Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mikroskobi Sonucu
- Konu Sahibi kuzum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Burdayım be, ölmedim daha.naniknanik
Hacettepe Üniversitesi Hastanesine gidicem birazdan 16.00 da Prof bilmem kimle randevum var.(adını hatırlamıorum valla, selçuk muydu neydifisfisfis) Bakalım o ne diyecek.
sana ölürsen haber ver dedik dimi:mymeka:
sana ölürsen haber ver dedik dimi:mymeka:
:roflol::roflol:
Canavar dogru der yaşıyosan bize ne :mymeka:
Kızlar Ca 125 çok yüksek çıktı bu son tahlilde, doktor parça alıcam dedi, biyopsi için, kazıyacağım dedi rahmi, kürtaj gibi birşey olacakmışsenağlama
Nasıl yani yaaaa:1no2:
Ne zaman olacak bu? Bu arada bir site var doktorlara soru soruluyor senin sonuçları oraya yazıcam bakalım ne diyecekler?
- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
Ne zaman olacak bu? Bu arada bir site var doktorlara soru soruluyor senin sonuçları oraya yazıcam bakalım ne diyecekler?
Bayramdan sonra yapacakmış.senağlama
Bayramdan sonra yapacakmış.senağlama
Ağlama kız yok bir şeyin inşallah:mymeka: Soruyu yazdım bakalım en geç bir iki gün içinde cevaplarlarCADIARZU
kuzu kafa yaşıyon dimi la:icecream:
Kuzu durumun nedir yahu:uhm:
ses ver nan sess:mymeka:
Kuzunun son durumu arkadaşlar pek iyi değil:1no2::1no2::1no2:
Doktor 1 haftalık ömrünün kaldığını çünkü satın alan kişinin kuzuyu bayramda
kesip fakire fukaraya dağıtacağını kalanıyla da şiş ve kavurma yapacağı yönünde açıklamalarda bulundutatlicadiarzu
Çok severdim müstakbel rahmetliği:icecream: