D
dersim_78
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi dersim_78
canım böyle bir başlık açmışsın ama istediğin cevaba ulaşamadın galiba, şuna inanmalısın burada bu konuyu bilen yaşayan varsa mutlaka seninle paylaşır umudunu kaybetme, bu sitede tüp bebek bölümünü takip eden herkesin birbirine yardımcı olduğunu görüyorum
yaw mikro tese yaptıran yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuklava: klava: klava::enbuyukkk:
sizin hamilelik oluştumu ? ben ilk denemeyi yaptım fakat negatif sonuc ne aşamadasınızne bağırıyosuuun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :bbo: yok işteee...
şaka şaka canım daha önce de söylemiştim biz normal tese yaptırdık.siz ne zaman ve nerede mikro tese yaptırıcaksınız.çok iyi bir merkez seçin.bulunursa dondurma şansınız olsun.tabi aynı yerde de tüp bebek denemelisiniz.çok iyi araştırın derim o yüzden.İnşallah bulunur ve bebişin olur canım yaa yürekten diliyorum,dua ediyorum...a.s.
sağol bebeğim biz zaten dondurmayacağız zaten şansımız az bi de dondurursak çözülme sırasında olan da bozuluyo beni de hazırlayacaklar bulurlarsa hemen olacak.bana dua et daha nerede olacağı belli değil çünkü kan testinin sonucunu bekliyorum sonuca görekarar verilcek hamileler bana göre melektir ve meleklerin istediği olur dualarını esirgeme canım muucccckkk:1hug:ne bağırıyosuuun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :bbo: yok işteee...
şaka şaka canım daha önce de söylemiştim biz normal tese yaptırdık.siz ne zaman ve nerede mikro tese yaptırıcaksınız.çok iyi bir merkez seçin.bulunursa dondurma şansınız olsun.tabi aynı yerde de tüp bebek denemelisiniz.çok iyi araştırın derim o yüzden.İnşallah bulunur ve bebişin olur canım yaa yürekten diliyorum,dua ediyorum...a.s.
Dersim 78 , spemleri dondurmuyacakmısınız ??? Çok yanlış bir secim olur arkadaşım dondurulmuş sperm ile hamile kalan bir sürü insan varya lk deneelerde başarısızlk olabiliyo sperm ilk kez vücuda giritor vücudtepkiler veriyor faln bence dondurun derim
ama biz tese yaptırdık hayatım eşimden kaç 3- 4 yerden doku alıp baktı ve sperm yok dedi sonra patolojıye gitti teşhis kondu ama mikro tese ile bulunma ihtimali warmış ama genetik testi sonucunu bekliyoruznedenço az şansınız vrmış bana siz evlalık alın ondan sonra denersiniz demişlerdi
verdiklerisperm bulma ihtimalide %48 idi şimdi Maşalallah 3 tüp sperm var Çözüldükten sonra hareketlilik önemliymiş oda 4 tane hareketli sperm yeterde artar bile sıka canını
sende eski kendi halimi görüyorum
daha belli değil test sonucu gelsin de bakalım genetik bozulmuşsa umut yokdaha önce bulunmadı yani , inşallah bulunur cnaım inşallah nerde yaptırcanız mikroteseyi
daha belli değil test sonucu gelsin de bakalım genetik bozulmuşsa umut yok