuz. Serbest piyasadan kazanıyor, kimseden çalıp çırpmıyor.

ya hu siz benimle böyle konuşma haddini nereden alıyorsunuz?
saygılı yorumlar yapın

beren saatin avukatı olsanız ancak bu kadar savunursunuz.
sizin gibi orta sınıf dedğiniz kimler ayrıca
ya hu bu nasıl tartışma şeklidir ?

ne hayıflancam milletin parasından ben o kadar paranın hesabını Allah'a verememekten korkarım da almam zaten
illa hırsızlık yapılınca sorulmuyor o hesap!
ayrıca benim yorumum beni ilgilendirir

:)
inanın gülümsettiniz beni
ilk yazımda da demiştim isimler hiç önemli değil, bugün o var yarın başkası
mesele dünyada ya da türkiyede, bir yanda nasıl kolay para kazanılabilrken bi yerlerde gerçekten açlık sorunu evsizlik sorunu
uçurum bi fark var
bu benim dikkat çekmek istediğim
dizi hastasıydım demedim, ben de çok dizi izlerdim dedim.
neyse karşılıklı tartışmaya girmek değil amacım.

Beren Saat vb uç örnekler, bize herkes çok kolay para kazanıyor imajı veriyor bu uç örnekler, nüfüsa oranlasan %0.01 bile teşkil etmez. Herkes çok iyi kazanamaz malesef, dünya böyle :))) Herkes Ferrariye binse ferrayie binmenin bir anlamı olmazdı diyim daha iyi anlarsınız

ya hu siz benimle böyle konuşma haddini nereden alıyorsunuz?
saygılı yorumlar yapın

beren saatin avukatı olsanız ancak bu kadar savunursunuz.
sizin gibi orta sınıf dedğiniz kimler ayrıca
ya hu bu nasıl tartışma şeklidir ?

ne hayıflancam milletin parasından ben o kadar paranın hesabını Allah'a verememekten korkarım da almam zaten
illa hırsızlık yapılınca sorulmuyor o hesap!
ayrıca benim yorumum beni ilgilendirir

Beren Saat in oynadığı dizilerin kime hitap ettiği belli, halk izler genel itibariyle. Acun un programlarınıda halk izler. Kim Milyoner Olmak isteride halk ister. Reything yüksekse uçuk maaş alınır, allaha hesap verememe gibi bir durum olmaz zira helal yollardan para kazanıyor hepsi, kuranda fazla para kazanmak haram diye bir yer yok diye biliyorum, önemli olan helal kazanmak. Sizin uydurduğunuz bir safsata bu, kendi düşüncenizi allah diyor demek bence garip :)))

Son düzenleme:
Beren Saat vb uç örnekler, bize herkes çok kolay para kazanıyor imajı veriyor bu uç örnekler, nüfüsa oranlasan %0.01 bile teşkil etmez. Herkes çok iyi kazanamaz malesef, dünya böyle :))) Herkes Ferrariye binse ferrayie binmenin bir anlamı olmazdı diyim daha iyi anlarsınız

sizi anlıyorum, bu dediklerinizi de biliyorum

ama bilgelik ferrariyi satabilmekte :34:

Beren Saat in oynadığı dizilerin kime hitap ettiği belli, halk izler genel itibariyle. Acun un programlarınıda halk izler. Kim Milyoner Olmak isteride halk ister. Reything yüksekse uçuk maaş alınır, allaha hesap verememe gibi bir durum olmaz zira helal yollardan para kazanıyor hepsi, kuranda fazla para kazanmak haram diye bir yer yok diye biliyorum, önemli olan helal kazanmak.

hey Allah'ım ya
bana neyin kavgasını verdiğinizi bile anlamadım vallahi
şu dünyada aldığın 1 ipin bile hesabı soruluyorsa diye düşünerek yorumumu yaptım
tekrar söylüyorum bu beni ilgilendirir!
siz neden bu kadar karşıt yorumlara karşı çıkıyorsunuz çözemedim gitti
hangi kendi düşünceme Allah diyor dedim ya tövbe Rabbim

kimsenin ne yönden nasıl para kazandığını nereden biliyorsunuz ayrıca

Son düzenleme:
Beren Saat'i izlemiyorum . Bana gore iyi bir oyuncu degil. Yuzu guzel kendisi guzel ama diziye kattigi birsey yok. Sadece iyi bir senaryo geliyor, yanindakiler de iyi oyuncuysa diziyi oyle seyrettiriyor. Reklami ceken de Beren Saat markasi, artik bir marka olmus demek ki. O para 60 saniyeye degil , markaya gidiyor. Bir Beren Saat koliy yetismiir :1:

Halk ne izliyorsa o yayinlaniyor. Yayinlanan belgesellerde artis varda, ben mi izlemedim. Bir ara o magazin programlari neydi oyle her Allah'in gunu. Kisacasi, arz talep. Izlemeyin efendim televizyonunuzu kapatin. Kimin nerden ne kazandigi konusuna girersek, Beren Saat'e gelene kadar cok .... var. Neyse sustum :1:

Back