• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miladımız--》2015

Kızlar selamlar çoook uzun zamandır ayriyim aranızdan internet sıkıntım oldugundan. Ama ayrı kaldigimdan beri çok kilo veremedim ama almadım da 87 kiloyum burda en son kaç kiloydum hatırlamıyorum. Okullar açılıp işlerimi yoluna koyana kadar çok ugrayamam ama işlerimi halledince tekrar aranızda olmayı çok istiyorum. Maşallah kopmamissiniz hepiniz burdasiniz yine çok sevindimm
Canım hoş geldin,bir gittin pir gittin yani sesin soluğun çıkmadı.Listeye baktım şimdi en son 86 kilo bildirim yapmışsın.
Burası da koptu canım maalesef.Milad ne zamandır uğramıyor.Herkes dağıldı gibi.Bende bugün itibatiryle 79,7 kiloya düştüm.
Bir takım sağlık problemlerim var onları halledeyim yeni bir sayfa açacağım artık oraya da beklerim seni canım.Dikkat et kendine.

Kızlar selamlar çoook uzun zamandyriyim aranızdan internet sıkıntım oldugundan. Ama ayrı kaldigimdan beri çok kilo veremedim ama almadım da 87 kiloyum burda en son kaç kiloydum hatırlamıyorum. Okullar açılıp işlerimi yoluna koyana kadar çok ugrayamam ama işlerimi halledince tekrar aranızda olmayı çok istiyorum. Maşallah kopmamissiniz hepiniz burdasiniz yine çok sevindimm
Hosgeldin canim uzun zaman oldu evet yazmayali bir kac gun once icimden gecirmistim seni tekrar donmen ne guzel dilerim tekrar toplanip eskisi gibi iyi kilolar verebiliriz ;)

Kızlar selamlar çoook uzun zamandır ayriyim aranızdan internet sıkıntım oldugundan. Ama ayrı kaldigimdan beri çok kilo veremedim ama almadım da 87 kiloyum burda en son kaç kiloydum hatırlamıyorum. Okullar açılıp işlerimi yoluna koyana kadar çok ugrayamam ama işlerimi halledince tekrar aranızda olmayı çok istiyorum. Maşallah kopmamissiniz hepiniz burdasiniz yine çok sevindimm
HOŞGELDİN :)
kilo vermesen de almamışsın bu da başarı :KK9:
cidden okullar açılıncaya kadar burası böyle sakin kalacak gibi malesef

sabah
1 haşlama yumurta
1.5 kk peynir
2 dilim ekmek
domates salatalık nane maydanoz reyhan
3 siyah zeytin

İnşallah okullar açılınca tekrar toplaniriz öZledim valla burdan ayrılınca kilo da veremedim bi daha burda az çok disiplin vardı yine veriyordum tomurcuk tebrik ederim iyi gidiyorsun herkes vermiş baktım son kilo bildirimlerinize. Bu arada burda olduğum zamanlarda görüştüğüm biri vardı ayrilmistik biz tekrar birlikteyiz ciddi adımlar atmaya baslicaz. Sevincimi paylaşmak istedim sizinle napim

İnşallah okullar açılınca tekrar toplaniriz öZledim valla burdan ayrılınca kilo da veremedim bi daha burda az çok disiplin vardı yine veriyordum tomurcuk tebrik ederim iyi gidiyorsun herkes vermiş baktım son kilo bildirimlerinize. Bu arada burda olduğum zamanlarda görüştüğüm biri vardı ayrilmistik biz tekrar birlikteyiz ciddi adımlar atmaya baslicaz. Sevincimi paylaşmak istedim sizinle napim
sürüden ayrılanı kurtlar kapar :))) sen bolca takıl buraya at fazlalıklarını:)
hadi hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin ciddi adımlarınızı senin adına çok sevindim

İnşah okullar açılınca tekrar toplaniriz öZledim valla burdan ayrılınca kilo da veremedim bi daha burda az çok disiplin vardı yine veriyordum tomurcuk tebrik ederim iyi gidiyorsun herkes vermiş baktım son kilo bildirimlerinize. Bu arada burda olduğum zamanlarda görüştüğüm biri vardı ayrilmistik biz tekrar birlikteyiz ciddi adımlar atmaya baslicaz. Sevincimi paylaşmak istedim sizinle napim
Senin adina cok sevindim canim insallah sende yuvani kurup mutlu olursun hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz ;)

Kızlar güncel kilom 78,7 :KK49: çok şükür 8 lerden iyiden iyiye kurtuldum :) Pazartesinden sonra kortizonuma başlıyorum ama korkmuyorum. En Büyük KK Çok dikkat ederek kilo almamayı başaracağım.

sabah
1 dilim kendi pişirdiğim tam buğday ekmeği
2 yumurtalı kaşarlı az sucuk
2 zeytin
bir kaç dilim domates salatalık
maydanoz reyhan nane

