• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mikrosefali (baş küçüklüğü) çevrenizde varmı arkadaslar yardımcı oln lütfen....!!!!!

22Aralik

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
48
1
611
Adana
Arkadaslar kızım 7 yasını bıtırdı ve baş çevresi 47 cm okumayı çözdü ama matematıkte zorlanıyor kızlar çevrenızde mıkrosefalı olan varsa lütfen yazsın ne durumdalar gittikçe kötüye gidiyormu ankarda mıkrosefalı 7-8 yaslarında bır kız gormustum ve boyu baya kısaydı Allaha sukur kızımın boyu iyi ama ilerde ne olr bilmiyrm,insaalh gittikçe düzelir.cevaplarınızı beklıyorum şimdiden tesekkurler arkadaslar:2::2::2:

Merhaba sorunuza cevap vermeyi cok isterdim ama uzgunum. Benim size sormak istedigimm bir seyler olacakti. Bebegim 4 aylik bas cevresi 39.5 saglik ocagindaki hemsire ufak dedi ama cocuk doktoru bir sorun yok diyor. Arastiriyorum ama hala mikrosefali olan bebeklerin neler yapamiyacagina yada bas kucuklugu disinda nasil anlayacagimiz konusunda hic bir bilgiye ulasamadim lutfen yardimci olurmusunuz belirtileri neler sizin bas boyutlariniz nelerdi dogdugunda kac cm di. Nasil anladiniz neleri yapamiyordu lutfen yardimci olun tecrubelerinizi paylasin

4 Yaşlarında gata genetık olabılır demıstı.dogdugundada küçüktü.7 yasını bıtırdı 47 cm okuma yazmayı cozdu ama ögrenmesi zor oluyor bıraz hafızası güzel bazen ben unutuyorum o bana hatırlatıyor bazen benı sasırtıyor.

9 ayı bitirdi kızımız baş çevresi 43cm, 35 haftalık doğdu sizce normal mi. Son 4 aydır aylık büyümü 0,2 gibi

9 ayı bitirdi kızımız baş çevresi 43cm, 35 haftalık doğdu sizce normal mi. Son 4 aydır aylık büyümü 0,2 gibi
merhaba.benim kizimda 35 haftalik dogdu sunada düzeltilmiş 10 aylik bas cevresi 43 santim dogumda 32cm di erken dogdugu icin suan cocugunuzun durumu nasil acaba hastalik yüzünden doktorada gidemiyoruz çok tedirginim ne yapmaliyim umarim görürsünüz mesajimi.

Back
X