Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mikroskobi Sonucu
- Konu Sahibi kuzum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bilgiler için teşekkür ederim ama ben zaten ultrasona girdim sonucunda yığınla kist var dedi doktor, rahim ağzında yara, enfeksiyon ne ararsan varmış yani.Smear testin sonucuda işte anlamadığım dilde yazılan buraya yazdığım sonuç çıktı.
Ayyy ne biliyim kafam karıştıkafamçokkarıştı
çok mu hor kullanıldın kardeş:)
yok kızım bişicik,smear testleri hep bööle entrikalı anlamican dilde yazılıyo
kistte,yara da ilaçla geçiyo,merak etme
Gurbaa sen ölme e mi:roflol:
Bu tıp dilinde nası söyleniyo acaba:uhm:
tokalozinokaplasti anjelakemia melanoosiz gurbaa :mymeka:
dalga geçme kardi kafa ciddi bi iş yapiyoz şurda :1closedeyes:
kuzu, ölmeycen dimi la :icecream:
Kuzum netten baktım,CL 125 bir çeşit honda marka motorbisikletmiş.Demek ki senin rahimde bir bisiklet var,kokma ameliyatla alırlar,kocan neyin biner...lülülülülülü
Kuzucuum,CL 125 dediğin şey Ca 125 olmasın?Kanser hücreleri aranır bu testte ama kist durumlarında hep yüksek çıkar,bak bende endometriyozis varken bu hep yüksek çıkıyordu sonra aldılar kistimi.Bilirsin doktorlar her zaman en kötü ihtimali gözönünde bulundururlar hasta menfaati için.Sanırım kistlerin azmış,çoğunu doğum kontrol haplarıyla geçiriyorlar,çoğunu kendi seyrine bırakıyorlar,kalanı da hop diye yirmi dakkalık bir operasyonla,minicik bir kesikten alıyorlar.Her durumda bence korkma.Ha sanırım bir de rahim ağzında yara var,bende de vardı,yaktırdım yine oldu ama şimdiki doktorum hiç ellemiyor,yakma taraftarı da diil.Korkma lan,hiç bişi olmaz.
Kuzucuum,CL 125 dediğin şey Ca 125 olmasın?Kanser hücreleri aranır bu testte ama kist durumlarında hep yüksek çıkar,bak bende endometriyozis varken bu hep yüksek çıkıyordu sonra aldılar kistimi.Bilirsin doktorlar her zaman en kötü ihtimali gözönünde bulundururlar hasta menfaati için.Sanırım kistlerin azmış,çoğunu doğum kontrol haplarıyla geçiriyorlar,çoğunu kendi seyrine bırakıyorlar,kalanı da hop diye yirmi dakkalık bir operasyonla,minicik bir kesikten alıyorlar.Her durumda bence korkma.Ha sanırım bir de rahim ağzında yara var,bende de vardı,yaktırdım yine oldu ama şimdiki doktorum hiç ellemiyor,yakma taraftarı da diil.Korkma lan,hiç bişi olmaz.
Kuzum netten baktım,CL 125 bir çeşit honda marka motorbisikletmiş.Demek ki senin rahimde bir bisiklet var,kokma ameliyatla alırlar,kocan neyin biner...lülülülülülü
.
Ya ne catlak bi hatunsun sen yaa :roflol::roflol::roflol:
- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Kuzucuum,CL 125 dediğin şey Ca 125 olmasın?.
Varyaaaa Tuliş kafa sen bir sol kroşeyi hakettin.Delimisin nesin kardeşim, biz ne diyoz sen ne diyon:mymeka:
Ha CL 125 ha Ca 125 ben ne dediğimi biliyormuyum lan:mymeka:kafamçokkarıştı
Varyaaaa Tuliş kafa sen bir sol kroşeyi hakettin.Delimisin nesin kardeşim, biz ne diyoz sen ne diyon:mymeka:
Ha CL 125 ha Ca 125 ben ne dediğimi biliyormuyum lan:mymeka:kafamçokkarıştı
La porsuk karı,azcıkın gülesin moral falan şaapasın diye yırtınıyoz burda,neyse diğer yazdıklarımı da oku,bişiy olmaaaaazz...Bak görürsün,her kadının rutin olarak hayatının bir döneminde yaşayabileceği şeyler bunlar.Erkeklerin prostat olması gibi yani,kaçınılmaz,ama bişi olmayacak,sen güven Tulişine...a.s.
Kuzu durumun nedir yahu:uhm:
ses ver nan sess:mymeka:
Evet kuzu güveç..
Son durum raporu rica ediyoruz please..