“Milli Piyango bileti haram”

Yok canım ne yasaklanması içkiden aldığı vergi az buz değil. Gece 10'dan sonra satışı yasakladılar da kimsenin salladığı da yok.
Benim sorum zaten neden yasaklanmasını istediği ile ilgili.
burası iran gibi olsun hayali ile yaşayanlar var tesla..ama nafile namazı..

ya hepiniz bana saldırmışsınız,ben masumum
ben demedimki zaten yasaklansın diye.
bazı arkadaşlar madem haram yasaklansın dediler
Allaha şükür piyangoyla içkiyle kumarla işim olmaz

müftünün biri piyango haram demiş.millet devlete diyanete saldırmış.
valla benim devletle ilgim yok.şu aralar kim ne yaparsa yapsın modundayım.zira benim derdim şu aralar beni aşıyor.

insan ilk önce kendini düzelticek,bizler namuslu dürüst insanları olucaz ki,bizlerden de tertemiz nesiller yetişsin.
o nesillerde başbakan cumhurbaşkanı olsunda ülkeyi en doğru şekilde yönetsin.
bana dua edinde profildeki gibi bi kuzum olsun
sonrada sağlam dürüst akıllı vicdanlı bir cumhurbaşkanı olsun

bacım kim birşey dese hemen saldırıya geçiyor zaten millet..herkes politikacı olmuş ,siyasetci olmuş herkes bilir kişi olmuş.. imam olmuş,hoca olmuş olmuşta olmuşlar .yazık fala buralarda sürüyorlar..yahu madem bu kadar zeki ve ileri görüşlüler niçin büyük adam veya kadın olamıyorlar

madem dini yorum yasak, boyle dini yorum iceren haberlerin paylasilmasi da yasak olmali.
yani dini yorum yasak olabilir ama dini kurallarla dalga gecmek serbest....

amin canım amin..

Yasaklansa irtica derler, yasaklanmasa 'e madem haram niye yasaklamiyorlar' derler. !!

Biz Islam ülkesi miyiz! ki harama helale göre hareket edeceğiz e be kardeşim? ???

doğru söylüyosun.
doktora gider,doktordan çok bilmişlik taslar
camiye gider hocadan çok bilmişlik taslar.
kimsenin kimseye güveni kalmamış malesef.
Rabbim hidayet versin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…