- 28 Mart 2013
- 12.822
- 17.324
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
evet 25 aralıkta doğdu. 1 ocakla bir alakası yok zaten
Dayım 20 tane almış.
Hic cikmadi vallahi.
Her ayin 9 19 29 unda alirdim .
Artik biraktim vallahi haydan gelen huya gider
aman düşmesin ...bu soğuklarda ateş iyi geliyor :))))))))))))))))))))))))))))Arada gördüm sizi ama,buranın heyecanı hiç bitmez ateşide düşmez yani
aman düşmesin ...bu soğuklarda ateş iyi geliyor :))))))))))))))))))))))))))))
bizde bir çeyrek var abla..onuda eşim almışBizdede 3 tane var
çıksa bir taneyede çıkar...dayınız çok almış bence evin ihtiyacını görürdüDayım 20 tane almış.
Hic cikmadi vallahi.
Her ayin 9 19 29 unda alirdim .
Artik biraktim vallahi haydan gelen huya gider
çıksa bir taneyede çıkar...dayınız çok almış bence evin ihtiyacını görürdü
bizde bir çeyrek var abla..onuda eşim almışben pek paraya kıyamam bu konularda..
doğru haram. sen 40 tl veriyorsun. sana bilmemkaç katını veriyorlar.
:kk44:
gündem nasıl değişecekki bu haramlar olmasa gündemde değiştiremezlerdi..o haram bu haram bu ne yaaa yeter alan razı veren razııı laf olsun torba dolsun işte
aynen yaa yeter ama alan razı veren razı örümcek beyinlerden bıktım artık gülme haram konuşma haram kadın sesi haram devleti soy birşey yok hani nerede haram?gündem nasıl değişecekki bu haramlar olmasa gündemde değiştiremezlerdi..
benim fazla ortalıklarda görümediğime bakmayın :))))) o mahpuslarda bende çok yattım hahahahahahha katliyama kurban bile gitmişliğim varO ateş mapısa kadar götürüyor,buz gibi zindana atıyor müdürüm
hışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt haram :))))))))))))))))))))))))) uzun yazmakaynen yaa yeter ama alan razı veren razı örümcek beyinlerden bıktım artık gülme haram konuşma haram kadın sesi haram devleti soy birşey yok hani nerede haram?
alemsin yaaahışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşt haram :))))))))))))))))))))))))) uzun yazmak
benim fazla ortalıklarda görümediğime bakmayın :))))) o mahpuslarda bende çok yattım hahahahahahha katliyama kurban bile gitmişliğim var
bugün otobüste bile konuşuyorlardı. isa'nın doğumu tam yazılışını bilmesemde crismees gibi değişik bir adı var. onlar o zaman kuatladılar bitti. onların noeli o zamandı.Bende öyle biliyorum,hatta her sene bunun tartışması da olur burada..
Hoca efendi amca ne alaka ise 1 ocak demiş..