Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesimilupa milumil
Konu Sahibiduygukaan
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Milumil galiba iştahsız bebekler için kullanılıyor..Ben gaz problemi yaşadım conformil kullandım gayet de iyiydi ama milumili bilemiyorum ama yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Yine de bir doktoruna danışmanı öneririm...
Milumil galiba iştahsız bebekler için kullanılıyor..Ben gaz problemi yaşadım conformil kullandım gayet de iyiydi ama milumili bilemiyorum ama yan etkisi olduğunu sanmıyorum. Yine de bir doktoruna danışmanı öneririm...
evet iştahsız bizimki.dr tavsıye ettı bıde gazını rahat cıkarsın dıye eczaneden özel ilaç yaptırmış mama vermeden 10 dk önceden verıyorum rahatlıkla cıkarıyor gazını sağol cvp yazdıgın için
canım sen hiç korkma bizde kullandık hiç bi yan etkisi yok hatta biz sonra aptamil e geçtik bebişimiz mamayı sevmeyince milumil e geri dönmeyi düşünüyoz . :ecrin_bebek::ecrin_bebek: