“Milli Piyango bileti haram”

biliyom benuyarmadan banlarısın bizi

Yok öyle yapmam önce uyarı sonra mapıshane yolları

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum

Aha gökten para yağıyor

Niye olmasın müdürüm,gayet bilinen bir site sen maili at patron kabuş eder herhalde,sana bişicik olmaz müdürüm keleşimle halledeim hepsini sitede bana kalır

chessle idare edersin ama ablayla bilemiyom senide banlar

Mapısamı atsam iyi fikir gibi

sanki zevkle mapısa atacak gibisin

Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum

Aha gökten para yağıyor

neden canım finalsal danışmanım yapcam seni, bu işlerden anlıyo gibisin, sana güvenmicem de kime güvencem

Milli piyango coktan satildi bile, satilan hersey gibi... Hem de iki yillik karina satildi. Yok pahasina satilanlarin listesinde yerini aldi.. (Masa altindan devlet hazinesini es gecerekten kim ne goturdu mechul tabii yine her zamanki gibi).. Ne bu simdi? Kari dussun de rezil olmayalim diye mi ugrasiyorlar?

yahu isanın doğumunu mu kutluyoruz araya nifah sokmayın.
hristiyanlar 2015e girerken biz hala 2014 ümü yaşıyoruz
az mantık yahuuuu
bu işin fıtratında yok gerçi mantıklı düşünmek(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…