- 11 Eylül 2011
- 31.266
- 1.085
-
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Haha bende bir ceyrek aldim 50 milyon hayali kurarken esim biletimin ceyrek oldugunu hatirlatti 37.5 milyonum elimden gitmis gibi uzuldumBizde 3 tane aldık çıkarmı acaba
istameden vatandaşın günahına ortak oluyorlar işte hep iyi niyetlerindenEvet piyango islama göre haramdır. Bunun bastakilerin calip cirpmasiyla, halkin sefalet icinde olmasiyla alakasi yok. Sadece onların dini nasil kullandıklarını gösterir .
Haha bende bir ceyrek aldim 50 milyon hayali kurarken esim biletimin ceyrek oldugunu hatirlatti 37.5 milyonum elimden gitmis gibi uzuldum
çok geçmiş olsun canım..stresten ablam, daha ıyı olucam sag ol
istameden vatandaşın günahına ortak oluyorlar işte hep iyi niyetlerinden
Istemedendir kesinistameden vatandaşın günahına ortak oluyorlar işte hep iyi niyetlerinden
komşun açken tok yatmakta haramki
yayın organlarında saat rüşveti aldı denilen şahsın,banka müdürünün yargılanma süreci gösterilmeyecek denmedimi akp parti sözcüsü karar aldırdı..gereken şeyler gayet yasaklanıyor..
stresten ablam, daha ıyı olucam sag ol
Haha bende bir ceyrek aldim 50 milyon hayali kurarken esim biletimin ceyrek oldugunu hatirlatti 37.5 milyonum elimden gitmis gibi uzuldum
Istemedendir kesin
bende 37 yaşında bir hanım olrak haramında helalinde ne olduğunu gayet iyi biliyorum,müftü vs bu karda kışta yardımın önemi ile ilgili mesajlar vermeli..yok yok siz beni anlamıyosunuz.
burda bütün haramları helalleri saymaya gerek yok.
açın okuyun
fakire sadaka vermenin sevabını biliyorsunuzdur.
bizim dinimiz fakire yardım etmeyi,öksüzün başını okşamayı güzel görmüştür.
helal haram ayrımını iyi yapmalıyız sadece.
onlar gerek gördüklerin kaldırıyor arkadaşım sen güzel kafanı yorma..istese bir emir ile rte kaldıttırırdı..yasaklanmasın demedim ki.
tabi yasaklansın.
milli piyangoda,sigarada içkide, gazlı içeceklerde..
ama kimsenin bunların kaldırılması için çabası yok bence.
vatandaş için kendilerini feda ettiler hepIstemedendir kesin
cok tesekkur ederımmçok geçmiş olsun canım..
bende 37 yaşında bir hanım olrak haramında helalinde ne olduğunu gayet iyi biliyorum,müftü vs bu karda kışta yardımın önemi ile ilgili mesajlar vermeli..
yasaklanmasın demedim ki.
tabi yasaklansın.
tabi yasaklansın.
tabi yasaklansın.
haramsa dindar devletimiz yasaklasın dedik bizde..bir imam eşi olarak söylüyorum ki.her cuma vaazlarda hutbelerde kardeşlik,yardımlaşma,konularına mutlaka vurgu yapılıyor.
benim konuya cevap yazmamın tek amacı,haram haramdır.birileri haram yiyiyor diye bizde yicez diye bir şey yok.
her koyun kendi bacağından asılır.
iyi akşamlar herkese.
yasaklamazlar aha kalıbımı basıyorum..Milli piyango, sigara, içki, gazlı içecekler neye istinaden yasaklanacak açıklayabilir misiniz? İstemiyorsanız almayın da "yasaklansın" demek neden?
bir imam eşi olarak söylüyorum ki.her cuma vaazlarda hutbelerde kardeşlik,yardımlaşma,konularına mutlaka vurgu yapılıyor.
benim konuya cevap yazmamın tek amacı,haram haramdır.birileri haram yiyiyor diye bizde yicez diye bir şey yok.
her koyun kendi bacağından asılır.
iyi akşamlar herkese.