mikro tese

D

dersim_78

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi dersim_78
yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuklava:klava:klava::enbuyukkk:

• Konu Sahibi dersim_78
canım böyle bir başlık açmışsın ama istediğin cevaba ulaşamadın galiba, şuna inanmalısın burada bu konuyu bilen yaşayan varsa mutlaka seninle paylaşır umudunu kaybetme, bu sitede tüp bebek bölümünü takip eden herkesin birbirine yardımcı olduğunu görüyorum

• Konu Sahibi dersim_78
Bennn varımmmm
1 milyon sperm bulunduu
darısı başına arkadaşımm

• Konu Sahibi dersim_78

güzelim benim bundan şüphem yok ki......sadece sayfam geride kaldı ve insanlar geçmiş sayfaya baksalar da dikkatinden kaçma ihtimali yüksek....ilk sayfalarda kalma süresiyle alakalı .....çünkü bu aralar acil görüşe ihtiyacım var okey?:mymeka:

• Konu Sahibi dersim_78
mersi gülencim bu arada umarım moralın daha iyidir....eşinin azosperm olma nedeni bulundu mu.yani genetik y kromozom bakılmış mıydı hormonlar nasıldı sanırım fsh çok yüksek değildi çünkü bu şansı düşüren bi durumm

• Konu Sahibi dersim_78
fsh 18 idi , inmemiş testise bağlı bizim azospermia , genetik y delesyonu falan araştırıldı herşey normal çıktı .
ama sonucum negatif hamile kalamadım
genetik test yaptırıcam bende şimdi

• Konu Sahibi dersim_78
olsun sakın üzülme moralini yüksek tut..sizin şansınız çok.bak sperm bulunmuş..biraz dinlen gene tüp bebek olur..senin genetiksel bozukluğun yoktur merak etme

• Konu Sahibi dersim_78
bende öyle düşünüyorum ama inan çok zor her kafadan bir ses çıkıyor kıytırık bir hastanede ilk denemede hamile kalan insanları bana örnek gösteriyolar ben en iyi yere gititm dünyanın en iyi 10 tüp bebek merkezinden biir türkiyenin diil dünyanın , bende direk napım düşünüyorum kadında sorun oldunda kıytırık bi hastanede hamile kalıyolarsa , bende en iyi merkezde tedavi görüyorsam ve olmuyorsa diye başlıyorum ağlamaya.
kader kısmet ama merkezin başarısıda çok önemli.
bir arkadaşım normalde gebelik oluşmuş bir arkadaşımda devlet hastanesinde sadece 3 tane yumurta oluştu ve 3 kalite embriyo . ne bilim ya
iyi değilm bugün

• Konu Sahibi dersim_78
bunları düşünme tabiki merkez önemli ama bi de ilahi takdir var.her şey de bi hayır var demekki sağlıklı bebiş olmayacaklardı.doğup da engelli olsaydı daha mı iyiydi.merak etme sperm var yumurta var yani daha çoooooooook şans var.........ya ben napayım,bak çok sağlıklı bir anne adayıyım tüm hücrelerimle buna hazırım ama tek bir sperm bulma umuduyla yaşıyorum.ya sen?benden ne kadar şanslı durumdasın.....hadi artık sahip olduklarını bi düşün ve şükrett.....

• Konu Sahibi dersim_78
bundan sadece 20 gün önce senle aynı durumdaydım ve bunu 11 ay yaşadık ayrılmaya kalktık nefret etitm ondan öfkelendim sinirlendim çok kötü günler yaşadık

• Konu Sahibi dersim_78
yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuklava:klava:klava::enbuyukkk:

ne bağırıyosuuun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :bbo: yok işteee...
şaka şaka canım daha önce de söylemiştim biz normal tese yaptırdık.siz ne zaman ve nerede mikro tese yaptırıcaksınız.çok iyi bir merkez seçin.bulunursa dondurma şansınız olsun.tabi aynı yerde de tüp bebek denemelisiniz.çok iyi araştırın derim o yüzden.İnşallah bulunur ve bebişin olur canım yaa yürekten diliyorum,dua ediyorum...a.s.

• Konu Sahibi dersim_78
sizin hamilelik oluştumu ? ben ilk denemeyi yaptım fakat negatif sonuc ne aşamadasınız

• Konu Sahibi dersim_78
sağol bebeğim biz zaten dondurmayacağız zaten şansımız az bi de dondurursak çözülme sırasında olan da bozuluyo beni de hazırlayacaklar bulurlarsa hemen olacak.bana dua et daha nerede olacağı belli değil çünkü kan testinin sonucunu bekliyorum sonuca görekarar verilcek hamileler bana göre melektir ve meleklerin istediği olur dualarını esirgeme canım muucccckkk:1hug:

• Konu Sahibi dersim_78
Dersim 78 , spemleri dondurmuyacakmısınız ??? Çok yanlış bir secim olur arkadaşım dondurulmuş sperm ile hamile kalan bir sürü insan varya lk deneelerde başarısızlk olabiliyo sperm ilk kez vücuda giritor vücudtepkiler veriyor faln bence dondurun derim

• Konu Sahibi dersim_78

biz dondurmayacağız hayatım ben dua ediyorum da bulunsun zaten doktor çok az şansımız olduğunu söylüyor ha kaç tane bulunursa ona göre amaorda mutlaka tüp bebek işlemi olacak ha diyelim ki daha çok bulundu tabiki o zaman gerisini dondururuzsüprizzzzz

• Konu Sahibi dersim_78
nedenço az şansınız vrmış bana siz evlalık alın ondan sonra denersiniz demişlerdi
verdiklerisperm bulma ihtimalide %48 idi şimdi Maşalallah 3 tüp sperm var Çözüldükten sonra hareketlilik önemliymiş oda 4 tane hareketli sperm yeterde artar bile sıka canını
sende eski kendi halimi görüyorum

• Konu Sahibi dersim_78
ama biz tese yaptırdık hayatım eşimden kaç 3- 4 yerden doku alıp baktı ve sperm yok dedi sonra patolojıye gitti teşhis kondu ama mikro tese ile bulunma ihtimali warmış ama genetik testi sonucunu bekliyoruz
:tomato:

• Konu Sahibi dersim_78
daha önce bulunmadı yani , inşallah bulunur cnaım inşallah nerde yaptırcanız mikroteseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…