milletin evlenme teklifi beni gerdi?

Azıcık kıskançlık mi sezdim ne!
valla bende öyle
size de olur bigün üzülmeyin.. ve erkek arkadaşınız iyi kalpli yardımsever bir adammış
sürekli sizle mıçmıç olmayacak ya arkadaşlarına da yardım edecek
abartmayın :)

Bence de haksızsın.
Erkek arkadaşın bu tip konulara önem veriyor, özen gösteriyor, çaba sarf ediyor işte ne kadar şanslısın. Seni bırakıp da oyun oynamaya gitmiyor arkadaşlarıyla, maç izlemeye gitmiyor. Güzel bir şeyler ortaya çıkarmaya gidiyor. 40 yılda bir olan bir şey bırak da arkadaşına destek olabilsin. Şahsen ben olsam dışarıdan çemkirmeyi geç, yardımcı olmayı teklif ederdim.

Bi kızın bu tarz bir konuda yardıma ihtiyacı olsa, haftalar süren vatsap konuşmali, buluşmali bir hazirlik olur, dunyanin tek meselesi o olurdu.

Şu erkeklerin asla sizin dişinizda bir hayati olamaz değil mi? "O bını buni yıptıysa, bin di bini yipirim" hemen bi misilleme..

Vizeniz oldugu halde buluşmayi da bi fedakarlik olarak görüyorsaniz, siz iliski ne demek bilmiyorsunuz bence.

O teklifin size olduğunu filan da dusunmuyorum. Başka birinin çok mutlu olacaği bir olaya, böyle saçma bir bencillik yapiyorsaniz da zaten, umarim size degildir.

Bence haksızsın. Sevgilinizin sizden başka bir hayatı da var. Tıpkı sizin ondan başka hayatınız olduğu gibi. Topu topu 2 gündür görüşemememişsiniz bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok. Zaten en sinir olduğum şeydir insanların sevgili bulunca ya da evlenince arkadaşlarını 2 .plana atmaları.

bana da size teklif edecekmis gibi belli olmaz konuşsanızda en azından bir söz düşünüyor olabilir : )

valla bende öyle
size de olur bigün üzülmeyin.. ve erkek arkadaşınız iyi kalpli yardımsever bir adammış
sürekli sizle mıçmıç olmayacak ya arkadaşlarına da yardım edecek
abartmayın :)
kıskançlık yok içimde zaten şu an evlilik teklifine falan da hazır Değilim evlilik uzak geliyor hala şu an bana. sinirimi bozan bu tavrı oldu sadece.

yok hayır bizim öyle bir duruma gelmemiz için bir seneye ihtiyacımız var, ne zaman olur diye az biraz konuşmuştuk çünkü.bana OLDUĞUNU sanmıyorum hiç.
o hiç belli olmaz..
bak biz evliklik ne zaman olur,
epey zaman var yahuu derken..
aradı şuraya gelebilirmisin dedi gittim,
şahane bir masa ve bir sürü tanıdığımız vardı..
kimin nikahı bu üstüm başım müsait değil dedim.
bizim dedi.
hadi evlen benle dedi ve o gün evlendik.

:)) aaa süper olmuş,tebrikler

bence trip atma,ama haklısın,gitmek istiyorsen git,sonucu gör,sana ise zaten sorun yok,değilse o gunu tatlı geçir
sonra konuş,benımle ilgilenmemen benı üzdü,ama arkadaşına yarıdmın hoşuma gitti,ama benıd eihmal etme de tatlılıkla

Arkadaşına güzel bir organizasyonda yardımcı olabilir.Bu onun kararı.Yarın aynı yardımı o da bekler.Önemli bir vizen varsa,sevgiliyle buluşmak fedakarlık olmuyor.Vizene zaman harcamalısın.

ya şöyle şeyler yapmayın kurban olayım. adamlarla sevgili oldunuz diye ipotek koymayın hayatlarına. sevgilinin/eşin yeri ayrıdır arkadaşın yeri ayrıdır.
şahsen arkadaşım hayatının en önemli kararlarından birini alırken benden böyle bir yardım istese ben de her anında yanında olmaya çalışırım elimden geldiğince. üstelik günlerce gecelerce de uğraşırım onun için.
kendinizi arkadaşlarıyla kıyaslamayın, bu çok çocukça.
eğer o vizeye çalışmanız gerekiyorsa oturun çalışın ama trip atmak için değil, gerek olduğundan.

erkekler tek başına bişey halledemedikleri için
toplanıp bir kişinin yapacagı işi anca yapıyorlar

ay Allahım güldüm yahu benim eşim bana bile evlilik teklif etmedi yani arkadaşı gelse bana yardım et diye tekme tokat kovalar :) çok yakın arkadaşı benden fikir almıştı hatta bizimkinden çıkmaz öyle şeyler :) bence mutlu olmalısın arkadaşına bu kadar çıpınan adamdan çok güzel bir evlilik teklifi alırsın bence :)

Çok Hoş olmuş. :)
ama merakımdan soruyorum yanlış anlamayın.
sizin haberiniz olmadan nasıl nikah işlemlerini yürütmüş ki, şahsen başvuru yapmak gerekmiyor mu?

Çok Hoş olmuş. :)
ama merakımdan soruyorum yanlış anlamayın.
sizin haberiniz olmadan nasıl nikah işlemlerini yürütmüş ki, şahsen başvuru yapmak gerekmiyor mu?
kimliğimi almıştı kaplatacağım diye..
birde çok fazla çevresi var işlerini rahat halleder,
sıkıntı yaşamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…