- Konu Sahibi sevgi pxixtxixrcxixxgxxix
-
evet bende browni yaptım mikrodalgada hem çabucak oldu hemde güzel oldu.
bir arkdaşım balık yaptığını söylemişti ama nasıl yapıyor bilmiyorum.
ayrıca mısır haşlayabilirsiniz özellikle çocuğunuzmu istedi hemen bir tane mısırı bir kaba su koyun mısırıda koyun içine başlasın haşlanmaya.
ayrıca ben patlamış mısırı hazır paketler varya mikrodalgada mısır patlatmak için işte o paketlerden alıp atıyorum hemen iki dakkada oluyor.
bi arkadaş tavuk ile ilgili pişiyo ama pişmiş gibi gözükmüo demişti tatlicadiarzu benim mikrodalgam yok eğer böle herşey pişerse alcam yosam ısıtmak için almıcam mini fırınım da gayet hızlı çünkü :1closedeyes:
Tercih senin tabi ama kızarmış istiyorsan normal fırını kullan, mikrodalgada haşlanmış gibi oluyor :1rolleyes:çok sağol ya gerçekten bilmiyodum şimdi ben bu akşam patatesli kanatlı yemek yapıcam sence olurmu yapıyım mı ya kanatlar ppişermi yoksa yine fırındamı yapıyım
hozlemk canım peki mısırı nasıl patlatıyosun.duymuştum daha önce ama ben hiç cesaret edemedim!anlatırsan sevinirim a.s.
bi arkadaş tavuk ile ilgili pişiyo ama pişmiş gibi gözükmüo demişti tatlicadiarzu benim mikrodalgam yok eğer böle herşey pişerse alcam yosam ısıtmak için almıcam mini fırınım da gayet hızlı çünkü :1closedeyes:
Silviyacım fırın poşetlerinden kullanıyorum, poşetin içine 1 avuç içine sığacak kadar mısır, çok az yağ ve biraz tuz ilave ediyorum mısırları bir karıştırıp poşetin ağzını kapatıyorum 3-4 yerinden delip, 800 Wata ayarlıyorum nekadar çabuk piştiğine inanamazsın, dikkat etmen gereken bir nokta fazla bekletirsen mısırlar önce kararıyor, sonra yanıyor. En iyisi patlarken beklemeka.s
saol canım.ben dün senin cevap vermeni bekleyemedim ve deney yapmaya kalkıştım sırnaşık şey gidip buzluk poşetine birazcık mısır attım ve çalıştırdım microyu.mısırlar patlamaya çalşadı ama baktım poşet içerde büzüşüyo tabi bekletmedne açtım fırını.mısırların sıcaklığından erimiş poşet doğal oalraktan :roflol: amacım yağ kullanmamak olduğu için sanırım yağsızda yapabilirm senin söylediğin yöntemi.aklıma gelmemişti frın poşeti kullanmak.bide ööle deniyim bari :lepi:
selam bende balık yapıyorum mikrodalgada...levrek yada çupra alıyorum küçük bir kaba koyup üzerini azıcık yağ velimon gezdiriyorum sonra mikrodalgada 800W da 4,5 dak. bir yüzünü 4,5 dak öbür yüzünü pişiriyorum.hem çok hafif oluyo hemde çok çabuk tavsiye ederim.
peki üzerini kapatmıyomusun?microdalganın içi berbat olmuyomu balık fena sıçrıyo da :uhm:
bu arada hozlemk senin son mesajını yeni gördüm patlıcan işini en kısa zamanda deniycem.bir patlıcana koca fırın mı yanar hesabı patlıcan salatası yapamıyodum microdalga daha mantıklı :)
brownie nasıl yapılıyo?tam tarif alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?