D
dersim_78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dersim_78
genetik sorun çıkmazzzz gör bakk
inşallah canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
genetik sorun çıkmazzzz gör bakk
bizim tese de hep sağdan aldılar sola hiç bakılmadı bideçok kötü oldu eşim lokalle oldu sonradan çok ağrısı oldu hatta ben arabayı getirene kadar eşim ayakta duramadı bayılcak oldu bizi kesip biçip hemenvalla eğer sperm var cabuk çıkıyor eşim ameliyathaneye girmesi ile çıkması çıktında ayılmıştı 40 dk sürdü , ben blmiyorum hiç ortadan acılıyormuş eşimin sol testisi ağrıdı hep soldan aldılar herhalde dedik biz sonraki gün kurban kesmeye gitit hatta eşim düşün yani dikişleri falana ttı şuan normal hayatımıza döndük
evet sanırım o daha ağır yani ameliyat gibi...bi de benim eşim de hekim yoğun çalışıyoeşim dokuzu yirmi gece ameliyathaneye girdi ona on kala falan çıktı bende 11:30da yumurta toplama gittim bende bazı talihsizlikler yaşandı yumurta toplamadan tam 17:00 çıktım eşimde o saatte kadar hep yatmış o yüzden anlamadık biz ağrısı olmadı öyle aman aman o gece işte bi erkenden uyuduk o ayrı yattı ben ayrı yattım genel anestezi oldu , eşim 10 gün sünnet çocukları gibi yürüdü ama o çok kötü oluyor soruyorlar ne oldu diye
kızlar ben hamiş falan değilim.bugün buradaki herkes beni öyle sanıyor.herhalde çok hamiş mi görünüyorum ne :1shok:
inşallah 4.denemeye.....
kızlar ben hamiş falan değilim.bugün buradaki herkes beni öyle sanıyor.herhalde çok hamiş mi görünüyorum ne :1shok:
inşallah 4.denemeye.....
hayatım özür dilerim ama ben seni hamileyiiiiiiiim diye yazdın biliyodum demek ki iyice bunadım daha anne bile olamadan kocadım:uhm:
cadı bu ya:içelim: güzelleşelim
allahım inşallah dualarımızı kabul eder hepimizin muradı olur..ne diyim başka...şutarafagitticanım bayağıdır tedavilerdeyim ben burada ,sanırım hamiledir artık bu kadar uğraştan sonra diye düşündünüz.eee olsun artık di mi kızlar yaa.valla ben de siz de yoruldunuz.
ama bir hamiş olayım buradaki herkes için bir yasin oktucam Allahın izniyle....canlarım benim Şeniz
arkadaşlar merhaba
ben yeni üye oldum. benim eşimde azosperm ve inmemiş testis sorunu vardı onunda ama eşim erken yaşta ameliyat olmasına rağmen yinede geç kalınmış.. bizde 2005 yılında mikro tese yaptırdık fakat hücre bulunamadı.. tabi bizde zamana bıraktık vardır bunda bir hayır diye....
şimdilende ise kök hücre umuduyla yaşıyoruz bakalım nolcak.. umarım bigün hepimiz burda güzel haberler verebiliriz.
sevgiyle kalın
a.s.
selam arkadaslar benim esimde bu cuma micro tese olacak insallah hayirlisiyla spermbulunur diye cok dua ediyorum,benimesimde bide kromozon 47 xxy var bu yüzden sansimiz cok düsük,egerki rabbim nasip ederdebulunursa biz donduracagiz önce,simdi hemen yaptirmak istemedik zaten dr.önermedi,egerki bulununamazsa bide sizi hazirlarsak cok yikilirsiniz dedi haklida,esim birgün hastanede yatacak micro teseden sonra kanama olma durumuna karsin neolur neolmaz dediler,rabbim 3 senelik acidan sonra insallah yüzümüzü güldürür,benim suanda bide kardesim hamile aramiz limoni ama msn de hep hamilelikten bebekten bahsediyor canim cok aciyor ozaman,rabbim kimseye bu aciyi yasatmasin