Derdim çok büyük, içinden çıkamıyorum

Ah siz hiç unutamadigim uyelerdensiniz . Zaman zaman da aklıma geliyorsunuz .

Size yazdığımda çocuğum olmuyordu . Ve benden ötürü . ( Şu an hamileyim ama çok sıkıntılı bir hamilelik bakalım Rabbimden ümit kesilmez yine de o yüzden siz de ümidinizi kesmeyin ). Benden ötürü çocuğum olmadigi için eşinizin yerine kendimi koymuştum . Eşinize oyle çok üzülmüştüm ki . Tabi ki size de üzüldüm. Ama eşinizin durumu çok çok farklı . Onun üzüntüsünü derinden hissettim .

Evlat edinmek istememesine de hak verdim . Ben de istemezdim . Herkes başkasınin çocuğuna anne baba olamaz . Zorla olabilecek bişey değil bu . Bence artık lütfen zorlamayın. Bosanmanizi hiç hiç istemiyordum çocuk olmuyor diye bosanilcak mi esim beni bosasa çok üzülürdüm demiştim ama siz belli ki bu konuyu ömür boyu unutamayacaksiniz .

Eşiniz de çaresiz artık size hangi yola istiyorsanız o yola gidin demiş . Bence de siz yapamayacaksınız . Malesef boşanmaktan başka careniz yok .

Eşiniz zorla evlat edinse bu sefer bence hayat boyu hep o üzgün olacak ve çocuğa da yazık olacak baba sevgisini goremicek doğru düzgün . Yani malesef artık boşanmaktan başka çare yok gibi .

Hakkınızda en hayırlisi olsun inşallah bı mucize olur 🤲
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün kardeşim:nazar:

Konu eski ama ben yine de okuyanlar olur diye yazmak istedim.
Eşinizi sevdiğiniz halde nasıl bir çocuk sevdasına bunu düşünebiliyorsunuz ki iyi bi insan olduğunu söylediğiniz için bunu söylüyorum.
Olduki ayrıldınız ve çocuğunuz oldu zaten yeni nesil artık fenomen olup 18 de ayrı eve çıkıyo seninle uğraşacağınımı sanıyosun ? çook uzun yıllar zaten eşinle baş başa kalıyorsun. Evlendiğin insanda hayırsız çıkar kalırsın tek başına. Benimde eşimden dolayı bebeğim olmuyor ama onu çok seviyorum ve çok iyi bir insan. eminim aynısı bende olsaydı beni asla bırakmazdı. Benim gelecek düşüncem iş yatırımı yapıp yanıma ihtiyacı olan birilerini alıp çocğu olan ihtiyacı olan insanlara manevi olarak yardımcı olmak

Yok o değil buğra adil buyrukçu diye ankarada bir doktordu. Fitoterapi yanlış oldu akupunktur ve ozon tedavisi yapılmıştı.yanında destek takviyeler hormonlarla birlikte.
Bnde 3gündür ölü gibiyim napıcam bilmiyorum. 3yıldır yaşamıyodum ztn.bu sefer çok umutluydum hazırdım..
Sanırım ayrılma yolunda karar veriyosunuz gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun..özelden yazabilirsin dertleşmek için herzmn
Fitoterapinin nesi yanlış oldu acaba. Bitkisel tedavi sanırım

X