Miladımız--》2015

Ay insaalah canim bu ramazan da 80 lerden kurtulsam ne kadar guzel olur.bugun iftardan once 83.2 kg dim.yarin bakalim kac cikacagim.
suyu cok iciyorym çünkü emziriyorum ya sutum azalir endişesi ile 4 lt ye tamamlamaya çalışıyorum eee malum mide de su ile doluyor.
Oruc olmama ragmen hareketliyim....
iftar menumu de yazayim
3 bardak su 400ml bardakla
10 kiraz
3 erik
3 catal kavun

Sonra
1 kase mercimek çorbası
1 kase cacik
3 tane kabak mucver
6 tane de kara lahana sarmasi
1 dilim de tatli... adini bilmiyorum ama birazdan çocuklar la parka inerim.bir tur atarim hem iyi olur.sahur da doya doya yerim

İnşallah inersin canım..

Iftarimizi yaptik elhamdulillah

3/1 patlıcan dolmasi
3/1 kabak dolması
1 kapya biber dolması
2 lahana dolması
2 kaşık etli bamya yemeği
1 kase cacık
1.5 dilim pide

Namazdan ve mutfak temizliği ardindan 1 dolu avuc balık kraker

Et ve kb ağırlıklı bir menü oldu malesef.
Iftar oncesi okudugum kitaptan etkilenip o kadar agladimki yiyecek gorunce midem bulanir hale geldim tam iftar sırasında olan gelişmelerse canımı öyle sıktı ki önüme ne gelirse yiyecek haldeydim. Ne kadar değişken bir duygu durumum var ben bile hayretler içindeyim..
Neyseki daha zararli şeylerden alikoydum kendimi...

Çaya yer kaliyor mu bu kadar su icince yoksa sadece suyu mu tercih ediyorsun?

hay maşallah hepinize
ramazan da bile dikkat ediyorsunuz
benim nevrim dönüyor sahurdan sonra yatıyorum öğlen yada sonrası kalkıyorum havalar düzelmedi her gün hava kapalı yağışlı belim sürekli ağrıyor:)
oruç tutmuyorum ama su hariç oruçlu gibi geziyorum
dün iftar
yarım patlıcan karnıyarık
2 kaşık kadar pilav
1 kase tarhana çorbası
yarım kase salata
2 lokma ekmek
1 bardak acılı şalgam
sahur yok
1 fincan bitki çayı

bu gün iftar

2 kase tarhana çorbası
yarım kase yoğurtlu makarna üstüne az kıyma
2 kaşık salata
yarım dilim ekmek
1 çatal karpuz yani yarım dilim kadar

Ben 1,5 bile içemiyorum yaaa
Canim biz emzirdigimiz icin herzaman iradeli olamiyoruz malesef
Menulerin de oyle asiri degil bence
Gun boyu emzirerek 300 civari fazla kalori yakiyoruz..kilo durumun ne ben kilo aldim yine
Tatlım ben az yediğimi düşünüyorum amakilo gitmiyo sanki yada ben nezaman tartılacağımı çözemedim..
Valla bende çoook dikkat ediyorum ama gitmiyo sanki ramazan yüzündenmi acep?

Menümüde yazayım..
Sahur : 2dl.kız.çavdar ekm.+2 yumurta+1 kk kaşar
İftar : 1 kepçe yağsız mercimek çorbası+yarım biber dolması+2kaşık yoğurt+2kaşık salata
Bide sahura kadar oturduğum için 2 top dondurma yemeyi düşünüyorum..

Cidden az yiyorsun canim. Iftardan once tartil bakalim. Yine de gitmiyor mu. Ben senin kadar yesem gunde 1 kilo gider galiba.
su icmezsem yapamam gibi yemekten bile suyu daha once tutuyorum. Herhalde emzirdigim icin bu ozen. Bu arada ilk defa oftardan sonra yürüyüş yaptim. Hergun cikmayi düşünüyorum

İftarda 1 hurma üzerine 2 bardak su ile başlıyorum. sonrasında 1,5 taş çatlasa 2 litre su içebiliyorum ondanmı gitmezki.. Dur bide zorlayıp çoğaltayım belki o yüzdendir...

Bugün esimle denize gttim oyüzden diyet falan kalmadı o yüzden menüyü yazmak anlmsz olur .
Kahvaltı : 4 5 adet sucuk 2 köfte yarım dilim kepek ekmeği
öğlen 4 adet köfte 1 dilim ekmek 2 adet sarma bir Yedigün içecek . Bir dilim kek 6 tane tutku
akşam : çok az tarhana çorbası çok az Menemen çok az ekmek bir bardak ayran .
sonra da 3 tane minik baklava .

Bugün diyeti batrdim resmen yarın devam yürüyüş ve en sıkı diyete .

Denizde yüzdysen yakmışsındır büyük ihtimal... Vermediysende ödül günü say kendini üzme..

Bugunku iftar menum soyle
1 kase misket corba
2 kasik manti
3 parca tavuk
Salata
Yarim bardak fanta
Ara
Magnum
Ara
Yesil cay
Aksam cocuklarla parka gittik yuruyus yapalim diye esim cok israr etti dondurma dondurma diye bende kiramadim.. o da olmasaydi menum gayet yeterliydi...

günaydın kızlarr
horul horul ne güzel uyuyordum kapının sesine uyandım benim velet anahtarını almayı unutmuş dışarı çıkmış geri dönmüş anahtar için (
henüz şipariş vermediler iftara ne yapıcam belli değil az ortalık torarlıyım bari hareket olsun:))

slm kızlar dün annemlerde iftardaydık geç geldik dünkü menümü şimdi yazıcam
sahur
2 dilim kepek ekmeği
40gr kadar peynir
2 haşlama yumurta çay

iftarda
bir kepçe çorba
bir parça pide
3-4 yemek kaşığı kadar pilav
3-4 yemek kaşığı kadar patates yemeği
bir kaç kaşık salata

arada bir dilim pasta yedim kendim yapmıştım çok hafif ve sadece arasında kreması olan bir pasta..

Rabbim kolaylık versin canım sahura kalkmadan tutmak baya zor oluyor ...
canım yarın kilo bildirimini ne zaman yapalım sahurda yediğimiz için akşam üzeri daha ii olur gibi ..
Farketmez canım,herkes dilediği zaman yapabilir bildirimini.Tamamlanırsa ben çarşamba hazırlarım listeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…