- 20 Mart 2008
- 141.189
- 212.321
- 60
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
biliyom benuyarmadan banlarısın bizi
Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum
Aha gökten para yağıyor
chessle idare edersinama ablayla bilemiyom senide banlar
Bu da büyük ikramiye çıkınca kendini kaybeden chess
aman kızlara kafaya dikkatYalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum
Aha gökten para yağıyor
sanki zevkle mapısa atacak gibisinYok öyle yapmam önce uyarı sonra mapıshane yolları
Niye olmasın müdürüm,gayet bilinen bir sitesen maili at patron kabuş eder herhalde,sana bişicik olmaz müdürüm keleşimle halledeim hepsini sitede bana kalır
Mapısamı atsam iyi fikir gibi
Bu da büyük ikramiye çıkınca kendini kaybeden chess
Yalnız nedense KK'ye ortak olma planı da var hayaller arasındaBu gece hemen bir mail atayım patrona, siteye ortak kabul etmediğini söylesin, ben bu milyonerler arasında perişan olurum
Aha gökten para yağıyor
36 bedenBu arada ortaklığı ilk ben teklif ettim, kayıtlara geçilsin lütfen Kazenin dikkatine...
Site müdürüne rüşvet mi teklif ediyorsunuzTamam o zaman kazancın %5'ini alırım Benden ala danışman bulamazsınız
Oysaki ne yardimlar ne bagislar vardi o hayallerdeOlmak zorundasın toparla hemen kendini tatlı kız
Gitti hayaller desene
Yoktun bu aralar hiç göremedim seni
Site müdürüne rüşvet mi teklif ediyorsunuzTamam o zaman kazancın %5'ini alırım Benden ala danışman bulamazsınız
Oysaki ne yardimlar ne bagislar vardi o hayallerde
şeyy ben sizin nickinizi ve resminizi beğenmiştim..BENİ UNUTMA :)))Perşembe olsun büyük ikramiye bana çıkıyor,aramayın beni tüm çete elemanlarımı toplayıp hawaiye götürcembalyalar arasında el sallarız huuuuu diye sonrada kk ya ortak olurum
şeyy ben sizin nickinizi ve resminizi beğenmiştim..BENİ UNUTMA :)))
:))) ben formlara fazla girmiyorum..arada böyle heyecanlı konular olunca giriyorum :)))Çok teşekkürler sağolun,eski üyesiniz ama sizi çıkaramadım
:))) ben formlara fazla girmiyorum..arada böyle heyecanlı konular olunca giriyorum :)))
evet 25 aralıkta doğdu. 1 ocakla bir alakası yok zatenİsa peygamber 25 aralıkta doğmadı mı?
Hoca bey 1 ocak diyor ...