Eşim erken doğması sebebiyle inmemiş testis varmış 2 yaşında ameliyat olmuş testis boyutları normal çıktı hormonları genetikleri tıkanıklığa bağlı olmadığı için direkt ameliyat dedi doktorumuzSebebini bilmiyorum testislere küçük denildi bi tedavi sureciniz oldumu
Eşiniz toparladıktan sonra ilaç tedavisine başlamalısınız, biz bahçeci de bülent hocanın ilaçlarını kullandık ama 9-10 ay teseden sonra , bahçecide cıkmayınca bır arkadas grubu yardımıyla semra sertyele ulaştık Ankarada Alife tüp bebek merkezinde kendisi.. ve orada eşimin seviyesi ölçüldü ve bingoo eşimin immotil sperm ckısını yakaladı hoca aslında sperm vardı .. 2-3 ay da pradakı hocanın tavsıyesıyle ek bsyler kullndık 2-3 ay sık ankaraya gittik geldık 15 gunde bı esım test verdı cıkanları havuz yaptılar ve ilk tüp bebek denememde hamile kaldım! Bahcecıye devam etseydik eşimi tekrar tese edeceklerdi… hiç gerek yokmış .. çok şükür şuan hamileyim35 yaşımdayım
Hocam ne kadar Maliyeti oldu tüp Bebek? Çok öneriliyor a life
Sizin sperm çıkışı kaç milyonlara çıktığında tüp Bebek için tedaviye başladınız???Matturasyon arresti gelmiş sonuç,bizimde öyleydi dediğim gibi dinlenme sürecinde ıyıce güzelce beslenin ..semra hocada vereceğiniz test belirler yolunuzu seviye cıkarsa sd2-sd3 fln bıraz dha ılac tedavısı goreceksınıx demektir..hakkınızda hayırlısu olsun
Direk ameliyatı çoğu doktor önermiyo aslında biraz arastirdinizmi benim esimdede tıkanıklık gibi bi sorun yoktu cunkuEşim erken doğması sebebiyle inmemiş testis varmış 2 yaşında ameliyat olmuş testis boyutları normal çıktı hormonları genetikleri tıkanıklığa bağlı olmadığı için direkt ameliyat dedi doktorumuz
Evet araştırdık zaten en iyilerinden bir tanesine gidiyoruz inhibin testine çok önem veriyordu ilaca gerek yok dediDirek ameliyatı çoğu doktor önermiyo aslında biraz arastirdinizmi benim esimdede tıkanıklık gibi bi sorun yoktu cunku
Evet araştırdık zaten en iyilerinden bir tanesine gidiyoruz inhibin testine çok önem veriyordu ilaca gerek ha
Hangi doktor nereye gidiyosunuzEvet araştırdık zaten en iyilerinden bir tanesine gidiyoruz inhibin testine çok önem veriyordu ilaca gerek yok dedi
Mehmet murad başara gidiyoruz kendisi çok iyi bir doktor profesör zaten şişli de kendi kliniği varHangi doktor nereye gidiyosunuz
Ne zaman ameliyat olucak esinizMehmet murad başara gidiyoruz kendisi çok iyi bir doktor profesör zaten şişli de kendi kliniği var
İnsallah tutunur bebeğin hayırlısı ileKızlar benim eşimde tese oldu sizleri çok iyi anlıyorm eşim ameliyattayken sanki on yaş yaşlandm o kadar stresli,hele bide sonuç hiç sperm bulunamadi olmasi daha bir yıkım.Rabbim bu yoldaki herkesin yaedımcsı olsn.Bizim çok şükür sperm bulundu Rabbime binlerce kez şükürler olsn,bir tane embriyomuz oldu onuda transfer ettiler şuan 7.günüm hepinizden dua istiyorum kızlar bebeğim tutunsun insallah
İnşallah herşey yolunda gider ve kucağına alırsın bebişini canımKızlar benim eşimde tese oldu sizleri çok iyi anlıyorm eşim ameliyattayken sanki on yaş yaşlandm o kadar stresli,hele bide sonuç hiç sperm bulunamadi olmasi daha bir yıkım.Rabbim bu yoldaki herkesin yaedımcsı olsn.Bizim çok şükür sperm bulundu Rabbime binlerce kez şükürler olsn,bir tane embriyomuz oldu onuda transfer ettiler şuan 7.günüm hepinizden dua istiyorum kızlar bebeğim tutunsun insallah
Beni bekliyor işte tüm süreç bu ay sonu olur sanırımNe zaman ameliyat olucak esiniz
Herşey gönlünüzce olsn,bolca dua edin Allahtan çokca ıslarla isteyin.Allah duasında ısrarcı olanlari severmişBeni bekliyor işte tüm süreç bu ay sonu olur sanırım
Amin inşAllah herşey rabbimden kucağımızı boş bırakmasın hepimizinHerşey gönlünüzce olsn,bolca dua edin Allahtan çokca ıslarla isteyin.Allah duasında ısrarcı olanlari severmiş
Amin insallahAmin inşAllah herşey rabbimden kucağımızı boş bırakmasın hepimizin
Dualarım seninle bende aynı duygulari yaşadım 20gunce Allah bana nasip etmedi ama sana nasip etsin canimmKızlar benim eşimde tese oldu sizleri çok iyi anlıyorm eşim ameliyattayken sanki on yaş yaşlandm o kadar stresli,hele bide sonuç hiç sperm bulunamadi olmasi daha bir yıkım.Rabbim bu yoldaki herkesin yaedımcsı olsn.Bizim çok şükür sperm bulundu Rabbime binlerce kez şükürler olsn,bir tane embriyomuz oldu onuda transfer ettiler şuan 7.günüm hepinizden dua istiyorum kızlar bebeğim tutunsun ins
Merhaba hangi doktora gittiniz neyden kaynaklı sperm olmamış bilgi verirmisiniz?Kızlar benim eşimde tese oldu sizleri çok iyi anlıyorm eşim ameliyattayken sanki on yaş yaşlandm o kadar stresli,hele bide sonuç hiç sperm bulunamadi olmasi daha bir yıkım.Rabbim bu yoldaki herkesin yaedımcsı olsn.Bizim çok şükür sperm bulundu Rabbime binlerce kez şükürler olsn,bir tane embriyomuz oldu onuda transfer ettiler şuan 7.günüm hepinizden dua istiyorum kızlar bebeğim tutunsun insallah
Merhaba aynı durumu bizde yaşıyoruz şuan ki durum nedirGünaydın şöyle söylim eşimde sıgır sperm vardı ölü ya da canlı yoktu 3 ay ilac tedavısı verdi bulent bey hersey normaldi ama sperm cıkmadı patolojı sonucu ise erken duraklama geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?