millet kayinvalideden ceker ben kayinpederden :(

Oooo seninde zormus valla her kafadan bir sesde cekilmez valla allah sana asil kolaylik versin..
amin canım ya hemde ne zor bide ailesinin lafına bakan bi kocam var onu söylemeyi unutmuşum canım böylesi daha beter inan en azından senin eşle öyle bi sorunun yok sanırım

Yaptığı cok ayip ve üstüne bide hamilesin böyle davrannasu cok yanlis..benim eltim gibi bi gelini olsaydi napardi acaba...allah herkesee cirkin sansi versin

amin canım ya hemde ne zor bide ailesinin lafına bakan bi kocam var onu söylemeyi unutmuşum canım böylesi daha beter inan en azından senin eşle öyle bi sorunun yok sanırım
Baslarda cok cekdim o konuda her sozlerine bakardi ne derlerse ben suclu olurdum ama sene gecdikce biraz azaldi

Aynen kendi kizi bayramlarda ilk once annesine gelir yer icer keyfini surer akama dogru kvye giderdi.biz yapsak aynisini kiyametler kopardi
Kız valla butun dertlerimi ortaya dokturucen .valla bayramin birinde kv sasiyo bayrama bir gun var kiz niye gelmedi gecikti erkenden gelirdi derken aksama damladi k biraderimde dediki annesine sen gelinini annesine yolluyonmu 1 gun oncesinden bir bayramda kizin otursun evinde kv sine kp rine hizmet etsin dedi hic bisey diyemedi gorumcem her bayrsm anne evinde gecirir esiyle cocuklariyla

Kız valla butun dertlerimi ortaya dokturucen .valla bayramin birinde kv sasiyo bayrama bir gun var kiz niye gelmedi gecikti erkenden gelirdi derken aksama damladi k biraderimde dediki annesine sen gelinini annesine yolluyonmu 1 gun oncesinden bir bayramda kizin otursun evinde kv sine kp rine hizmet etsin dedi hic bisey diyemedi gorumcem her bayrsm anne evinde gecirir esiyle cocuklariyla
Valla bende baya doluymusum konusmaya bahane ariyormusum bizdede ayni bir bayramda benim burnumdan getirdiler anneme gitmek istedim bayramlasmaya kocami birakmadi gidersnz snra dige dige kendim tek gittim bayramlasmaya

Ya acaba dusunuyorum adi kaynana digemi batiyor ama bakiyorum kayiriyor kiziyla beni hep iyisi kizima gelinin cani cehemneme.herkez kendi dogurdugunami kiyamiyor kizi is yapmasin umrunda olmaz ama kizi iki tabak kaldirsin hemen goze gelir :KK62:

ay seninde mi öyle mi ya benimde görücem kayınvalideyle gitmez kavgalar çıkarıır ama o haklıdır bana derler o neler çekti bilirmisin diye ayrıca görümcemin kayınvalidesi öz halası bide hala olarak iyi kayınvalide olunca kötü

Valla kimsenin umrunda degil hamile olmamam is yapmiyincada tavir yapiyorlar ustune
Yuh ya benim eltim 3 aylik hamikeukrn bulasik bile yikamiyodu kaynanamin evinde yinede agzini acip bisey demediler bide beraber yiyip iciliyodu ozaman aktli ustlu oturyolar kaynanam yapti yemeyi o yedi Ve düğün zamani cok cektirmisti o halde bile yinede iyiler ama uyuz oluyorum bazen kayinpederime hep arayi yumusatma derdinde mesela kaynanam beni övüyor o varken icim rahat evi cekip ceviriyo diyo kayinpederimde eltikin yaninda gelinler imin ikiside iyi diyo

Ya acaba dusunuyorum adi kaynana digemi batiyor ama bakiyorum kayiriyor kiziyla beni hep iyisi kizima gelinin cani cehemneme.herkez kendi dogurdugunami kiyamiyor kizi is yapmasin umrunda olmaz ama kizi iki tabak kaldirsin hemen goze gelir :KK62:
adı kaynana olup göze batsa baştan koyarız tavrımızı iyi davranınca onlar zeytinyağ misali çıkıyor tepemize

Valla bende baya doluymusum konusmaya bahane ariyormusum bizdede ayni bir bayramda benim burnumdan getirdiler anneme gitmek istedim bayramlasmaya kocami birakmadi gidersnz snra dige dige kendim tek gittim bayramlasmaya
Seninki yakinmis ailen benim ailem uzakta gorumcemde başka sehirde ama nedense o hep gelir hic bir bayrami kacirmaz bide yaninda arkadaslarini getirirdi bayramlar kışa denk gelmişti kv nin evi geniş ama 3. 4 aile olunca hsliyle felaket bi durum oluyordu ne yedigin belli ne ictigin bayrammi geciriyordum yoksa eziyetmi sen düşün

Yuh ya benim eltim 3 aylik hamikeukrn bulasik bile yikamiyodu kaynanamin evinde yinede agzini acip bisey demediler bide beraber yiyip iciliyodu ozaman aktli ustlu oturyolar kaynanam yapti yemeyi o yedi Ve düğün zamani cok cektirmisti o halde bile yinede iyiler ama uyuz oluyorum bazen kayinpederime hep arayi yumusatma derdinde mesela kaynanam beni övüyor o varken icim rahat evi cekip ceviriyo diyo kayinpederimde eltikin yaninda gelinler imin ikiside iyi diyo
Zaten yerin dibine soksa biri sesleri cikmaz ama birinden biri övmeye kalksin hemen kapak olur kapatirlar birbirlerini giciklik parayla degilki heveslendirin neolur yani kalp hos olunca yuzede dilede yansir bukdar zormu ya

X