Kızlar güncel kilom 78,7 :KK49: çok şükür 8 lerden iyiden iyiye kurtuldum :) Pazartesinden sonra kortizonuma başlıyorum ama korkmuyorum. En Büyük KK Çok dikkat ederek kilo almamayı başaracağım.
tomurcuk süpersin gülüm sonun da tam başardın 8 haneliler geçmişte kaldı
beni cuma yarışması 2. guruba davet ettiler ben azcık gram gram zayıflıyorum dedim daha ne olsun dedi hedef52 adlı arkadaş oraya gittim şen şakrak baya aktif üyesi olan bir yere sen de gelsene sakinde dura dura ben geri kilo almışım 800 gr hem de

tomurcuk süpersin gülüm sonun da tam başardın 8 haneliler geçmişte kaldı
beni cuma yarışması 2. guruba davet ettiler ben azcık gram gram zayıflıyorum dedim daha ne olsun dedi hedef52 adlı arkadaş oraya gittim şen şakrak baya aktif üyesi olan bir yere sen de gelsene sakinde dura dura ben geri kilo almışım 800 gr hem de
Olsun canım verirsin o 800 gramı hemen,dert etme.Yarışmalı gruplarda çabucak gidiyor kilolar.
Ben bir gruba dahil olmaktan ziyade kendi günlüğümü açayım diyorum.Artık zamanı geldi.40 kilo verdim uzun vadede de olsa.Kalanını bir günlük açıp vereyim diyorum.Kafamı toparlayamadım şu göz probleminden dolayı.Bakalım kortizon nasıl sürprizler yapacak bana.Günlük açtığımda zaman ayırmak her mesajla birebir ilgilenmek istiyorum.O yüzden bekliyorum biraz tatlım...

Olsun canım verirsin o 800 gramı hemen,dert etme.Yarışmalı gruplarda çabucak gidiyor kilolar.
Ben bir gruba dahil olmaktan ziyade kendi günlüğümü açayım diyorum.Artık zamanı geldi.40 kilo verdim uzun vadede de olsa.Kalanını bir günlük açıp vereyim diyorum.Kafamı toparlayamadım şu göz probleminden dolayı.Bakalım kortizon nasıl sürprizler yapacak bana.Günlük açtığımda zaman ayırmak her mesajla birebir ilgilenmek istiyorum.O yüzden bekliyorum biraz tatlım...
tamam o zaman biz de senin günlüğüne her gün geliriz :))
kortizondan bu kadar korkma tuzsuz yediğin zaman hiçbirşey yapmaz zaten uzun uzun aylarca kullanmıycan ki

kahvaltı
bol yeşillikli yumurta salatası
1kk peynir
domates salatalık
3 dilim ekmek

öğle
1 servis kaşığı köfteli patates(fırında)
yarım şeftali

akşam
2 dilim börek

Selam kızlar,pazartesinden beri kortizon başladım ama korktuğum gibi değilmiş.İştahim çok açılacak birden su tutup şişeceğim diye düşünüyordum.Başladığımda tam 79 kiloydum.Bu sabah 77,6 kiloyum.Bırakın almayı vermişim bile.Tuzu ve şekeri tamamen sıfırlayıp bol su içmeye başladım.Gayet de iyi doyuyorum.Öğlenleri tost yiyordum hep.onu da bıraktım tuzlu diye.2 gündür şöyle besleniyorum üç aşağı beş yukarı

Sabah,1 haşl. yumurta domates salatalık maydanoz tuzsuz etimek
ara 1 bardak süt
öğlen 1 kase yoğurt içine tuzsuz etimek
ara meyve
akşam tuzsuz taze fasulye ve yine tuzsuz biber kabak dolması

Dün akşam da yine tuzsuz taze fasulye ve patates salatası yedim.Bugün öğlen de 1 haşlanmış patatese 3 kaşık yoğurt ve pul biber döktüm.Akşama da haşlanmış tavuk var salata yaparım.Gayet tok vakit geçiriyorum çok şükür herşey yolunda diyet adına.Daha çok yiyorum eskiye göre ama daha iyi veriyorum

Selam kızlar,pazartesinden beri kortizon başladım ama korktuğum gibi değilmiş.İştahim çok açılacak birden su tutup şişeceğim diye düşünüyordum.Başladığımda tam 79 kiloydum.Bu sabah 77,6 kiloyum.Bırakın almayı vermişim bile.Tuzu ve şekeri tamamen sıfırlayıp bol su içmeye başladım.Gayet de iyi doyuyorum.Öğlenleri tost yiyordum hep.onu da bıraktım tuzlu diye.2 gündür şöyle besleniyorum üç aşağı beş yukarı

Sabah,1 haşl. yumurta domates salatalık maydanoz tuzsuz etimek
ara 1 bardak süt
öğlen 1 kase yoğurt içine tuzsuz etimek
ara meyve
akşam tuzsuz taze fasulye ve yine tuzsuz biber kabak dolması

