Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mikroskobi Sonucu
- Konu Sahibi kuzum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Kızlar yoklama olursa ben yarın yokum, yerime biriniz imza atsın, öğretmene çaktırmayıntatlicadiarzu
Biyopsi için parça alacaklar,kürtaj yapacaklar ve yarayı donduracaklar yarın sabah, bakalım ne çıkacak sonuçlar.fisfisfis
Tamam kuzu kafa ben yazarımtatlicadiarzu
Hatta hiç gelme sen dinlen anacum:roflol:
- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
kuzu abla ya canını sıkma moralini yüksek tut nolur ben çok iyi anlıyorum seni ablacım nolurr bak canını sıkıp ta kafana takma hayırlısıyla herşey yoluna girecek.dert veren rabbim dermanınıda veriyo ablacım bak ben ömürümün sonuna kadar kanser riskiyle yaşamayı öğrendim.her 6 ayda bir testler tahliller ama neticeye bak şimdi hamile kaldım bu benim iiçin umut her iki yönnden doğumdan sonra riskim düşücek ablam benim senin için dua edicem canım ablam
Kız sana nolduki, çok bihaber gördüm kendimi benneyaptımki
kuzum bende şöyle bi bilgiye ulaştım umarım işine yarar
Örnek Smear Raporu’nda da görüldüğü gibi, bir smear raporunda;
a) Materyalin yeterliliği,
b) Genel sınıflama,
c) Yorum/Sonuç kısımları mevcuttur.
Yeterli, bir materyalde genel sınıflama bölümünde; “İntraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif” yazılı ise, kanser riski açısından endişe edilecek bir durum yoktur. Ancak, “Epitelyal hücre anormalliği” yazılmış ise burada kanser riski taşıyan bazı değişiklikler saptanmış demektir.
Örnek Smear Raporu’nda da görüldüğü gibi, bir smear raporunda;
a) Materyalin yeterliliği,
b) Genel sınıflama,
c) Yorum/Sonuç kısımları mevcuttur.
Yeterli, bir materyalde genel sınıflama bölümünde; “İntraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif” yazılı ise, kanser riski açısından endişe edilecek bir durum yoktur. Ancak, “Epitelyal hücre anormalliği” yazılmış ise burada kanser riski taşıyan bazı değişiklikler saptanmış demektir.
- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Hiçde merak etmedik valla:1closedeyes:, ne güzel site hayatının en sakin günlerini yaşadı tatlicadiarzu
Ne geldin kuzu kafa:mymeka:
Hasibem merak etme bu deliye bişi olmaz :icecream:
Mahbile dua et kolumu kaldıracak halim yok, yoksa iyi bir benzetmiştim seni:mymeka: