• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Milleti gldrme?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ppuqq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

ppuqq

Ziyaretçi
Bende şöyle bı huy var.normalde cok mutsuz depresıf brıyım.ama bı ortama gırınce mılletı güldürme ıhtıyacı hisediyorum.ii espiri yaparım,herkes de güler.ama ben sonra kendıme kızıyorum,nıye sankı zorunlumusun mılletı güldürmeye diye.nasıl kurtulurum ben huydan?delikafadulden

kurtulmayın işte ne güzel bir özelliğiniz varmış kime ne zararı varki bence devam :)

bende severim insanları guldurmeyi ve gulmeyii gusel bişi aslındaa..
ağlatmaktansa guldur boşver..

ya küçük duruma düşmüşüm gibi hissediyorum ondan

bence kendi durumunu hissettirmemek için bu yola başvuruyosun.kimse senini o an iyi olmadığını anlamasın diye...

Ne güzel işte böyle kişiler çevrelerinde hep aranan arkadaslardır konuşmayan vasat sıradan olsan dahamı iyi olacaktı keşke bende senin gibi espri yeteneği biri olabilseydim çok isterdim

siz bundan rahatsız olduğunuza göre iyi bi durum değil. bi psikiyatra görünün, önerilerine ihtiyacınız olabilir.. ilaç vermeseler de konuşmaları çok yardımcı oluyo.

bulundugun ortamda dikkat cekmeyi sevıyorsun ozmn sanırım ama bu kötü birşey degıl esprilerı abartmadıgın sürece sorun yoktur bencede ayrıca bu senın kişiliğin tarzınsa cnm kendını frenlesen bıle içinden süreklı birilerı konusacak kendı kendıne boşver gtsın

Back