Sağol bebeğimmm teşekkür ederim bence dene çıtır çıtır üstüne meyve offff ben çok yiyemesemde:/ sen ye bence kesinlikleEllerine sağlık zebramçok güzel görünüyor bende deniycem başarılar...
Ben de pek yiyemeyecek olsam da eşime özene bezene yapicamSağol bebeğimmm teşekkür ederim bence dene çıtır çıtır üstüne meyve offff ben çok yiyemesemde:/ sen ye bence kesinlikle
Ahahahha ben kilodan yemiyorum malum göbeğim önden gidiyo bende eşime yedirdim çok beğendi heleki sunumuBen de pek yiyemeyecek olsam da eşime özene bezene yapicamo çok beğenir eminim tekrar ellerine sağlık
Teşekkür ederim miniğimmm çocuklarına dene benceEllerine emeğine sağlık muhteşem gözüküyor
Başarılar dilerim
Çikolata ve meyvenin olduğu her şeyi yiyorlar zaten buna da bayılırlar eminimTeşekkür ederim miniğimmm çocuklarına dene bence
Bizimde en çok sevdiğimiz şey de işteÇikolata ve meyvenin olduğu her şeyi yiyorlar zaten buna da bayılırlar eminim
Ben bu hafta çok kaçırdım ona rağmen ekşi var bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah :))Bizimde en çok sevdiğimiz şey de işte
Hayırrrr kaçamak yok bende bi ucundan aldım bıraktım tadına bakmış olmak için yoksaammm kaçamak yapmıyoruzBen bu hafta çok kaçırdım ona rağmen ekşi var bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah :))
Benim benKiz zebra sen misinellerine saglik bebegim yilbasi susu gibi olmus
Bi arkadas zebra yazmis ya ordan anladimBenim bennerden tanıdın
ay sagol canım senin kadar olmasa da
Bende sandım kiBi arkadas zebra yazmis ya ordan anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?