milletin evlenme teklifi beni gerdi?

bence trip atma,ama haklısın,gitmek istiyorsen git,sonucu gör,sana ise zaten sorun yok,değilse o gunu tatlı geçir
sonra konuş,benımle ilgilenmemen benı üzdü,ama arkadaşına yarıdmın hoşuma gitti,ama benıd eihmal etme de tatlılıkla
teşekkürler

O kızın bu durumdan haberi yok farkındasınız değil mi? O yüzden sürpriz olacak ona. Ben kimsenin bu kadar zahmete girmesini istemem vs. sebepleriniz iki gündür canınızın sıkılması için yeterli değil o yüzden. Ki zorla sizden yardım da istenmiyor o zaman çok haklı sebepleriniz olurdu canınızın sıkılıp reddetmeniz için.
hayır haberi var, evlenme teklifi yapılacağını biliyor. söz günü falan kesinleştirilmiş yani, istemeye gidileceği tarih bile belliymiş ama erkek arkadaşı gene de güzel bi teklif olsun diye uğraşıyor işte erkek arkadaşımda onunla mekan mekan geziyor kaç gündür o da işte anlayış göster kaç senelik arkım falan diyor daha yorum yapmayı kestim bu konuda.

Bi kızın bu tarz bir konuda yardıma ihtiyacı olsa, haftalar süren vatsap konuşmali, buluşmali bir hazirlik olur, dunyanin tek meselesi o olurdu.

Şu erkeklerin asla sizin dişinizda bir hayati olamaz değil mi? "O bını buni yıptıysa, bin di bini yipirim" hemen bi misilleme..

Vizeniz oldugu halde buluşmayi da bi fedakarlik olarak görüyorsaniz, siz iliski ne demek bilmiyorsunuz bence.

O teklifin size olduğunu filan da dusunmuyorum. Başka birinin çok mutlu olacaği bir olaya, böyle saçma bir bencillik yapiyorsaniz da zaten, umarim size degildir.

ben bencillik yaptığımı düşünmüyorum, o kız kendisine teklif geleceğini bile biliyor çünkü söz günü vs her şey önceden kesinleştirilmiş. o kadar şey kesinleşmesine rağmen gene de güzel bir şey olsun istiyorlar işte mekan mekan geziyorlar kız bildiği halde erkek arkadaşımın da 2 gündür bu kadar ihmal etmesi sinirimi bozdu ama daha da yorum yapmıyorum bu konuda.

X