- Konu Sahibi suratsiz88
2 3 gün gitmedin diye laf mı soktu ... valla ben bazen 10 gün görmüyorum gidemiyorum .... kimse kimseyi hergün ziyaret etmek zorunda değil ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misafir olunca benden esseklik bekliyor erkenden gidicem perisan edicem kendimi is kiziyla karisina kalinca heralde kiyamadi sinir sey ondan dedi die dusundum2 3 gün gitmedin diye laf mı soktu ... valla ben bazen 10 gün görmüyorum gidemiyorum .... kimse kimseyi hergün ziyaret etmek zorunda değil ....
Kizlar kayinpederim beni her gordugunde laf sokmaya yer ariyor benden baska gelinleride var onlara öle degil ama beni gorunce adam hep igneli konusuyor beni sevmek zorunda degil sevmiyebilirde ama herkezin icinde kirici oluyor..bir kac gun gidemedim onlara bugun beni gordu niye geldin sen zahmet etme biz gelirdik elini öpmeye dedi bende artik susmadim iyi gelseydin baba bekledim gelmedin dedim kipkirmizi oldu hic bsy diyemedi gitti odasina bidahada cikmadi.bu en hafif laf sokmasi.kim hergun gidiyor kaynanasina herkezin kendine gore evi isi var.cok uzuyor beni sevmiyorsan konusdurmada lafda sokma
Isde insanlar kendinde bu hakki bencilce bazen goruyor bunuda artik susarak degil cevap vererek yanlis oldugunu gostericemohhh iyi yapmissin brova sana devam et kendini ne diye ezdiriyosun o oyle yaptikca sen sustukca yine devam eder sana laf sokmaya kalma altinda cevap ver. olurmu oyle sey seni ezmeye hakki varmı kim oluyoki o
Hangimizin kocasi babasinin onunde karisini savunabilir sahsen benim kocam yapamazKayınpederiniz değil eşiniz suçlu bu durumda
babasını uyarsın gerekirse
karısına laf getirmesin
Ay devir mi dönuyor kvler devri kapandi kp devrimi acildiİyi cevap vermişsin kutlarım.
Bu arada yalnız değilsin ben de kp den çekiyorum.
Benim eşim laf söyletmez asla babası da olsa annesi de olsa hiç farketmezIsde insanlar kendinde bu hakki bencilce bazen goruyor bunuda artik susarak degil cevap vererek yanlis oldugunu gostericem
Hangimizin kocasi babasinin onunde karisini savunabilir sahsen benim kocam yapamaz
Ay devir mi dönuyor kvler devri kapandi kp devrimi acildi
Ezdirmaz tabiki esimde ama mesafeli baba ogullar öle yuzune cikipda birebir savunamazBenim eşim laf söyletmez asla babası da olsa annesi de olsa hiç farketmez
tabi ki karşısında ki haksızsa
bence eşinizle konuşun babasını güzel bir dille uyarsın
ALLAH YARDIMCIN OLSUNDA ÇEKILMEZ YANI BEN OLSAM GITMEM KONUSMAM HATTA NE O ÖYLEKizlar kayinpederim beni her gordugunde laf sokmaya yer ariyor benden baska gelinleride var onlara öle degil ama beni gorunce adam hep igneli konusuyor beni sevmek zorunda degil sevmiyebilirde ama herkezin icinde kirici oluyor..bir kac gun gidemedim onlara bugun beni gordu niye geldin sen zahmet etme biz gelirdik elini öpmeye dedi bende artik susmadim iyi gelseydin baba bekledim gelmedin dedim kipkirmizi oldu hic bsy diyemedi gitti odasina bidahada cikmadi.bu en hafif laf sokmasi.kim hergun gidiyor kaynanasina herkezin kendine gore evi isi var.cok uzuyor beni sevmiyorsan konusdurmada lafda sokma
Sogudum zaten ayagim gelmiyor gitmeyeALLAH YARDIMCIN OLSUNDA ÇEKILMEZ YANI BEN OLSAM GITMEM KONUSMAM HATTA NE O ÖYLE
gıtme zatn ben olsam hıc gtmem bıraz ınatcıyım : nel ınsanı degılmı hepsı aynı canmSogudum zaten ayagim gelmiyor gitmeye
Bir bilsemDerdi ne ki sizinle?
kesinlikle doğru .benimde kaynanam kaynanalık yapıyor üstüne kayınpederimde bir onlaryetmezmiş gibi eşimin erkekkardeşi görümcelik yapıyor bende bıktım hepsinden önceden hep susutum tepeme çıktılar cevap vere vere şimdi ama ters bir şey söyler diye düşünüyorlar herhalde çekiniyorlar 3,5 sen hiç görüşmedim ondan sonra biraz düzeldiler ama eşime bıdı bıdıları devam ediyor .allah sabır versin bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.Deniycem valla saygi hak edene verilir kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama kirmayada hakki yok bence
Uzun süre gitme.Kizlar kayinpederim beni her gordugunde laf sokmaya yer ariyor benden baska gelinleride var onlara öle degil ama beni gorunce adam hep igneli konusuyor beni sevmek zorunda degil sevmiyebilirde ama herkezin icinde kirici oluyor..bir kac gun gidemedim onlara bugun beni gordu niye geldin sen zahmet etme biz gelirdik elini öpmeye dedi bende artik susmadim iyi gelseydin baba bekledim gelmedin dedim kipkirmizi oldu hic bsy diyemedi gitti odasina bidahada cikmadi.bu en hafif laf sokmasi.kim hergun gidiyor kaynanasina herkezin kendine gore evi isi var.cok uzuyor beni sevmiyorsan konusdurmada lafda sokma