Kuzunun son durumu arkadaşlar pek iyi değil:1no2::1no2::1no2:
Doktor 1 haftalık ömrünün kaldığını çünkü satın alan kişinin kuzuyu bayramda
kesip fakire fukaraya dağıtacağını kalanıyla da şiş ve kavurma yapacağı yönünde açıklamalarda bulundutatlicadiarzu
Çok severdim müstakbel rahmetliği:icecream:
Kuzu güveç, tekrar geçmiş olsun da..Tüm sayfaları inceleyemedim..
Sonuç olarak neyin var senin? Yani rahimde kist, miyom falan mı var?
Şikayetlerin neydi ki, söyle de bilelim.....
Kuzunun son durumu arkadaşlar pek iyi değil:1no2::1no2::1no2:
Doktor 1 haftalık ömrünün kaldığını çünkü satın alan kişinin kuzuyu bayramda
kesip fakire fukaraya dağıtacağını kalanıyla da şiş ve kavurma yapacağı yönünde açıklamalarda bulundutatlicadiarzu
Çok severdim müstakbel rahmetliği:icecream:
Herşey adet düzensizliğinden başladı şekerim, son 2-3 aydır düzenli değildi, gün ve kanama miktarında oldukça azalma vardı. Doktora gittim niye bu azalma diye, neler çıktı neler, rahimde oğluşumun doğumundan kalan yırtık varmış 1 cm kadar,(eşşek kadar doğdu da 4 kilo) neyse onu ameliyatla düzeltiriz dedi doktorlar, çok sorun etmediler. Rahim ağzında yara varmış onu donduracak doktor bayramdan sonra. her iki yumurtalıkta da bir dolu kist varmış. Şimdide ca 125 in yüksek çıkmasından dolayı rahimden parça alacaklarmış biyopsi için, kanser olup olmadığını anlamak için. Kanserden şüphelendiler yani anlayacağınız.:çok üzgünüm:
Herşey adet düzensizliğinden başladı şekerim, son 2-3 aydır düzenli değildi, gün ve kanama miktarında oldukça azalma vardı. Doktora gittim niye bu azalma diye, neler çıktı neler, rahimde oğluşumun doğumundan kalan yırtık varmış 1 cm kadar,(eşşek kadar doğdu da 4 kilo) neyse onu ameliyatla düzeltiriz dedi doktorlar, çok sorun etmediler. Rahim ağzında yara varmış onu donduracak doktor bayramdan sonra. her iki yumurtalıkta da bir dolu kist varmış. Şimdide ca 125 in yüksek çıkmasından dolayı rahimden parça alacaklarmış biyopsi için, kanser olup olmadığını anlamak için. Kanserden şüphelendiler yani anlayacağınız.:çok üzgünüm:
Kızlar Ca 125 çok yüksek çıktı bu son tahlilde, doktor parça alıcam dedi, biyopsi için, kazıyacağım dedi rahmi, kürtaj gibi birşey olacakmışsenağlama
Nasıl yani yaaaa:1no2:
simdi okudum canim cok üzüldüm tekrar cok gecmis olsun.bu henüz bir süphe.:teselli:nasil davranman gerektigini sen elbette bizden daha iyi bilirsin.eger öyleyse bile bunu yenmis okadar insan var ki.önemli olan erken teshis.üzülme demek yalan olur, mutlaka üzülüyosundur.insallah en kisa zaman da gececek,seni yine en mutlu halinle görecez aramizda.henüz ortada kesin bir sey yok.hayirlisiyla kötü birsey de cikmayacak insallahŞenizHerşey adet düzensizliğinden başladı şekerim, son 2-3 aydır düzenli değildi, gün ve kanama miktarında oldukça azalma vardı. Doktora gittim niye bu azalma diye, neler çıktı neler, rahimde oğluşumun doğumundan kalan yırtık varmış 1 cm kadar,(eşşek kadar doğdu da 4 kilo) neyse onu ameliyatla düzeltiriz dedi doktorlar, çok sorun etmediler. Rahim ağzında yara varmış onu donduracak doktor bayramdan sonra. her iki yumurtalıkta da bir dolu kist varmış. Şimdide ca 125 in yüksek çıkmasından dolayı rahimden parça alacaklarmış biyopsi için, kanser olup olmadığını anlamak için. Kanserden şüphelendiler yani anlayacağınız.:çok üzgünüm:
öyle melül melül devirme gözlerini hemen
tamam anladık kuzusun ama bu kadar kanma herşeye bakalım
bilmezmisin bine bin katar o doktorlar
sırf bıçak parası için önlerine geleni kesmeye çalışırlar
sonra bi doktora daha gidersin aaa hiç bişeciğin yok bi ilaç der tamam
sakın bozma morelini kötü kötüyü çeker aklına kötü şeyler getirme
hiç bişeycik olmaz sana meraklama
ama bence başka bi doktora daha gitŞeniz
Bırakın işte kızlar,
yaşlandıkça kendini sevdirme politikası arıyor bu kuzu kafa:mymeka:
Bakmayın siz agladıgına koskoca kuzu o be ,yarım asırlık çamı devirmiş:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?