mikro yaptıranlar çok acil cevap

helin hivda

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
3.074
830
kızlar ocakta negatifle biten bir tüp bebek denemem oldu bu ay üçüncü adet dönemimdi adetim bir hafta gecikti cuma günü şiddetli bir ağrıyla kanama geldi kanama miktarı üç günde bir pedi bile kirletmedi tuvalate gidince hafif bir kanama oluyor ama çok şiddetli kasık ağrısı gaz sancısı ve mide ağrısı çekiyorum özellikle tuvalette dayanılmaz ağrım oluyor bu akşam öylesine bir test yaptım çok kırmızı olmamakla beraber ikinci çizgi belirdi ne yaşıyorum bilmiyorum ama çok korkuyorum test yanılmıştır diyorum bu ağrılara anlam veremiyorum kistten düşükten dış gebelikten korkuyorum doktorum zaman geçsin öyle gel diyor fikri olan varsa cevaplasın lütfen

ayy bilmiyorum ki, benim daha mikrodan sonraki ikinci adetim benimde hem gecikti hem çok az oldu kanamam ama ağrım falan olmadı, test öyle çıktığına göre muhtemelen hamilesin ama inşallah hayırlı bi hamileliktir canım ya, yarında ağrın devam ederse tekrar ara nekadar bekliyceksinki böyle

Son düzenleme:

canım benim en iyisi kanda gebeliğe baktır büyük bir ihtimalle hamilesin düşük tehlikesi olabilir müjdeli haberi bekliyoruz inşallahhhhhh

benim de mikrodan sonra 2. adetim 10 gün gecikmişti,ama testte çıkmışsa inşallah hamilesindr

hadi inş doğrudur canım bir mucizede senden olur inş heyecan yapma sakın olumsuzda düşünme dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruza.s.

eğer test bozuk değilse gebelik testlerinde 2. çizgi belirsiz bile çıksa hamile oluyo yeni gebeliklerde böyle düşük tehliken varsa kanaman olması normal çok ayakta kalmamak lazım bide onların jelleri oluyor ecz kalfası olduğum ve aynı şeyleri yaşadığım için söylüyorum bence kandan baktır gebelik varsa biran evvel önlemini alırsın canım hamila olman dileğiyle:teytey:

kızlar hem şaşkın hem kafam karışık doktora gittim beta hCG 350 labaratuardaki kadın en son adet tarihimi sordu bende 24 şubat dedim 4-5 gün geçmiş son adetinden değerin düşük dedi doktorum ise 4 günlük gecikmede normal dedi bebek daha küçük zaten ultrasyondada şüpheli gebelik gözüküyordu hamilesin dedi kızlar kanamam az az devam ediyor iğne ve progestan verdi birde çok şiddetli mide ağrılarım var dayanamıyorum bunlar normal mi sevinemiyorum bile tüp bebek tutmamıştı iki ay önce

tebrikler canım,tüp bebekten sonra yumurtaların uyarıldığı için fazla yumurtan oluşmuştur geç döllenmede olabilir.bu kanamalar geç döllenmede olabiliyor.Artı birde tutunma kanınıda eklersen normal.( geç döllenmede rahim yavaş yavaş adet kanamasına dönüyor ve bebek geç geldiği için gerekli hormonları bulamıyor ,haliyle zorlanıyor.Artı buna hafifde adet kanmanı eklersen bu kanamalar normal ,ben tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalan bayanların farkında olmadan hamiş kaldıklarını ve adet görebileceklerini okumuştum .İlaçların fazla yumurta üretmesinden kaynaklanıyor.)Ben senin yerinde olsam sevinirim.İlaçlarla bebeğine yardımcı ol.
suyu fazla içmeye ve yatmaya bak.Kafanı çok meşgul etme.Bol protein almaya bak .
Çok Sevindim yaaaaaaaaa....ne güzel haber bunlar..

Öteki sayfaya yazdım ama burayada yaziyim canım çok sevindim ya inşallah hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…