- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
yok canim bende diger arkadaslara göre cok yiyorum.
tambakcim ben bir aşırılık görmedim menunde. Sutlac fazla olmuş oda emzirme ve ramazan a gore fazla değil bence.. Bütün gün ac kalip emzirdigin için beslenmeninde kuvvetli olması lazım..
Bence suandaki gibi devam edersen gayet güzel ilerlersin canim. Ramazan sana yarayacak anlasilan..
Ben suyu fazla icemiyorum şişiyorum hemen buda rahatsız edici oluyor..
Ay insaalah canim bu ramazan da 80 lerden kurtulsam ne kadar guzel olur.bugun iftardan once 83.2 kg dim.yarin bakalim kac cikacagim.
suyu cok iciyorym çünkü emziriyorum ya sutum azalir endişesi ile 4 lt ye tamamlamaya çalışıyorum eee malum mide de su ile doluyor.
Oruc olmama ragmen hareketliyim....
iftar menumu de yazayim
3 bardak su 400ml bardakla
10 kiraz
3 erik
3 catal kavun
Sonra
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacik
3 tane kabak mucver
6 tane de kara lahana sarmasi
1 dilim de tatli... adini bilmiyorum ama birazdan çocuklar la parka inerim.bir tur atarim hem iyi olur.sahur da doya doya yerim
Ay insaalah canim bu ramazan da 80 lerden kurtulsam ne kadar guzel olur.bugun iftardan once 83.2 kg dim.yarin bakalim kac cikacagim.
suyu cok iciyorym çünkü emziriyorum ya sutum azalir endişesi ile 4 lt ye tamamlamaya çalışıyorum eee malum mide de su ile doluyor.
Oruc olmama ragmen hareketliyim....
iftar menumu de yazayim
3 bardak su 400ml bardakla
10 kiraz
3 erik
3 catal kavun
Sonra
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacik
3 tane kabak mucver
6 tane de kara lahana sarmasi
1 dilim de tatli... adini bilmiyorum ama birazdan çocuklar la parka inerim.bir tur atarim hem iyi olur.sahur da doya doya yerim
Ben 1,5 bile içemiyorum yaaaMesela dunki ifta menumu yazayim
2 bardak su
meyve cilek kiraz ve erik birsürü yedim
1 kase tarhana çorbası
5 yk makarna yoğurtlu
3 yk tavuk sote
salata
ara
1 kase sutlac
Ara
3 sarma
1 sekerpare ama minikti
ara
yiyemedigim gozum kalan tavuk sote den 4 kasik daha
sahur
Yagda yumurta
3 zeytin
kavun
biraz peynir
1 kase sütlaç ama bu kase büyüktü.
azcikta cikolata
cok utandim ama yaa yazarken. Siz boyle az yiyerek durabiliyorsaniz ben de yapabilirim.
Dun suyu az ictim maalesef 3lt oldu
Tatlım ben az yediğimi düşünüyorum amakilo gitmiyo sanki yada ben nezaman tartılacağımı çözemedim..Canim biz emzirdigimiz icin herzaman iradeli olamiyoruz malesef
Menulerin de oyle asiri degil bence
Gun boyu emzirerek 300 civari fazla kalori yakiyoruz..kilo durumun ne ben kilo aldim yine
Valla bende çoook dikkat ediyorum ama gitmiyo sanki ramazan yüzündenmi acep?Bende de hersey tikirinda kizlar.sahurum fix oldu artik haslama yumurta ile klasik kahvalti yapiyorum.
dun iftarda firinda patlican oturtma az pilav ve salata yedim.1 bardak ayran ve baslangicta mercimak corbasi.dun iftar oncesi baya yuruyus yaptim ama bikac kez markete gittim geldim yuruyerek.sonra da 1 kucuk kase damla sakizli muhallebi yemistim.
bugunku iftarda da kalan yemekler var.tavuk corbasi var.fazla kacirmamaya dikkat ediyorum iste...
Cay pek icmem. Canim istersede abartip cok icerim. Ama ramazanda 1 bardak ya da hic canim istemiyor hiçbirşeymilad2kahvaltı ost: 41470548 .!.:Çaya yer kaliyor mu bu kadar su icince yoksa sadece suyu mu tercih ediyorsun?
Ben 1,5 bile içemiyorum yaaa
Tatlım ben az yediğimi düşünüyorum amakilo gitmiyo sanki yada ben nezaman tartılacağımı çözemedim..
Valla bende çoook dikkat ediyorum ama gitmiyo sanki ramazan yüzündenmi acep?
İftarda 1 hurma üzerine 2 bardak su ile başlıyorum. sonrasında 1,5 taş çatlasa 2 litre su içebiliyorum ondanmı gitmezki.. Dur bide zorlayıp çoğaltayım belki o yüzdendir...Cidden az yiyorsun canim. Iftardan once tartil bakalim. Yine de gitmiyor mu. Ben senin kadar yesem gunde 1 kilo gider galiba.
su icmezsem yapamam gibi yemekten bile suyu daha once tutuyorum. Herhalde emzirdigim icin bu ozen. Bu arada ilk defa oftardan sonra yürüyüş yaptim. Hergun cikmayi düşünüyorum
Denizde yüzdysen yakmışsındır büyük ihtimal... Vermediysende ödül günü say kendini üzme..Bugün esimle denize gttim oyüzden diyet falan kalmadı o yüzden menüyü yazmak anlmsz olur .
Kahvaltı : 4 5 adet sucuk 2 köfte yarım dilim kepek ekmeği
öğlen 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 adet sarma bir Yedigün içecek . Bir dilim kek 6 tane tutku
akşam : çok az tarhana çorbası çok az Menemen çok az ekmek bir bardak ayran .
sonra da 3 tane minik baklava .
Bugün diyeti batrdim resmen yarın devam yürüyüş ve en sıkı diyete .
Kotu olmus canim ya insallah cok etkilenmeden gecirirsin gunu..Sahura kalkamadım kızlar.telefonun alarmı çalmamış. sabah niyetlendim hemen.Acıkacağımı sanmıyorum pek ama susadım şimdiden.Rabbim sabrını verir inşallah...
Şimdi daha iyiyim canım.Havalarda serin şükür.Susuzluk geçtiKotu olmus canim ya insallah cok etkilenmeden gecirirsin gunu..
Rabbim kolaylık versin canım sahura kalkmadan tutmak baya zor oluyor ...Şimdi daha iyiyim canım.Havalarda serin şükür.Susuzluk geçti
Farketmez canım,herkes dilediği zaman yapabilir bildirimini.Tamamlanırsa ben çarşamba hazırlarım listeyiRabbim kolaylık versin canım sahura kalkmadan tutmak baya zor oluyor ...
canım yarın kilo bildirimini ne zaman yapalım sahurda yediğimiz için akşam üzeri daha ii olur gibi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?