mikro tese

canim allah hepimizin dualarini kabul etsin,annelik duygusunu bizede yasatir insallah,arkadaslar hem korkudan hem heyecandan ölmek üzereyim yarin icin neolur dua edin

canim allah hepimizin dualarini kabul etsin,annelik duygusunu bizede yasatir insallah,arkadaslar hem korkudan hem heyecandan ölmek üzereyim yarin icin neolur dua edin

Canım eşin yarın mikrotesemi olacak.Eğer öyleyse Allah yardımcınız olsun.Rabbim umduğunuzdan cok daha iyi sonuclar almanızı sağlasın.Dualarımız sizinle.Sonuclarını muhakkak yaz olurmu a.s.:nazar:

hayatım stres yapma allah yardımcınız olsun işler rast gitsin inşallah
rahat davranmaya çalış sen tedirgin olursan eşin de öyle olur...inanki çok dua ediyorum...yalnız doktorun o an söylememesini anlamadım yani ya çıkcak ya çıkmıcak ertesi güne niye bırakıyo ki açıklamayı...:uhm:

Kızlar benim eşimdede sperm sayı sorunu morfoloji sorunu hareketsiz sperm derken doktor emre bey bize mikro teseyi uygun gördü.. bizde mikro tese yapıcaz Hayırlısı olsun hepimiz için..
hayırlısı olsun balım,ama sen rahat ol,eşinden ne de olsa kesin sperm çıkacak en azından üretim olduğunu kesin biliyorsunuz....onlar iyi sperm bulurlar rahat ol canım...:sm_cool:

selam canim esime bugün microtese yapildi tam sonuc pazartesi belli olacakmis ama ameliyati yaban bas hekim umutlu biz bise gördük sanirim olacak labaratuara yollandi kesin cevabi orasi verecek dedi esimin sevincini anlatamam,bana askim bizde anne baba olacagiz derken gözündeki yasi anlatamam,tam sonuc belli degil ama dr umutlu olmasa söylemezdi diye düsünüyorum,rabbime cok cok dualar ettim insallah kesin sonucda aynidir,3 sene sonra ilk defa sevincden agladim rabbime sükürler olsun,allahim herkese nasip etsin

X