Bebek Beslenmesi milupa milumil

• Konu Sahibi Konu Sahibi duygukaan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
D

duygukaan

Ziyaretçi
kızlar bebişinize milumul mama veren varmı?nasıl memnunmusunuz ben daha yeni başladımda bebişine yan etkisi oldumu?

Milumil galiba iştahsız bebekler için kullanılıyor..Ben gaz problemi yaşadım conformil kullandım gayet de iyiydi ama milumili bilemiyorum ama yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Yine de bir doktoruna danışmanı öneririm...

evet iştahsız bizimki.dr tavsıye ettı bıde gazını rahat cıkarsın dıye eczaneden özel ilaç yaptırmış mama vermeden 10 dk önceden verıyorum rahatlıkla cıkarıyor gazını sağol cvp yazdıgın için

canım sen hiç korkma bizde kullandık hiç bi yan etkisi yok hatta biz sonra aptamil e geçtik bebişimiz mamayı sevmeyince milumil e geri dönmeyi düşünüyoz . :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benimkide cok istahsiz bir bebek milupa milumili denedik yine ayni istahsizzzzzz

bizimki iştahsız değil ilk doğduğu anda biz o mamaya başlamıştık. bi süre devam ettik. hiç bi yan etkiside olmadı. zaten duygukaan ında sorduğu bu

Yaaa bende gordum benımkıde cok ıstahsız alıp bı denesem ıyı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…