Dün akşam da yine tuzsuz taze fasulye ve patates salatası yedim.Bugün öğlen de 1 haşlanmış patatese 3 kaşık yoğurt ve pul biber döktüm.Akşama da haşlanmış tavuk var salata yaparım.Gayet tok vakit geçiriyorum çok şükür herşey yolunda diyet adına.Daha çok yiyorum eskiye göre ama daha iyi veriyorum
şükür bak hiç korktuğun gibi olmadı çok sevindim cidden :KK5:
senin azmin süper demek ki bizde tuzu şekeri tamamen kessek bu iş çabucak hallolacak
metra döndü az önce onunla sohbetteydik 100 kilo üzeri beraber zayıflıyor topiğinde ona da çok sevindim geri hepimiz toplaşıcaz senin zayıflaman da bizi iyice motive edip gaza getirecek :)

şükür bak hiç korktuğun gibi olmadı çok sevindim cidden :KK5:
senin azmin süper demek ki bizde tuzu şekeri tamamen kessek bu iş çabucak hallolacak
metra döndü az önce onunla sohbetteydik 100 kilo üzeri beraber zayıflıyor topiğinde ona da çok sevindim geri hepimiz toplaşıcaz senin zayıflaman da bizi iyice motive edip gaza getirecek :)
İnşallah canım.Tekrar toplanalım çok istiyorum.Eski günlerimizi özledim.
Valla şeker genelde herkes keser diyette ama tuzu kestiğin zaman ciddi bir incelme oluyor.Yüzüklerim parmaklarımda fırıl fırıl dönmeye başladı.Tavisye ederim sıfır olmasa da çok az tuzlu yiyin.
Sende durumlar nasıl gidiyor?

İnşallah canım.Tekrar toplanalım çok istiyorum.Eski günlerimizi özledim.
Valla şeker genelde herkes keser diyette ama tuzu kestiğin zaman ciddi bir incelme oluyor.Yüzüklerim parmaklarımda fırıl fırıl dönmeye başladı.Tavisye ederim sıfır olmasa da çok az tuzlu yiyin.
Sende durumlar nasıl gidiyor?
ben de tam tersi bu ara nedense tuzluya düşmüştüm ufaktan terk ediyorum galiba hızlandırsam çok daha iyi olacak
ben sabitleme yapıyorum baktım 97 den hızla yukarı çıkıyorum en iyisi acele etmeden burda bir sabitleyeyim dedim haftaya inşallah fazlalıklar da 97 de geri de kalacak :)

Geçen sene 20 ekimde ilk topiğimize 95,5 kilo ile bildirim yaparak giriş yapmıştım.
1 senede al ver acısıyla tatlısıyla sabırla 77,5 kiloya düştüm.Yani 1 ayım var daha 1 yılı tamamlamaya,yaklaşık 20 kilo vermiş olacağım.
Diyete de 117 kilo ile başlamıştım 40 kilo daha hafifim şuanda.Ben bile inanamıyorum 40 kilo verebildiğime.Hedefimi 67 kilo olarak belirledim 10 kilo daha verdikten sonra 50 kilo veren bir fıstık olacağım inşallah.

Bu mesajımı okuyan topik arkadaşlarım benim başarım sizin motivasyon sebebiniz olsun.Eski günlerdeki gibi menü bildirelim kilo bildirelim liste hazırlayalım.Ben öyle veya böyle sayfayı hiç bırakmamaya gayret ettim.Hedefime sizlerle birlikte ulaşıp mutluluğumu sizlerle paylaşmak,sizlerin de zayıfladığını bilmek ve daha da mutlu olmak istiyorum,üzerimde çok emeğiniz var...

Haydi yine yeniden...

Geçen sene 20 ekimde ilk topiğimize 95,5 kilo ile bildirim yaparak giriş yapmıştım.
1 senede al ver acısıyla tatlısıyla sabırla 77,5 kiloya düştüm.Yani 1 ayım var daha 1 yılı tamamlamaya,yaklaşık 20 kilo vermiş olacağım.
Diyete de 117 kilo ile başlamıştım 40 kilo daha hafifim şuanda.Ben bile inanamıyorum 40 kilo verebildiğime.Hedefimi 67 kilo olarak belirledim 10 kilo daha verdikten sonra 50 kilo veren bir fıstık olacağım inşallah.

Bu mesajımı okuyan topik arkadaşlarım benim başarım sizin motivasyon sebebiniz olsun.Eski günlerdeki gibi menü bildirelim kilo bildirelim liste hazırlayalım.Ben öyle veya böyle sayfayı hiç bırakmamaya gayret ettim.Hedefime sizlerle birlikte ulaşıp mutluluğumu sizlerle paylaşmak,sizlerin de zayıfladığını bilmek ve daha da mutlu olmak istiyorum,üzerimde çok emeğiniz var...

Haydi yine yeniden...
başarı öykünü yazmana az kaldı haydiiiii yine yenidennnn:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Back
X