millet kayinvalideden ceker ben kayinpederden :(

Seninki yakinmis ailen benim ailem uzakta gorumcemde başka sehirde ama nedense o hep gelir hic bir bayrami kacirmaz bide yaninda arkadaslarini getirirdi bayramlar kışa denk gelmişti kv nin evi geniş ama 3. 4 aile olunca hsliyle felaket bi durum oluyordu ne yedigin belli ne ictigin bayrammi geciriyordum yoksa eziyetmi sen düşün
Herseyi tek guvendigim allah a havale ettim artik konusmakdan tavirdan surattan anlamayan insanlara daha ne yapilir bosvermek bazen ise yariyor

ay seninde mi öyle mi ya benimde görücem kayınvalideyle gitmez kavgalar çıkarıır ama o haklıdır bana derler o neler çekti bilirmisin diye ayrıca görümcemin kayınvalidesi öz halası bide hala olarak iyi kayınvalide olunca kötü
Valla benimki cok fena kimse eline su dokemez kp de okadar sakinki beni cok sever kv de kıskanır bizi bende cok severim kp rimi Allah ondan razi olsun birgun bile kotu incitici sozunu duymadim adamida biktirmis cenesinden aman uzak dur der hep

Valla benimki cok fena kimse eline su dokemez kp de okadar sakinki beni cok sever kv de kıskanır bizi bende cok severim kp rimi Allah ondan razi olsun birgun bile kotu incitici sozunu duymadim adamida biktirmis cenesinden aman uzak dur der hep
ay benim ondanda yüzüm gülmedi ya adam karımda karım diyor görme zaten kv demden pek korkar kpim eşime diyorum bak haksız olduğu halde anneni nasıl savundu baban diye ses etmiyor ama daha bizimki ağzını açıpta tek kelime etmedi onlara

akşam akşam dertlendim valla yapılanlar aklımdan çıkmıyor ama şimdi baya dertlendim doğrusu allah yardımcımız olsun ne diyeyim :KK19:

Kizlar saat gec oldu ben yatiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin de hayirlisini kocanın evladım akliniza ne gelirse.kesinlikle degisceklerini sanmiyorum ama insallah biraz daha insafli olurlar biz oyle olmayalim hayirli geceler

Ben benimkinden tiksiniyorum. Hatta 'benimki' yazmak bile istemedim , benimki kelimesiyle dahi yakınlaştırmak istemedim ama mecburen anlaşılmaz diye yazdım.

Kizlar saat gec oldu ben yatiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin herşeyin de hayirlisini kocanın evladım akliniza ne gelirse.kesinlikle degisceklerini sanmiyorum ama insallah biraz daha insafli olurlar biz oyle olmayalim hayirli geceler
amin inşallah dilerim öyle olur allah herkesin gönlüne göre versin iyi insanlarla karşılaştırsın kimseye taşıyamayacağı yük vermesin rabbim görüşmek üzere hayırlı geceler....

Onun o yaşta olgun olması gerekiyor adama bak. Sana saygı duymaları için evlerine gitmemen, hizmet etmemen çok fazla konuşmaman gerekiyor sanırım. Benimde kv bi tuhaf çok samimi olmuyorum artik o da daha dikkat ediyor konusmalarina

cnm inan tek değilsin kv kp hep böyle geneli aynı, özellikle kv ler fenaa:63::cool:

Ay valla bunu anladim iyilik eden hep dislaniyor tavir alana hep ilgi alaka veriliyor gec oldu ama onu anladim

bende bunun kadin versiyonu var...
esime dedim ki annenle konusmak istemiyorum bana hep laf sokuyor
esimde ne diyor mesela dedi
kv ile konusmamizi orneklendirdim.
ben bebegimin altini degistiriyorum
kv cok kullaniyorsun islak mendili diyor bizim zamanimizda islak mendil mi vardi ahhh ahhh hep yikardim piril piril bunlar tembel isi bak yine islak mendil cekiyorsun diyor dedim
esimde diyor ki cnm sende ona laf cak
bendr nasil diye sordum esimin cevabi.manidar..
ama annecigim teknoloji gelisti ve arti herkes bundan kullaniyor diyecekmisim
Ulan (afedersiniz) boyle laf mi cakilir bu bildigin yaglama ballama pısma geri adim atma saygi alttan alma
ya esim cok uyanik ya ben safim..
agziniza salik cokda iyi etmisdiniz
bende bugun kv arasa diyorum artik bende cakicam a,m,k (pardon cemyilmaz espirisiydi)

bende bunun kadin versiyonu var...
esime dedim ki annenle konusmak istemiyorum bana hep laf sokuyor
esimde ne diyor mesela dedi
kv ile konusmamizi orneklendirdim.
ben bebegimin altini degistiriyorum
kv cok kullaniyorsun islak mendili diyor bizim zamanimizda islak mendil mi vardi ahhh ahhh hep yikardim piril piril bunlar tembel isi bak yine islak mendil cekiyorsun diyor dedim
esimde diyor ki cnm sende ona laf cak
bendr nasil diye sordum esimin cevabi.manidar..
ama annecigim teknoloji gelisti ve arti herkes bundan kullaniyor diyecekmisim
Ulan (afedersiniz) boyle laf mi cakilir bu bildigin yaglama ballama pısma geri adim atma saygi alttan alma
ya esim cok uyanik ya ben safim..
agziniza salik cokda iyi etmisdiniz
bende bugun kv arasa diyorum artik bende cakicam a,m,k (pardon cemyilmaz espirisiydi)
Valla lafimi artik esirgemiyorum senelerdir saygimi bozmadim ne dedilerse guldum gecdim ama kiymetin olmuyormus laf cakandan korkuyorlar aman bisey der rezil oluruz dige simdi devir saygi devri degil sana bir edene bin ediceksin.he agirliginda duran buyukler icin degil lafim kimse yanlis anlamasin

pff böyle bi kayınpeder de bende var. hatta böyle iki kayınpeder bende var.

birinin gelin adayıyım diyeyim, daha gelini sayılmam. ama adamın hakkını yemeyeyim, bana böyle şeyler söylemişliği yok. onun derdi kayınbiraderinin kızlarıyla. anam ne laf söylüyor. allahım neler diyor. kızcağızlar da yazık saygısını terbiyesini bozmadan hanım hanım cevap veriyor. terslese ne karşılık alır bilemeyeceğim.

diğerinin torunuyum. ben yıldım adamın laflarından çatır çatır cevap veriyorum, deli deliyi görünce değneğini saklıyor. bi de şaşırıyor bana nasıl cevap verebiliyor diye, o şaşkınlık yetiyor zaten, anında konu değişiyor.

Canım benimki laf sokmaz direk söyler, evlendigimizden beri elimizde pek olmayan sebeplerden dolayı is ve para sıkıntımız oldu. Simdi esimin kuzeni bizi almanyaya goturmek istiyor calismak için esimde sertifika almak için ders görüyor. Ben sertifikasını alınca gitme taraftariyim, o kadar para yatırdık sertifikaya dedim. Siz oraya biran önce gidin yoksa burda adam olamazsınız dedi :KK57: bende biz adamiz zaten şansımız yaver gitmedi sadece dedim. Hep laf söyler böyle. Bende veriyorm lafını. Bizi uzmeye hakki yok.:KK14:

Senin kpederden bende de var bir adet. hiç altta kalma ver lafını arada ayar vermeyince tepene çıkıyorlar tecrübeyle sabit.

X